Gucci dreams

Ladataan...
Tomi Tomi Mustikka

Gucci on ollut tänä keväänä esillä muuallakin kuin Cheekin kirjoittamissa säkeistöissä. Italialainen brändi käy tällä hetkellä yhtä kuumana kuin Kenzo ja Calvin Klein menneinä vuosina, eikä menestykselle näy loppua ihan lähiaikoina.

Vaatemerkit ovat tehneet lähivuosina yhteistyötä monen...

Share

VIIKONLOPPUVIDEO: Gucci SS17 - Glen Luchford

Ladataan...
Vinkkipankkiiri Vinkkipankki

Työt loppu nyt ja viikonloppu alkakoon! Sen kunniaksi uusi vinkki-sarja nimeltään "Viikonloppuvideo"! Sarjan ideana nostattaa hymyä ja viikonloppu tunnelmaa samalla tarjoillen ajankohtaista audiovisuaalista sisältöä aisteillesi!

...

Share

Guccin uudet aarteet

Ladataan...

Guccin uuden suunnittelijan Alessandro Michellen valmisvaatteiden linja on hyvin ajassa, mutta ei ehkä ihan omaan makuuni. Nostetta on sillä, Lady Gaga lauloi Amerikan kansallislaulun Alessandron housupuvussa ja Beyoncén uusi video Formation on kuorutettu mallistolla.
Kävin kuitenkin tutkimassa asusteita sekä laukkuja ja sieltä löytyi sopivampia paloja itselle.

...

Share

Gucci & Meitsi

Ladataan...
saarah visual diary

Muotimaailman kohisee nyt tästä: Guccin kevätkauden malliston kamppis. Huh miten 70´s!

Oma...

Share

Retrosti värikästä eli Guccia

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Los Angelesissa järjestettiin viikonloppuna elokuva- ja muotialan LACMA-hyväntekeväisyysgaala. Vaikka viime aikoina punaisia mattoja ovatkin hallinneet mustan ja valkoisen sävyt, juhlittiin näissä kemuissa retromaisen värikkäissä tunnelmissa. Väri-iloittelusta saatiin kiittää Guccia, joka on noussut tähtien suosioon...

Share

MFW: Gucci SS 2016

Ladataan...
Petra Koivisto you feelin it


Don't you just love it when a company with such history and heritage hires someone that transforms everything? Only then there's a possibility for a new era. I noticed that this would go...

Share

Guccin aikamatka ja arvonnan voittaja

Ladataan...

Satuin selailemaan Guccin miesten kevään 2016 näytöstä etsiessäni uusimpia bambu-juttuja. 70-luku ja sen siluetti on puskenut läpi toki jo aika vahvasti, mutta näytös vei suorastaan aikamatkalle Guccin jet set -vuosiin. Hmm. Tämä mallisto vaatii ehkä hieman enemmän kesyttämistä, ainakin Suomen katukuvaan. Jösses.

...

Share

Gucci Bamboo

Ladataan...

Guccilta tulee naisille heinäkuussa pitkästä aikaa aivan uusi tuoksu Bamboo. Kävin Mikonkullassa järjestetyssä tilaisuudessa, jossa esiteltiin sekä uutta tuoksua että Guccin kelloja ja koruja.

Gucci Bamboo on kukkainen ja raikas.

...

Share

Pages