Viime aikoina ostettuja

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Jotenkin hassusti en ole pitkään aikaan nettishoppaillut mitään kosmetiikkaa. Ehkäpä syksyn raskaus ei jättänyt tilaa rennolle nettishoppailulle, mutta nyt kun oma mieli on vähän rauhoittunut ja tuntuu, että on aikaa tehdä muutakin kuin töitä, olen löytänyt itseni tilailemassa aivan innoissani erilaisia juttuja. Halusinkin esitellä teille pari viime aikojen kosmetiikkaostokseni, koska olen vain NIIIN innoissani!

...

Share

Päivän kampaus: huivinuttura

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Ai vitsi olen nyt jotenkin ihan rakastunut erilaisiin huivikampauksiin. Olen pinnaillut jo pari ihanaa inspiskuvaa (1 ja 2) ja ottanut tavoitteekseni opetella mahdollisimman monta huivikampausta! Tämä nuttura, jossa on hiusten sekaan kieputettu huivi (H&M:stä), tulee kyllä taatusti olemaan mun ensi kesän lemppari. Miettikääpä: punainen...

Share

TOP 5 luonnonkosmetiikan tuotetta

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Luonnonkosmetiikka on sellainen aihealue, joka on itselleni vielä melko vieras maa. Erilaiset sertifikaatit, säännöt ja luvat vaativat vielä tutustumista ja tuotevinkkejä olen yrittänyt mennä metsästämään Facebookin Luonnonkosmetiikka-ryhmästä, mutten ole monen yrityksen jälkeenkään onnistunut pääsemään ryhmään sisälle.

Mutta koska tuotteita tulee testattua paljon, olivat ne luonnonkosmetiikkaa tai eivät, hyvät tuotteet tulee kyllä bongattua aika hyvin...

Share

Mulla on otsis!

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Hui! Apua! Major life changes! Meikäläisellä on nimittäin otsis :D Moni näki tästä kuvia jo eilen Instagramissani, kun sormet syyhyten raportoin värjäyksen ja leikkauksen vaiheita kampaamo Saxcéssa Helsingin Viiskulmassa.

Itsehän en...

Share

Videovinkki: 10 kampausta lyhyille hiuksille suoristusraudalla

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

*sis. mainoslinkkejä

Halusinpa taas pitkästä aikaa jakaa vähän hiusvinkkejä teille, joiden hiukset eivät ylety yli olkien. Milabun mahtavalta kanavalta löytyi taas todella selkeä video, jolla hän näyttää, miten suoristusraudalla voi tehdä erilaisia kiharruksia ja muotoilua lyhyemmälle tukalle. Ja vaikka et niin välittäisi hiusten pitämisestä kiharalla, antaa laine hyvän pohjan myös erilaisille kampauksille.

...

Share

Grammy-gaalan upeimmat

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

*sis. mainoslinkkejä

Oho, meinaspa koko Grammy-gaala ja sen tarjoama meikki- ja kampausinspis mennä ihan ohi suun! Jotenkin mun on todella vaikeaa muistaa milloin mikäkin gaala pidetään, enkä tajua olla kärppänä kärkkymässä upeimpia kuvia All Over Pressistä.

No nyt pari päivää myöhässä kasasin yhteen vähän inspiskuvia ja tärppituotteita. Haluaisitteko te nähdä tutorialin jostain näistä lookeista? :)

...

Share

Arkikampaus juhlakuntoon superhelposti

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

En ollut aikeissa tehdä tästä erillistä postausta, mutta kun huomasin kuvani olleen suosittu Instagramini (@erikanaakka) puolella, päätin jakaa nopsasti vinkin myös täällä blogissa. En toki ole ihan hirveän ylpeä näistä kampauskuvista, mutta you get the point ;)

Eli siis ehkäpä maailman helpoin tapa on tehdä tylsästä niskaponnarista rutkasti upeampi on sitoa ponnarin ympärille silkkinauha!...

Share

Ohjeet: helppo tapa tehdä nuttura

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Nutturat ovat ehkä näin pipokaudella jääneet vähän vähemmälle ainakin arkena, mutta viikonloppuisin on kiva taas tehdä kampauksia, kun päähän ei tarvitse heti aamulla painaa hiukset lätistävää pipoa. Päätinkin näyttää yhden (ehkäpä sulle) uuden tavan kiepauttaa nuttura ihan parissa minsassa vaikka viikonlopun illanistujaisiin!

...
Share

Maailman parhaan tekstuurisuihkeen metsästys

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

*sis. mainoslinkkejä

Tykkään katsella Instagramista eri kampaajien tekemiä tutorial-videoita. Yleensä ne näyttävät nopeutettuina myös niin helpoilta, että uskottelen itsekin niihin pystyväni ;) Yksi asia, jota jokainen kampaaja aina suihkuttaa mallinsa tai mallinukkensa hiuksiin ja letin päälle ennen sen nyppimistä on tekstuurisuihke. Sen ideana on antaa hiuksiin rakennetta ja pitoa, jolloin esimerkiksi letittäminen on helpompaa, kun...

Share

Vuoden 2017 luetuimmat postaukset

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Uusi vuosi on käynnistynyt ainakin meikäläisellä aikas mahtavasti. Tein muutaman päätöksen töideni suhteen ja alan priorisoida enemmän blogia. Lisäksi iso juttu on ollut siskoni Irenen aivan uunituore esikoiskirja Hullu kuin äidiksi tullut, joka on nyt saatavilla nettikaupasta (koodilla MUTSIE sen saa toimituskuluineen hintaan 24,90 e) ja kohta sen pitäisi ilmestyä...

Share

Pages