Kesän lempikiharat

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Enpä taida edes muistaa, koska viimeksi olisin jättänyt kesäiset Pori Jazz -festivaalit väliin. Entisenä satakuntalaisena se on kesän ehdoton must-tapahtuma ja niin tänäkin vuonna suuntasin nokan kohti Poria heinäkuun tokana viikonloppuna.

Tein jo vähän aikaa sitten tutorialin Trendi-lehteen syömäpuikkojen ja suoristusraudan avulla...

Share

Vakiotrio

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kesän viikonloput ovat suurimmalta osalta kuluneet reissun päällä. Lyhyen kesän aikana kun pitää ehtiä käymään kotikonnuilla, siskolla, mökillä, yökyläilemässä kavereiden louna ja mielellään pienellä road tripilläkin.

Viikonloppukassi on usein lojunut työhuoneen nurkassa semipakattuna koko viikon ja mukana kulkevat peruskamat eivät ole vaihtuneet näiden reissujen välissä ollenkaan. Yhdet tällaiset laukun vakioasustajat ovat nämä kolme hiustuotetta:...

Share

Ostoslistalla

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Näin kesäisin uuden kosmetiikan ostaminen jää jotenkin kummasti vähäiseksi. Okei, Ruissiin oli pakko hommata uudet Kiss Haute Couture trio-ripsitupsut, minipullo Moroccanoilin Luminous-hiuslakkaa ja lisää Vita Liberataa, mutta muita tuotehaaveita ei ole tullut toteutettua. Ehkäpä nyt voisin palkita itseni vaikkapa öö.. hyvästä Ruisrock-bilettämisestä? :D

...
Share

Otsishaaveita

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Syksyn yksi siisteimmistä hiustrendeistä taitaa olla otsis, joka nyt on vaarallisesti alkanut houkutella meikäläistäkin. Erityisesti 70-lukua henkivät lian pitkät ja vähän laineikkaat otsikset näyttävät niin cooleilta, ettei mitään rajaa.

Joten älkää ihmetelkö, jos meikäläiseltä tulee kohta Snappia kylppäristä kampaajasaksien kanssa :D Huomenna palataan toivottavasti Ruisrockin kuvasaldon kanssa. Jahka selviän Turusta kotiin yhtenä kappaleena..

...

Share

Videovinkit: 21 x festarikampaus

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olen täällä ihan Ruisrock-päissäni selaillut Youtuben ihmeellistä maailmaa kampausinspiraation toivossa. Omat kampaukseni kahden päivän biletykselle ovat siis vielä hakusessa, mutta tässä 21 (!) potentiaalista vaihtoehtoa. Toivottavasti näistä löytyy apua teikäläisten kampauspohdintoihin ;)

HELPOT:

Näihin kampauksiin riittää vain vähäinen sorminäppäryys ja osa niistä onnistuu lyhyempäänkin tukkaan.

...
Share

Tyhjää täynnä

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Ah, se tunne, kun saat tässä valtavassa purkkimeressä käytettyä näin monta tuotetta viimeistä pisaraa myöten loppuun! Keräsin siis jälleen yhteen viime aikoina tyhjenyneen purnukan eli nämä, jos jotkut on hyviä :)

Estelle&Thildin vartalonhoitotuotteet ovat yksiä suurimmista suosikeistani enkä voi varmaan koskaan...

Share

Blondien hiusten parhaat kaverit

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Meikäläistä haastateltiin Iltalehden Tyyli.comiin tuossa pari viikkoa sitten blondeille hiuksille tarkoitetuista tuotteista. Löydät jutun siis täältä ja ajattelin vinkata muutamat vakkarilempparit nyt yhteen postaukseen tänne blogiinkin.

...
Share

Video: Näin teet helpon mutta näyttävän läpivetolettipannan

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Biozell

Festarikesä on pyörähtänyt käyntiin ja on aika ottaa haltuun mahdollisimman paljon erilaisia kesään sopivia lettikampauksia. Tänään näytän, miten onnistuu tällainen lettipanta läpivetoletin avulla.

Kampaus on oikeasti helppo, vaikka lopputulos ei siltä ehkä näyttäisikään. Homma ei juuri vaadi sorminäppäryyttä, mutta aikaa ja läpinäkyviä ponnareita aika reippaasti. Pienellä vaivalla saat...

Share

Kuukauden löytö - ihana luonnonkosmetiikan hiusnaamio

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kuukauden, tai parinkin, yllättävin löytö tuli vastaan, kun testasin Demin juttua varten erilaisia hiusnaamoita. Etsiskelin tällaista hyvää luonnonkometiikan hiustenhoitotuotetta ja sainkin testiin Organic Shop Honey Avocado Hair Mask Express Repair -hiusnaamion. Ja olen aivan myyty!

En oikeastaan osannut...

Share

Pikafiksaus Saxcéssa

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tällä kertaa kävin kampaamo Saxcén Johannan penkissä vain pyörähtämässä, koska tukan tila ei ollut niin katastrofaalinen kun normaalisti tähän lempikampaamoon pölähtäessäni :D Latvojen sävy oli ihan hyvä ja tyven tummuus bueno. Ainoat fiksattavat jutut olivat haperot latvat ja epätasainen sävy latvoissa. Olin nimittäin ehkä kuukausi sitten värjännyt hiukseni itse kaupan kestovärillä, eikä sävy tietenkään osunut ihan nappiin muuhun tukkaan...

Share

Pages