Parasta hääpäivälle: Baskeri & Basso

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Hääpäivälahjani Rouvalle oli jotain, jota hän rakastaisi takuuvarmasti: Tein pöytävarauksen BasBasiin eli Baskeri & Basso Bistroon.

Vaikka hääpäivä tuleekin joka vuosi yllätyksenä, tänä vuonna muistin yllätyksen onneksi hyvissä ajoin jo kuukausi sitten ja sain pöydän juuri siihen aikaa kuin toivoin.

Hyvä, että muistin, sillä ravintola on...

Kristallihäät

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

"Niin, he ihastuivat toisiinsa ensi silmäyksellä ja ovat vaihtaneet nappeja ja juosseet ympäriinsä ja olleet yhtä mittaa hupsuja. Ja nyt he ovat sähköttäneet tädilleen ja seitsemälle tuhannelle tahmatassulle ja kutsuneet kaikki häihin."

Kuva: Reijo Marttinen

Tänään on 15. hääpäivämme. Sen kunniaksi julkaisen uudelleen...

Viisi vuotta

Ladataan...
Lippavinossa Lippavinossa

Viisi vuotta sitten tänä päivänä nautimme elämästä tuoreena avioparina häämatkallamme aurinkoisessa Gotlannissa. Muistelimme hääpäiväämme lähes koko ajan, sillä sen päivän tapahtumissa ja tunnelmissa riitti paljon ihanaa muisteltavaa. Tuo päivä, 9.6.2012, on yksi harvoista päivistä elämässäni, jotka muistan hyvin kirkkaasti ja selkeästi, lähes valokuvien tai jopa videon tavoin. Päivä oli kertakaikkisen täydellinen! Olin tyyni ja rento, nautin upeasta päivästämme joka...

MUUSIKON HÄÄPÄIVÄ

Ladataan...

 

Niin se vaan on, että kaksi vuotta sitten soi kirkonkellot ja papin aamen kuultiin Helsingin Saksalaisessa kirkossa. Kaksivuotishääpäivä tuli ja meni varsin muusikkomaisissa merkeissä pieniä poikkeuksia lukuun ottamatta. 

Meille on muodostunut tavaksi aloittaa tärkeät päivät yhteisellä aamiaisella, jolle valikoituu aina joitain spesiaalijuttuja. Pientä arjen luksusta...

Toppatakkipoika ja minä

Ladataan...
Elina U. Lentoaskeleita

Suunnilleen yhdeksän vuotta sitten tapasin baarissa söpön pojan. Sillä oli pisamia, lippalakki ja vahvan näköiset kädet. Tykkäsin hirveästi sen hymystä ja 19-vuotiaan pohjattomalla itsevarmuudella flirttalin sille takaisin minkä osasin. Sitten hukkasin humalapäissäni narikkakorttini ja päädyin kävelemään yöllä kotiin vieraassa punaisessa untuvatakissa hölmösti hymyillen. “Ota mun takki niin tuun hakemaan sen huomenna ja saan hyvän syyn nähdä sut uudestaan”, se oli sanonut. Silloin oli...

Häämuistoja

Ladataan...
Aditu MILF journal

Mihin tämä aika menee! Meillä oli tänään neljäs hääpäivämme, ei yhtään tunnu että siitä olisi jo niin kauan. Päivä onkin ollut suorastaan hohdokas, kävimme molemmat treenaamassa, sekä minä kuurasin kämppää ja leivoin, mieheni ollessa töissä. No käytiin me kuitenkin kahdestaan syömässä illasta, että jotain edes. Sittenpä aloin täyttää kakkuja, jota jatkoin puoli kymmeneen asti. Nyt alkaa jo tuntua, että kyllä muuten väsyttää!

Ajattelin kuitenkin vähän...

Hyvät naimakaupat

Ladataan...
Mauis Halvalla hyvä elämä

Tasan vuosi sitten oltiin näissä tunnelmissa. 

Onnellista ensimmäistä hääpäivää meille! 

Kyllä on vakka kantensa valinnut.

Ja. 

Me niin ollaan toisemme ansaittu. 

 

"Sä oot mun auringonnousu, päivieni valo, oot mun iltojeni ilo, kauniimpi kuin kukaan muu." 

 

Rakastetaanhan vielä 2080-luvulla. <3

Ladataan...

 

Vietämme tänään mieheni kanssa keramiikkahääpäiväämme. Neljäs vuosi naimisissa ja yhä rakastetaan. <3

Yhdessä vietettyihin vuosiin on mahtunut paljon. On ollut niin hyviä ja onnellisia, kuin surullisia ja vaikeitakin aikoja. Onneksi pääasiassa niitä hyviä. Ja kaikesta ollaan yhdessä selvitty. 

Kun kuusi vuotta sitten tapasimme, ajatuksissa oli kummallakin "tahdon tuon". Mielessä tuskin kummallakaan kävi, että kuuden vuoden päästä olemme kahden ihanan prinsessan...

Pages