Perhe on paras: Toinen hääpäivä Turussa

Ladataan...
Maria Hakkala The Variety Show

Saavutuksena voi pitää, että jo toista vuotta peräkkäin saimme aikaiseksi kuvat hääpäivänä hääkuvapaikalla. Pisteet meille! Ja pisteet ehdottomasti myös tämänkertaiselle kuvaajallemme S. Aaltoselle mainion tunnelmallisista kuvista haastavissa sääolosuhteissa!

...
Share

Parasta hääpäivälle: Baskeri & Basso

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Hääpäivälahjani Rouvalle oli jotain, jota hän rakastaisi takuuvarmasti: Tein pöytävarauksen BasBasiin eli Baskeri & Basso Bistroon.

Vaikka hääpäivä tuleekin joka vuosi yllätyksenä, tänä vuonna muistin yllätyksen onneksi hyvissä ajoin jo kuukausi sitten ja sain pöydän juuri siihen aikaa kuin toivoin.

Hyvä, että muistin, sillä ravintola on...

Share

Kristallihäät

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

"Niin, he ihastuivat toisiinsa ensi silmäyksellä ja ovat vaihtaneet nappeja ja juosseet ympäriinsä ja olleet yhtä mittaa hupsuja. Ja nyt he ovat sähköttäneet tädilleen ja seitsemälle tuhannelle tahmatassulle ja kutsuneet kaikki häihin."

Kuva: Reijo Marttinen

Tänään on 15. hääpäivämme. Sen kunniaksi julkaisen uudelleen...

Share

Viisi vuotta

Ladataan...
Lippavinossa Lippavinossa

Viisi vuotta sitten tänä päivänä nautimme elämästä tuoreena avioparina häämatkallamme aurinkoisessa Gotlannissa. Muistelimme hääpäiväämme lähes koko ajan, sillä sen päivän tapahtumissa ja tunnelmissa riitti paljon ihanaa muisteltavaa. Tuo päivä, 9.6.2012, on yksi harvoista päivistä elämässäni, jotka muistan hyvin kirkkaasti ja selkeästi, lähes valokuvien tai jopa videon tavoin. Päivä oli kertakaikkisen täydellinen! Olin tyyni ja rento, nautin upeasta päivästämme joka...

Share

MUUSIKON HÄÄPÄIVÄ

Ladataan...

 

Niin se vaan on, että kaksi vuotta sitten soi kirkonkellot ja papin aamen kuultiin Helsingin Saksalaisessa kirkossa. Kaksivuotishääpäivä tuli ja meni varsin muusikkomaisissa merkeissä pieniä poikkeuksia lukuun ottamatta. 

Meille on muodostunut tavaksi aloittaa tärkeät päivät yhteisellä aamiaisella, jolle valikoituu aina joitain spesiaalijuttuja. Pientä arjen luksusta...

Share

Pumpulihääpäivä (sis. hääkuvia)

Ladataan...

Meillä oli eilen 2. toukokuuta toinen hääpäivä, pumpulihääpäivä. Hirveästi ei juhlittu, koska mies teki pitkän työvuoron, muistaakseni näin hänet viimeksi maanantaina. Ajattelin kuitenkin palata tunnelmiin näiden kuvien kautta. :) 

Kuten kuvista näkee olin tukevasti raskaana viikoilla 34-35, mutta se ei kyllä menoa haitannut. Vietimme ikimuistoiset yli 100 hengen häät, joita suunniteltiin puolitoista vuotta. Kirkossa kuultiin livemusiikkia ja laulua. Sääkin...

Share

Raskaana alttarille

Ladataan...

Eilen oli käytä hääpukuasi-päivä, johon tietenkin otin osaa ensimmäistä kertaa. Olisi se viime vuonnakin ollut mahdollista, mutta taisin missata kyseisen tempauksen. Siitäpä sain ajatuksen kertoa omista kokemuksistani, kun astelin alttarille raskaana.

Oli se kyllä ihanaa aikaa, nimittäin häiden suunnittelu. Minua kosittiin Ylläksellä uutenavuotena 2013. Hääpäivä sovittiin samaisella matkalla autossa takaisin kotiin ja kirkko varattiin samantien toukokuulle 2015...

Share

Toppatakkipoika ja minä

Ladataan...
Elina U. Lentoaskeleita

Suunnilleen yhdeksän vuotta sitten tapasin baarissa söpön pojan. Sillä oli pisamia, lippalakki ja vahvan näköiset kädet. Tykkäsin hirveästi sen hymystä ja 19-vuotiaan pohjattomalla itsevarmuudella flirttalin sille takaisin minkä osasin. Sitten hukkasin humalapäissäni narikkakorttini ja päädyin kävelemään yöllä kotiin vieraassa punaisessa untuvatakissa hölmösti hymyillen. “Ota mun takki niin tuun hakemaan sen huomenna ja saan hyvän syyn nähdä sut uudestaan”, se oli sanonut. Silloin oli...

Share

Häämuistoja

Ladataan...
Aditu MILF journal

Mihin tämä aika menee! Meillä oli tänään neljäs hääpäivämme, ei yhtään tunnu että siitä olisi jo niin kauan. Päivä onkin ollut suorastaan hohdokas, kävimme molemmat treenaamassa, sekä minä kuurasin kämppää ja leivoin, mieheni ollessa töissä. No käytiin me kuitenkin kahdestaan syömässä illasta, että jotain edes. Sittenpä aloin täyttää kakkuja, jota jatkoin puoli kymmeneen asti. Nyt alkaa jo tuntua, että kyllä muuten väsyttää!

Ajattelin kuitenkin vähän...

Share

Hääpäivän illallinen Kuurnassa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Eilen oli hääpäivämme, ja juhlistimme sitä illallisella ravintola Kuurnassa (Meritullinkatu 6), joka on yksi suosikeistamme. Kuurnassa on perinteisesti otettava kuva sen hienoista kattoholveista.

Myös lapset pääsivät mukaan elävöittämään tunnelmaa. 

...

Share

Pages