Girls' night 2! Kampauksia ja tyttöjen juttuja

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Toinen osa Miian ja Nellan kanssa tehdystä videosta on nyt julki! Tämä video julkaistiin siis meikäläisen kanavalla ja vuorossa on hiustenlaittoa. Ja jutut jatkuvat yhtä levottomina. Mitkä olivat Nellan elämän parhaat bileet,...

Share

Päivän kampaus ja pari Glitterin uutuutta

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kävin eilen lounastamassa Kanavarannassa Holidayssa Glitterin 25-vuotispäivän kunniaksi. Paikka oli aivan upea ja tulipa muuten syötyä parhaat bataattiranskalaiset koskaan. Tähän paikkaan pitäisi ehdottomasti tutustua paremminkin!

...

Share

Syksyn hiustrendi: fresh & clean

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tämän syksyn ja varmasti koko seuraavan vuoden hiustrendi aiheuttaa meikäläiselle vähän vaikeuksia toteuttaa. Putipuhdas, todella laittamaton ja mielellään omalla hiusvärillä höystetty kuontalo on catwalkeilla tuttu näky, mutta sen toteuttaminen ei ainakaan itselleni oli ihan yksinkertainen juttu.

Omat hiukseni ovat sieltä...

Share

Suosikit ennen ja nyt: hiukset ja ihonhoito

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Meikkien kanssa oli helppo vetää se ennen-jälkeen-raja, koska meikkityyli ja tarpeet ovat muuttuneet paljonkin pienen ajan sisällä. Hiusten ja ihonhoidossa ei taas ole tapahtunut sen dramaattisempia käänteitä ja yleensäkin näissä on tullut pitkälti käytettyä sitä mitä postiluukusta nyt on sattunut testiin tipahtamaan. Mutta tässä silti muutamia vähän vakkarimmiksi jääneitä ja sellaisina vuosia sitten (kun kosmetiikkaostokset tehtiin Vapaa-Valinnassa) olleita tuotteita.

...
Share

Hellävarainen uutuus hiustenpesuun

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kuten my day -videolta näitte, käväisin viime viikolla L'Oréalin tilaisuudessa pällistelemässä syksyn uutuustuotteita, joita oli muuten paaaaljon. Oli uusia meikkivoidesävyjä, puutereita, ihonhoitotuotteita, uutuusripsari (johon myöskin olen jo ehtinyt rakastua) ja tietysti myös uusia juttuja hiuksille.

Yksi uutuuksista oli L'Oréal Paris Elvital Extraordinary Oil Low Shampoo. Se on lyhykäisyydessään voidemainen, erittäin hellävarainen,...

Share

Räjähdysmäisesti trendaava tukkavillitys: Hair dazzlet

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Aloin kirjoittaa tätä postausta jo kuukausi sitten, mutta Instagramia selatessani huomasin, etten millään löydä tarpeeksi kuvia aiheesta. Mutta nyt, kuukautta myöhemmin kuvien määrä hashtagin hairdazzle ja hairtinsel alla on räjähtänyt! Nyt voi siis varmuudella sanoa, että käsillä on uusi tukkatrendi, jee!

Tässä kohtaa...

Share

Kampaustutorial: kieputettu ponnari

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Se olis taas kampaustutorialin aika! Ja myönnettäköön, tämä kampaus, tai siis idea siihen, ei ole meikäläisen omasta päästä, vaan bongasin sen oskus kuukausia sitten @salonspruce:n Instagram-tilillä. Mutta ideana kampaus on erittäin helppo ja ehkä parin harjoittelukerran jälkeen tämä onnistuisi erittäin hyvin jopa arkiaamuina. Kertokaa ihmeessä, jos lähdette kokeilemaan! :)

...

Share

Viikon kampausinspiraatio

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Ah, rakastan niin paljon Instagramin uudehkoa (?) ominaisuutta, jolla mielenkiintoisia kuvia voi tallentaa omiksi kokoelmiksi. Itseltähän löytyy monta kansiota sisustukselle, kampauksille ja meikeille ja päätin jakaa pari viime aikoijen ihaninta kampausta viikonlopun inspiraatioksi teillekin. Ihanaa viikendiä <3

Kuvat:...

Share

Paluu arkeen - 6 arkikampausta ohjeineen

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Elokuu kolkuttelee jo ovella ja on aika alkaa orientoitua arkeen paluuseen. Jaiks, mullakin alkaa huomenna ihan uusi työ Helsingin Yliopistossa!

Täytynee siis hommata uudet labrakengät ja alkaa taas totutella siihen, että aamuisin olisi hyvä olla ihmisennäköinen. Kotitoimiston mukavuuksista aliarvostetuin on ehkä se, että voit tehdä kokonaisen työpäivän lököverkkareissa ja tukka pystyssä ;)

Eli on aika ottaa haltuun taas ne...

Share

Pages