Päivän kampaus: rento niskanuttura häihin

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Yksi juttu, jota blogistani tullaan ylivoimaisesti eniten etsimään ovat kampaustutorialit. Varsinkin näin kesäaikaan kun viikonloppuisin on häitä, valmistujaisia ja muita juhlia, täytyy yrittää laittaa tänne lisää ohjeita kivoihin helppoihin kampauksiin! Tänään ei siis vielä päästä ihan tutorialiin asti, vaan vain näin hotd-hengessä kampauksen tsekkailuun ;) Ohjeet tähän rentoon niskanutturaan luvassa siis huomisessa postauksessa <3

...

Ensimmäinen morsiamen testikampaus

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tulevista häistä ison stressiviipaleet poisti se, että ihana Miia lupasi tehdä kampaukseni. Miia innostuikin tästä ihan toden teolla ja halusi heti kokeilla yhtä kampausta Heather Chapmanin oppien mukaan. Päätimme testata ensimmäiseksi tällaista boheemia niskanutturaa ja aivan ihanahan siitä tuli! Ensi kerralla Miia lupasi pistää jotain muhkeampaa peliin. Saa nähdä mitä silloin tapahtuu ;) Mutta mitäs te tästä sanotte?

...

Muutama kelpo alepoiminta

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

En itse harrasta ihan hirveästi alehaukkailua, sillä ostan tuotteita silloin kun niitä tarvitsen, jos tarvitsen. Yritän silti aika-ajoin selailla eri nettikauppojen aleja ja varsinkin näin keskikesän tienoilla niistä voi bongata tosi hyviä tarjouksia. Olen tsekkaillut, josko niitä isoimpia lempparituotteitani löytyisi alehyllyiltä ja joita voisin tulevaisuuden varalta hamstrata ja löysinkin pari aika hyvää juttua. Tässä niistä parhaimmat! :)

...

Hääkampausmietteitä

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Syyskuussa vietämme siippani kanssa häitä ja tietysti meikin ja kampauksen suunnittelu on jo ainakin jollain tasolla aloitettu. Onneksi sain ihanan Miia Ezenin lupautumaan kampausavukseni, joten myös harjoitukset pitäisi aloittaa vielä kesän aikana.

Vahvimpana mielessäni on rento niskanuttura lyhyellä kukkaseppeleellä, mutta jos kampauksen kanssa käy kuten puvun, en lopulta haluakaan mitään, mitä olin...

Koko kevään luetuimmat postaukset

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Nyt kun kevät alkaa olla takana päin ja on aika siirtyä kunnolla kesäaikaan, päätin myös tutkailla vähän blogini kevään analytiikkaa. Selvitin koko kevään viisi luetuinta postausta yrittäen samalla pohtia minkälaisista postauksista ruudun sillä puolella oikein pidetään.

Ihonhoito, arkimeikkijutut ja tutorialit kiinnostavat selvästi, mutta suurin yllättäjä oli tuo uudehko ja silti viiden kärkeen viiden kuukauden ajalta noussut Lumenen CC-voiteesta...

Ideoita kesän festarikampauksiin

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Biozell

Ei ehkä tarvitse enää erikseen kertoa, että lettikampaukset on kuin tehty helteisille kesäfestareille. Erilaisia ranskiksia ja hollantilaisia lettejä on nähty festareilla jo vuosia, mutta päätin vinkata muutaman vähän fressimmän idean tänä kesänä kokeiltavaksi.

...

Pages