Myyjä, neuleessani on maalaus

Ladataan...
Tomi Tomi Mustikka

Sori vaan Gucci, mutta sesongin kuumimman brändin kruunu siirtyy tänä syksynä Pradalle. Muodin painopiste kääntyi sadepilvien mukana logoilla varustetuista t-paidoista ja karvaisista loafereista neuleisiin, joista Miuccialla on varsin vahva näkemys. 

Erityisesti erikoisesti kuvioidut ja kuvitetut neuleet ovat olleet alkusyksyn kuumin puheenaihe. Se on myös oma...

Share

Gucci dreams

Ladataan...
Tomi Tomi Mustikka

Gucci on ollut tänä keväänä esillä muuallakin kuin Cheekin kirjoittamissa säkeistöissä. Italialainen brändi käy tällä hetkellä yhtä kuumana kuin Kenzo ja Calvin Klein menneinä vuosina, eikä menestykselle näy loppua ihan lähiaikoina.

Vaatemerkit ovat tehneet lähivuosina yhteistyötä monen...

Share

VIIKONLOPPUVIDEO: Gucci SS17 - Glen Luchford

Ladataan...
Vinkkipankkiiri Vinkkipankki

Työt loppu nyt ja viikonloppu alkakoon! Sen kunniaksi uusi vinkki-sarja nimeltään "Viikonloppuvideo"! Sarjan ideana nostattaa hymyä ja viikonloppu tunnelmaa samalla tarjoillen ajankohtaista audiovisuaalista sisältöä aisteillesi!

...

Share

Guccin uudet aarteet

Ladataan...

Guccin uuden suunnittelijan Alessandro Michellen valmisvaatteiden linja on hyvin ajassa, mutta ei ehkä ihan omaan makuuni. Nostetta on sillä, Lady Gaga lauloi Amerikan kansallislaulun Alessandron housupuvussa ja Beyoncén uusi video Formation on kuorutettu mallistolla.
Kävin kuitenkin tutkimassa asusteita sekä laukkuja ja sieltä löytyi sopivampia paloja itselle.

...

Share

Gucci & Meitsi

Ladataan...
saarah visual diary

Muotimaailman kohisee nyt tästä: Guccin kevätkauden malliston kamppis. Huh miten 70´s!

Oma...

Share

Retrosti värikästä eli Guccia

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Los Angelesissa järjestettiin viikonloppuna elokuva- ja muotialan LACMA-hyväntekeväisyysgaala. Vaikka viime aikoina punaisia mattoja ovatkin hallinneet mustan ja valkoisen sävyt, juhlittiin näissä kemuissa retromaisen värikkäissä tunnelmissa. Väri-iloittelusta saatiin kiittää Guccia, joka on noussut tähtien suosioon...

Share

MFW: Gucci SS 2016

Ladataan...
Petra Koivisto you feelin it


Don't you just love it when a company with such history and heritage hires someone that transforms everything? Only then there's a possibility for a new era. I noticed that this would go...

Share

Pages