Tutorial: kieputuskampaus häihin ja valmistujaisiin

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Valmistujaisviikonloppu ja muutkin kesän juhlat lähestyvät ja on aika opetella yksi kampaus lisää kesää varten. Tällä kertaa kieputetaan niin maan perhanasti ja kokeillaan, miten kampaus asettuu ylioppilaslakin seuraksi. Melkein saisin noista itselleni uudet ylppäripotretit :D

Tämä kampaus vaatii hieman aikaa, mutta tekniikka on äärettömän helppo. Eli ei muuta kun testaamaan! :)

...

Share

Vihdoin uudet klipsipidennykset

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olen haaveillut uusista klipsipidennyksistä jo vaikka ties kuinka kauan. Edelliset ovat vuodelta nakki ja tilasin ne silloin jokseenkin epämääräiseltä nettisivulta. Pidennykset toimivat kyllä moitteetta, mutta värisävy ei koskaan ollut oikea, eikä paksu aasialainen hiuslaatu oikein sulautunut omaan hentoon tukkaani. Siksi niitä ei juuri tullutkaan käytettyä muuta kuinka kampausten täytteenä.

...

Share

Hiusten kuntoprojekti

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olen joutunut tässä ehkä vuoden aikana toteamaan, että hiukseni ovat harventuneet ja katkeilleet huomattavasti ja hiusrajakin tuntuu kaikkoavan johonkin tiehensä. Liekkö syynä syksyinen blondausprojekti (toivottavasti, koska silloin asia on korjattavissa) vai vaan se, että tämä hiuspohja alkaa parin vuoden päästä käymään kolmeakymppiä. Oli miten oli, on aika aloittaa nyt ihan...

Share

Päivän kampausinspiraatiot

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Koska ylppärit ja muut kesän juhlat lähestyvät, olen alkanut rohmuta kännykän muistiin kampausinspiraatioita erityisesti Instagramista. Haluaisin tehdä teille vielä yhden tai pari kampaustutorialia kesäksi, joten jos sulla on joku mielessä, linkkaa ihmeessä mulle! Ainakin voisin toteuttaa jonkun näistä ihanuuksista :)

Kuvat:...

Share

Kampaustutorial: juhlava nuttura valmistuvalle

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Eilen ehdinkin jo hehkuttaa tätä tulevan kesän luottokampausta ja täytyyhän tämä helppo tutorial jakaa nyt myös teidän kanssanne. Eli suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, tää ei oo hei vaikee! Siisti nuttura kun sopii joka tilaisuuteen aina häistä valmistujaisiin :)

...

Share

Päivän kampaus: juhlava nuttura kesään

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tänään luvassa kampaus, josta itse olen jotenkin tosi innoissani! Tämä siisti nutturakampaus onnistuu nimittäin helposti ja melko pienellä vaivalla ja se tuleekin varmasti olemaan meikäläisen luottonuttura kesän tulevissa häissä ja juhlissa.

Tähän morsiamelle, valmistuvalle tai vaikka vain häävieraalle sopivaan kampaukseen tarvitset nutturavalkin, pinnejä ja vain vähän sorminäppäryyttä. Huomenna luvassa tuttuun tapaan myös tutorial eli kuullaan silloin...

Share

Testissä uusi Wella Fusion -hiushoito

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kävin torstaina ennen NYXin bileitä Wellan koulutuskampaamossa testaamassa heidän uutta hiushoitoaan. Kyseessä on niinkin uunituore tapaus, että tuotteet ovat tulleet myyntiin juuri tällä viikolla.

Nythän markkinoilla on jo vaikka mitä hoitoja. On Olaplexia, Niophlexia, Fibreblexiä ja paljon muita, kaikki eri tavoin toimivia. Wella FUSION on jatkumoa uusien erilaisten hiusten rakennetta korjaavien hoitojen sarjaan.

...

Share

Maaliskuun suosituimmat

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kahden ja puolen viikon Kalifornian lomareissu on nyt ohi ja meikäläisen jalat ovat takaisin Suomen kamaralla. Onneksi jo keväisellä sellaisella. Yritän hypätä normaaliin postausrytmiin mahd pian, joten aloitan kirojoittelemisen helpolla eli kuukauden suosituimpien postausten listauksella. Huomenna luvassa Kalifornian ostosten esittely! :)

...
Share

Shower essentials

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Pidimme tuossa maaliskuun alussa tuparit uudessa asunnossamme. Ennen sitä koitti tietysti vuosisadan siivous. Raadoin varmaan 8 tuntia päivässä kolmen päivän ajan Ikea-kalusteita kooten ja vieläkin muuton jäljiltä epämääräisissä olinpaikoissa kököttävien tavaroita asetellen. Huh millaisen työmäärän yhdet bileet voivatkaan saada aikaan :D

Mutta sitten itse aiheeseen. Tuossa siivotessa törmäsin taas ikuiseen kauneusbloggaaja-toimittajan dilemmaan; kaikki...

Share

Pages