Auringonlaskumekko

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

On yksi asia minkä unohdan aina näemmä tehdä asukuvahetkinä: harjata nimittäin hiukset.

Ei se mitään. Tykkään asukuvistakin enemmän sellaisina hetkien ikuistuksina kuin muotikuvia jäljittelevinä poseerauksina.

 

...

Tyttären shoppailureissun satoa

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Tytär vietti tämän päivän ystävänsä kanssa Ideaparkissa shoppailemassa. Minäkään en ole siellä koskaan käynyt, ehkä täytyisi joskus käydä. Luulin että alkuperäinen tarkoitus oli vain kierrellä ja katsella eikä ostaa juuri mitään, vaan kuinkas kävikään. Sehän on kai kuin että nälkäisen päästää lihapadan viereen, mutta syödä ei saa. Hah.

Hän esitteli ja sovitti auliisti minulle löytöjään, en ihan kaikista muista mistä mikäkin on ostettu, mutta kävivät ainakin Mangossa, New Yorkerissa,...

Glitteröverit synttärikynnet

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Tänään jätin teinivuodet taakseni, kun täytän 20 vuotta ! 

Synttäripäivän kunniaksi tein uudella Gina Tricotin lakallani, nimeltään Halo, glitterkynnet. Halo on paljon pieniä pyöreitä hologlittereitä sisältävä upeasti kimalteleva lakka. Tällä saisi myös tehtyä kivaa glitter placement -taiteilua! 

...

Baggy leather pants

Ladataan...
Miia H Kaunis päivä

 

Tulen näiden nahkapökieni kanssa nyt kilometrin myöhässä mutta vihdoin, tänä syksynä, löysin Gina Tricotista omiin kinttuihini sopivat löysät tekonahkaiset housut. Alkuun olin hieman skeptinen, onko tämä trendi minua varten mutta kas, näistä on tullut kyllä aika lempparit tässä matkan varrella.

 

...

Golden rings and pretty things.

Ladataan...
Vivi Elämäni palasia

Heräsin eilisaamuna ihanaan auringonpaisteeseen, ja nousin pirteänä valmistautumaan ensimmäiseen koulupäivään. Olin odottanut koulun alkua jo muutaman viikon, ja oli niin kiva matkata taas junalla Pasilaan ja kävellä Haaga-Helian ovista sisään. Jälleennäkeminen luokkakavereiden kanssa oli iloinen, ja yhtäkkiä tuntui kuin koko kesää ei olisi lukukausien välissä ollutkaan.

...

Pages