Videovinkki: 5 helppoa kampausta lyhyille hiuksille

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Heh, näemmä tämän blogiviikon kantava teema on ollut hiukset, mutta huomenna luvassa on jotain jännää meikkeihin liittyvää, odottakaapas vaan! ;)

Tänään ajattelin jakaa teille videon, joka teki minuun jotenkin erityisen vaikutuksen. Siinä Saffron Barker tekee viisi oikeasti helppoa kampausta, jotka kaiken kukkuraksi on todella tyylikkäitä ja melkeinpä saa meikäläisenkin janoamaan polkkatukkaa! Toinen syy julkaisuun oli tietysti se, että meikäläisen...

Share

Puoliponnarin oikea paikka

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olen itse aina ajatellut, että ponnarin paikka vaikuttaa suurestikin siihen, miltä kasvot ja hiukset näyttävät. Jos ponnari on vaikkapa kasvojen muotoon nähden liian alhaalla, saattaa koko kasvojen olemus valahtaa asteen alaspäin. Ja jos tukka on nätisti korkealla, saavat kasvotkin kevyen face liftin.

Löysinkin tähän aiheeseen liittyvän jutun vähän...

Share

Biozell Professional Therapeutic - tehohoitoa hiuspohjalle

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Biozell

Käynnistynyt pipokausi on omiaan nostamaan hiuspohjan ongelmat taas tapetille. Moni meistä käyttää päivittäin hiuksiinsa muotoilutuotteita, pitää kuivashampoilla pesuvälin pitkänä ja käyttää pipoa päivittäin parinkin tunnin ajan. Valitettavasti tällä talvisella reseptillä hiuspohjan kutina ja hilseily on enemmän kuin odotettavissa. Moni keskittyy talvisin kuivien hiusten hoitoon...

Share

Tuuheammilta näyttävät hiukset luomivärillä

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tätä kikkaa olen käyttänyt jo vuosikausien ajan, mutta eräänä päivänä tajusin, etten ole kirjoittanut tästä blogiini vielä kertaakaan. Korjatkaa, jos olen väärässä ;) Mutta tällä äärettömän helpolla kikalla hiukset saa näyttämään hetkessä astetta tuuheammilta ja juurikasvu peittyy siinä samalla. Kuulostaa aika täydelliseltä, eikö?

...
Share

Taas näitä samoja!

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Vuoden takaisen (oho!) blondausprojektin jälkeen olen yrittänyt pitää hiuksistani oikein erityisen hyvää huolta. Sillä vaikka kaikissa vaalennusprosesseissa oli mukana se todellinen sankari eli Olaplex, jätti vaalennus tietyti jälkensä tähän ohuehkoon tukkaan.

Olenkin päättänyt, että voin vähän panostaa myös hyviin hiustenhoitotuotteisiin, kun sellainen...

Share

10 alle 10e

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Taas on aika koostaa yhteen viime aikoina ihastuttaneet tuotteet, jotka kaiken lisäksi saa omakseen aika edullisesti! Eli kymmenen hinta-laatusuhteeltaan ihan mahtavaa tuotetta tulee tässä:

Maybelline Master Prime Hydrating Primer pohjustusvoide, 9,90 e (...

Share

Kampaustutorial: kieputettu juhlakampaus

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Pikkujoulukausi on jo iiihan kulman takana, mikä on muuten ihan kiva, koska ainakin allekirjoittanut tarvitsisi vähän pään tuulettumista. Nyt voi siis jo hyvissä ajoin alkaa keräillä kampaus- ja meikki-inspistä ja ottaa haltuun vaikkapa tämä kieputuskampaus! Ja kerro ihmeessä, jos lähdet tätä testaamaan, haluan nähdä teidän tuotokset ;)

...
Share

Testing hair tinsels!

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Hehkutin jokin aikaa sitten hair dazzleja aka hair tinsels -hiuskoristeita. No meikäläinenhän pisti tilauksen vetämään samaan hengenvetoon ja vähän aikaa sitten eBay-tilaukseni tuli vihdoin perille! Tilasin omani täältä, mutta varmaan tällaisia kimaltavia pikku lankoja löytyisi ihan askartelukaupastakin....

Share

Miksi rakastan muotovaahtoja

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Flouncessa oli vähän aikaa sitten hyvä juttu muotovaahdoista. Siinä oleva lause kiteytti erään asian, jota en ollut edes aiemmin huomannut: "Kuivashampoiden ja tekstuurisuihkeiden aikakaudella hiusmuotoilun luottotuote on jäänyt vähemmälle huomiolle" ja jutussa haluttiinkin antaa palstatilaa sille oikealle ilmavien kampauksien avaintuotteelle.

Meikäläinenhän on aina rakastanut muotovaahtoja,...

Share

Talven söpöin hiustrendi - rusetit

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Jotenkin täysin itselleni yllätyksenä olen rakastunut rusetteihin! Nämä syksyn muotinäytöksistä tutut hiuskoristeet ovat ylityttömäiset ja siksi en aluksi ajatellut tykästyväni tähän juttuun ollenkaan. Mutta kun kuvia on tulvinut joka suunnasta, olen tajunnut homman jujun ja pilottiin ja farkkuihin yhdistetty ylisöpö rusetti tuo kokonaisuuteen jännän...

Share

Pages