Pinkki solmittu rannekoru muttereilla

Ladataan...
Kirsti Osasin Osasin!

Mutterit löysivät taas tiensä haasteeseen ja koruun! Tällä kertaa pinkkiin haasteeseen (edellisen kerran helmihaasteeseen). Solmeilin Novitan puuvilla-akryyli-langasta pinkin rannekorun, johon mutterit tuovat sopivasti särmää.

Mainio ja selkeä ohje löytyi...

Share

Maailman helpoin paperbag waist -hame

Ladataan...
Liisa Osasin!

Huhtikuun haastetehtävä oli pinkki.

Mikä sattuma, että minulla oli tämä hennon vaaleanpunapohjainen ohut puuvilla siinä pinossa, josta piti tulla lomapuvusto maaliskuiselle lomamatkallemme. Aika loppui kesken ja valmiiksi tuli vain yksi mekko (josta lisää myöhemmin)....

Share

Pinkki huhtikuu

Ladataan...
Kirsti Osasin Osasin!

Vielä ei ole keltainen toukokuu (heti otsikon kirjoitettuani alkoi Aikakoneen ysärisävelet soida päässäni), mutta sitä odotellessa voisimme pitää pinkin huhtikuun.

Tämän kuun haaste on siis rajattu ainoastaan värin suhteen. Huhtikuussa teemme jotain pinkkiä!

Share

Pehmoinen sametticollege

Ladataan...
Kirsti Osasin Osasin!

Tämä ihanan pehmeä loimusametticollege on myös maaliskuun Tee loppuun -haasteen tulos. Joulun alennusmyynnistä ostamani harmaa loimusametti oli heti alkujaan matkalla collegepaidaksi. Matka tosin tyssäsi heti alkuun, kun kangas unhoittui kangaskasaan.

Paidan malli on...

Share

Kukkapaita viskoosista

Ladataan...
Kirsti Osasin Osasin!

Oi miten mukavaa onkaan kuljeskella kangaskaupassa, löytää ihana kangas ja ostaa sitä satunnainen määrä mukaan. Mieli tulvii ideoita erilaisista pukimista, joihin kangas sopisi täydellisesti. Samana päivänä ei kuitenkaan ehdi etsimään sopivaa kaavaa ja hupsista heijaa seuraavakin ilta menee muiden askareiden parissa. Kangas siirtyy ompelupöydältä vaivihkaa syrjemmäs. Lopulta...

Share

Ihana omenanvihreä

Ladataan...
Heli Osasin Osasin!

Tässä kuussa näytän saavan valmiiksi valaisinprojekteja. Löysin Livalin retron, alun perin oranssin jalkalampun Uusiokeskuksesta viime kesän lopulla. Oranssi maali oli kulahtanut, ja toisesta valaisimesta puuttui näihin yleensä kuuluva musta muovireunus. Valitettavasti puhelimen kätköistä ei löytynyt kuvaa lampusta alkuperäisessä asussaan, mutta uskokaa pois, se ei ollut...

Share

Valaisin valmiiksi

Ladataan...
Heli Osasin Osasin!

Maaliskuun haasteena on saada keskeneräisiä projekteja valmiiksi. Minä onnistuin vetkuttelemaan yhden lampun maalaamista yli puoli vuotta, joten haaste tuli tarpeeseen.

Ostin viime kesänä K-Raudan alennusmyynnistä kivan metallilampun makuuhuoneeseen. Valaisimia oli vain ruskeana, mutta ajattelin että pikku homma spraymaalata se mustaksi. Mutta sitten alkoi tuulla. Ja...

Share

Yhdeksän faktaa minusta

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Bongasin Julian tontilta “9 faktaa minusta“ –haasteen. Tulipas hyvään saumaan, kun aivojen aihearkisto on yhtä tyhjä kuin meidän jääkaappi maanantaiaamuisin (Julia, myös meillä käydään neuvostoliittolaisen suunnitelmatalouden mukaisesti kerran viikossa ruokakaupassa, yllättäen maanantaisin).

Voi olla, että osan näistä omituisista faktoista olen jo kertonut...

Share

Pellavapussi santulle

Ladataan...
Heli Osasin Osasin!

Ihan pikaisesti tulin huikkaamaan, että en unohtanut pellavahaastetta! Vaikka haasteen aihe oli monipuolisuudessaan loistava, ja ideoitakin pörräsi päässä pitkin kuukautta, hupeni helmikuun vapaa-aika lomaan, ja lomalta paluun jälkeiseen saamattomuuteen.

Lomailimme perheeni kanssa ystäväni luona Teksasissa, joka talvikaudellakin on lämmin ja kasvillisuudeltaan karun...

Share

Pages