Mitä haluan tehdä vielä ennen kuin saan lapsen?

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Ennen kuin edes suunnittelimme lasten hankkimista, huomasin sanovani monelle ystävälleni: Musta tuntuu että elämässä ei ole mitään enää sen ihmeellisempää mitä haluaisin kokea ennen kuin saan lapsia. En nähnyt tai vieläkään näe, että tulevaisuuden haaveeni tai suunnitelmani olisivat millään tavalla ristiriidassa perheen perustamisen kanssa.

Nyt kun lapsi on oikeasti tulossa ja laskettuun aikaan on noin kuusi ja puoli kuukautta, olen pohtinut, onko sittenkin asioita joita...

Älä pelkää mokata (koska mokaat kuitenkin)

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Mä oon se henkilö joka heittäytyy tilanteeseen täysillä. Jos tiedän mitä haluan, suuntaan siihen koko innokkuuteni - ja usein kaadun vauhdissa nenälleni.

Mitä enemmän tekee asioita, sitä enemmän syntyy myös virheitä, mutta mitä enemmän syntyy virheitä, sitä enemmän tapahtuu myös onnistumisia.

Erästä ystävääni lainaten: "Sulle Saranda tapahtuu tosi paljon epäonnisia asioita...

Näissä tavoitteissa olen epäonnistunut

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Blogeissa on yleistä fiilistellä asioita, joita on saavuttanut. Ja se on mahtavaa! Inspiroidun tosi paljon muiden onnistumistarinoista, saan niistä ehkä kaikkein eniten potkua omien unelmieni kanssa.

Välillä olisi kuitenkin ihan lohduttavaa kuulla myös epäonnistumisista ja keskeneräisistä tarinoista. Koska - noh, elämään kuuluu molempia. Ulkopuolelta katsottuna on helppo olettaa...

Kiitos sosiaalinen paine - miksi unelmista kannattaa puhua ääneen?

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Maaliskuu on käynnistynyt ja kuukauden vaihtumisen virta on saavuttanut tytön. Helmikuun loppupuolella ilmassa oli pientä (tai no, vähän suurempaa jos ihan rehellisiä ollaan) inspiraation puutetta, mutta nyt muistiinpanot ovat täyttyneet taas ideoilla ja luulen että pystyn ylläpitämään lomailun Australiassa ja bloggaamisen välillä terveen tasapainon.

...

Mikä minusta tulee iso(mpa)na?

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Sunnuntai ja suuret suunnitelmat. Mä oon tänään ja oikeastaan viimeisen vuoden miettinyt mikä musta tulee isona. Tai siis isompana. Mä oon valmistunut lukion jälkeen sosionomi AMK:ksi, ja haluan ilman muuta hyödyntää sitä työssäni. Tiedän kuitenkin etten halua työskennellä maanantaista perjantaihin pelkästään sosionomina vaan tehdä sen lisäksi jotakin luovaa ja oman...

Pages