Maailman nerokkain haalari

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

 

Kuinkahan monta kertaa olen kirjoitellut haalareista ja maininnut aina saman: ihania vaatteita, mutta hitto vie se vessassa käyminen kyseinen vaatekappale päällä! 

Ja sitten: yhtäkkiä on kehitetty haalari, joka päällä voi käydä vessassa istumatta siellä alasti. Yritän selittää...

Pyylevä haalarissa

Ladataan...
Raissi RetroPrinsessa

Minä se lämpenen melko hitaasti uusille jutuille, tai sanotaanko että silmäni vaativat pidemmän totutteluajan kuin muilla ihmisillä. Nyt olen pari vuotta katsellut aikuisilla ihmisillä haalariasuja. Aluksi ne näyttivät mielestäni ihan karmeilta; aikuinen ihminen vauvan haalarissa. Muistin myös haalarimuodin 80-luvulta, jolloin otin käyttööni äitini lohenpunaisen haalarin. Se oli ihana. Korjaan, se tuntui päällä ihanalta.

Pikkuhiljaa haalarit ryhtyivät taas näyttämään...

Mökkiasutunnustus

Ladataan...
Lilleri78 #MOMFIE

Nyt tunnustan ja näytän teille sellaista, mitä en olisi uskonut vapaaehtoisesti pistäväni näytille nettiin.

Ihan julkisesti, kaikille.

Apua.

 

Syksyn uusi hehkeysennätys - uuuuu mama, tsekatkaapas tämä minun upea, anopin diilaama 80-luvun mökkitoppahaalarini!

"Porkkanahaalari" on tämän nykyinen nimi, lahkeiden muodon mukaan.

...

Haalari hulmuten

Ladataan...
MinEna #MOMFIE

Terveyhdys ja tuulahdus Rodokselta! Vihdoinkin minäkin sain sormeni näppäimistölle ja pääsin kirjoittamaan ensimmäisen #MOMFIE -postaukseni, blogin ensimmäinen elinviikko meni minun osaltani aurinkoa palvoessa ja lasten altaassa kahlatessa lomalla, kun muu tiimi on täällä laittanut homman käytiin, ja hienosti onkin laittanut!

Lyhykäisen esittelyn saittekin minusta jo ihan ensimmäisessä...

Vauvan kevätvaatetta

Ladataan...
Sensei Puuhevonen

Olen jo muutaman viikon jahdannut kirppareilta ja kaupoista uutta haalaria. Vanha babyshowereista saatu vanuhaalari käy armottomasti lyhyeksi (siinä kun on ne "töppöset" eli kohta lapsi ei saa jalkoja suoraan :D) ja alkaa olla vähän kuumakin. Kaupoissa on jo lastenvaatteissakin myynnissä pelkkää kevätmuotia eli kuravaatteita ja fleecehaalareita. Ihan fleecellä en vielä usko pärjääväni, sillä vaikka tuolla ulkona onkin tällä hetkellä plusasteita, on silti HELMIKUU! Paksua toppahaalaria ei...

Von Furstenbergin Diane tässä moro!

Ladataan...
laurafree Laura loves

Juu elikkä ihan sellasella asialla lähin soitteleen, että tämmösen haalarin pykäsin iltapuhteiksi ja nyt se on käynyt jo Hämeenlinnassa ja tänään se aikoo Turkuun terassille. Oikee maailmanmatkaaja tai niinko sanovat kosmopoliitti! Kyä mun pikku kätöseni ova taitavat!

Niin siis: juu-juu-jumpsuitissa löytyy. Silkkihaalari on muuttunut miltei toiseksi ihokseni, ja kun pujahdin ekaa kertaa tähän vonfurstenbergiin (Net-A-Porterin alesta miinus biljoona prosenttia) niin...

Aleruletti

Ladataan...
laurafree Laura loves

Kello tikittää, Net-A-Porterin kesäale päättyy just eikä melkein! Tämä on uhkapeliä: jos venyttää kassalle astumista vielä yhdellä yöllä, vaihtoehtoja on kaksi: unelmahepene on mennyttä, tai sitten sen saa vielä halvemmalla. Minulle on käynyt jo kumpikin.

 

Syksyllä aion ainakin leikkiä lintua tässä Bird by Juicy Couturen hempsukassa topissa. (Tätä on jäljellä enää kokoa extra large.)

...

Pages