Soittolistalla: Shabazz Palaces

Ladataan...
Tomi Tomi Mustikka

Pääkoppa on kumissut viime päivät tyhjyyttään. Palasin Kreikan auringon alta viime viikon keskiviikkona, viivyin Helsingissä muutaman päivän ja lensin Landvetterin lentokentälle sunnuntaina, tuliaisina reteä syysflunssa ja pari muistoa Välimeren lämmöstä. 

Lokakuun ensimmäinen...

Kumiunelmia

Ladataan...
Tomi Tomi Mustikka

Göteborgilaiset tuntuvat suhtautuvan muotiin rennolla otteella, mutta asianmukaisella hartaudella. Trendit ovat läsnä katukuvassa siinä missä Tukholmassakin, mutta suorittamisesta tai takakireydestä ei näy tietoakaan. 

Yksi asia on...

Göteborgin kauneus ja virheet

Ladataan...
Hanna W. Pöytälaatikko

Asuin hieman ennen joulua viikon Göteborgin laitamilla sijaitsevassa talossa, jonka olohuoneen seiniin oli maalattu vaaleanpunaisia hymynaamoja. Kolmekymppisten miesten kätösin kuulemma. Matalat huoneet ja puinen puolipaneeli saivat paikan muistuttamaan kesämökkiä, joka saattoi olla trendikäs viimeksi joskus 90-luvun alussa. Ensinäkemältä teki mieli kääntyä takaisin, mutta jo seuraavana päivänä uskoin viihtyväni pidempäänkin. Melkein samanlainen tunne kuin reilu pari vuotta sitten. 

...

Kun mieli haikailee muualle

Ladataan...
Hanna W. Pöytälaatikko

Nimesin Snickarbacken 7:n uudeksi Tukholman lempikahvilakseni löydettyäni itseni sen nurkkapöydästä toista kertaa 24 tunnin sisällä. Ihana paikka, joka sattuu sijaitsemaan juuri sopivasti koti- tai työmatkani puolivälissä. Snickarbacken 7 onnistuu jollain lähes käsittämättömällä tavalla olemaan myös paikka, joka sijaitsee Östermalmilla, mutta jossa tuntuu Göteborgilta. Täydellinen kahvila länsirannikolle...

Skärgården

Ladataan...
Hanna W. Pöytälaatikko

En ole vielä keksinyt adjektiivia, joka kuvaisi riittävän hyvin saaristoa ja sitä, kuinka sen koen. Sen pitäisi olla jotain, joka kuvaa yhtä aikaa onnellisuutta, rauhaa, elämänmakua, huolettomuutta, kauneutta, kovuutta, tyrskyjä, tuulta ja paksua nahkaa. Herkkyyttä, pelonsekaisia tunteita ja voimaa, jotka jättävät pitkään maistuvan suolaisen maun kielelle.

...

Ajatuksissa Göteborg

Ladataan...
kata_eric What else is there?

Nyt kun on ollut taas aikaa ajatella omaa elämäänsä työkiireiden keskeltä, jostain on tullut mieleen ajatus Göteborg. Tää voi olla jotain täysin ohimenevää innostusta mutta keksin vaan ihan yhtäkkiä että haluan mennä sinne opiskelemaan ja tekemään töitä. Oon kuitenkin vasta 21 ja kaikelle tälläiselle on vielä niin hyvin aikaa, mua ei sido tiettyyn paikkaan mikään.

Kööpenhaminassa tajusin sen ettei Tanska tule koskaan olemaan se maa missä haluan asua, vaikka ihmiset ovatkin maailman...

Fiilisvideo Göteborgista

Ladataan...
Henriikka S. Lily matkustaa

Huomenta armaat maailmanmatkaajat.

Hostellin langaton verkko antoi meille vihdoin periksi ja tässä olisi koostevideo Göteborgista. 
Me pyrähdämme tänään päiväreissulla Belgian Antwerpenissä ja huomenna juna vie Pariisiin.

Kaikille mitä letkeintä...

Pages