Elämäni numeroina

Ladataan...
YohannaEmilie Yohanna Emilie

0 tatuointia tällä hetkellä, mutta haaveissa olisi ottaa vielä jonain päivänä. 

1 vuosi sitten muutin Espooseen.

2 sisarusta.

3 vuotta ollut ajokortti.

...

Share

Uuden aika

Ladataan...
Kirsti Osasin Osasin!

En ollut oikein tajunnut elokuun olevan jo päällä, joten elokuun haasteen julkistus tulee nyt hiukan myöhässä.

Elokuussa kannustan ja haastan kanssabloggaajiani kokeilemaan rohkeasti jotain uutta. Tämä kuukausi on yleensä muutenkin täynnnä uusia alkuja: palataan lomilta töihin, koulut alkavat.

Haasteen suorittamiseen riittää, että lopputulokseen sisältyy jotain...

Share

Kukkivaa kesää

Ladataan...
Heli Osasin Osasin!

Toukokuun haaste oli tämän blogin historiassa selvästikin haastavin. Yksikään työ ei valmistunut ajoissa, ja kolmesta haastetyöstä ylipäänsä vain yksi on edes postattu. Mutta ei se mitään! Itsemme ruoskimisen sijaan taputamme toisiamme lohduttavasti olkapäälle. On ihan...

Share

Kangaskassi silityskuvilla

Ladataan...
Kirsti Osasin Osasin!

Askartelin tavallisesta kangaskassista kesäisen mehiläisglitterkassin. Pörriäinen on tulostettu Hobby pointista ostetulle silitysarkille. Glitteriset kolmikulmiot on leikattu Tigerista ostetusta glittersilitysarkista. Sijoittelin kaikki samalla kertaa kassin päälle, asetin kuvioiden päälle leivinpaperin ja silitin silitysraudalla (huom! ei höyryllä) parikymmentä sekuntia.

Tämä...

Share

Muistivihko-haaste: Huomioita päivästä

Ladataan...
Hilmaiida Hilmaiida

Ota päiväksi muistivihko mukaan. Kirjioia sinne kaikkea mitä mieleen juolahtaa ilman filtteriä ja sen tarkemmin ajattelematta yhtikäs mitään. Itse otin haasteen vastaan ja toteutin sen eilen. 


herättyäni en osannut päättää juoksenko tunnin vai kolme...

Share

Toukokuun haaste: Ole eläimiksi

Ladataan...
Liisa Osasin!

Toukokuussa on luvassa eläimellistä menoa. Haasteena on tehdä jotain, joka liittyy jollain tavalla karvaisiin (tai suomuisiin jne...) kavereihin. Turhaa kyynisyyttä välttääkseni rajaan tehtävänantoa sen verran, että tällä kertaa emme syö heitä. Lihapullat ei siis ole hyväksyttävä haastesuoritus!

Share

Kauneushaaste

Ladataan...
kiiraV The domino effect

Kevään aikana blogeissa on pyörinyt paljon erilaisia kauneushaasteita, ja koska rakastan tälläisiin vastaamista oli pakko tehdä itsekin. Ilman turhaa höpöttelyä mennään suoraan haasteeseen...

1. Varhaisin meikkimuistosi? Muistan kun pienenä mun isosiskot...

Share

Pinkki solmittu rannekoru muttereilla

Ladataan...
Kirsti Osasin Osasin!

Mutterit löysivät taas tiensä haasteeseen ja koruun! Tällä kertaa pinkkiin haasteeseen (edellisen kerran helmihaasteeseen). Solmeilin Novitan puuvilla-akryyli-langasta pinkin rannekorun, johon mutterit tuovat sopivasti särmää.

Mainio ja selkeä ohje löytyi...

Share

Maailman helpoin paperbag waist -hame

Ladataan...
Liisa Osasin!

Huhtikuun haastetehtävä oli pinkki.

Mikä sattuma, että minulla oli tämä hennon vaaleanpunapohjainen ohut puuvilla siinä pinossa, josta piti tulla lomapuvusto maaliskuiselle lomamatkallemme. Aika loppui kesken ja valmiiksi tuli vain yksi mekko (josta lisää myöhemmin)....

Share

Pinkki huhtikuu

Ladataan...
Kirsti Osasin Osasin!

Vielä ei ole keltainen toukokuu (heti otsikon kirjoitettuani alkoi Aikakoneen ysärisävelet soida päässäni), mutta sitä odotellessa voisimme pitää pinkin huhtikuun.

Tämän kuun haaste on siis rajattu ainoastaan värin suhteen. Huhtikuussa teemme jotain pinkkiä!

Share

Pages