Parasta burgeria metsästämässä: Bites Vallila

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

En ole aikoihin käynyt metsästämässä Helsingin parasta burgeria. Nyt pääsin vihdoin maistamaan Bites Valillan (Nokiantie 2 - 4) kehuttua hampurilaista.

Olen kyllä kävellyt ravintolan ohi useita kertoja, sillä bändini treenikämppä sijaitsee samassa rakennuksessa. Paikka on hyvin epätodennäköinen sijainti hampurilaisravintolalle, keskellä vallillalaista...

Share

The Butcher paistaa kunnon purilaiset

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Nautimme Amsterdamissa parhaat burgerit pitkään aikaan! The Butcher -ravintola on pieni paikallinen ketju, jolla on viisi ravintolaa kaupungissa ja kaksi Amsterdamin ulkopuolella. Nämä purilaiset söimme De Pijpin kaupunginosassa (Albert Cuypstraat 129).

...

Share

Hampurilainen- roskaruokaa vai väärin ymmärretty ruokalaji?

Ladataan...

Kun majoneesin epäterveellisyysmyyttiä on nyt purettu, on aika purkaa muitakin tuttuihin ruokiin liittyviä myyttejä. Seuraavana hampurilainen. 

Ketjupaikkojen tarjoamia hampurilaisia on Suomessa vastustettu epäterveellisinä ja runsaan pakkausjätteen määrän vuoksi leimattu roskaruoaksi jo 70-80-luvulta lähtien. Ensimmäinen McDonal's avattiin Tampereelle -84, sitä ennen mm. Carrols tarjosi amerikanherkkuja. Mutta tiesittekö, että hampurilainen on alunperin syntynyt...

Share

Parasta burgeria metsästämässä: Bosgård Hakaniemen hallissa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

On vierähtänyt jo hyvä tovi siitä, kun viimeksi etsin kaupungin parasta hampurilaista. Tämä tavoite nousi kuitenkin jälleen esiin, kun huomasin muutama viikko sitten, että Hakaniemen kauppahalliin on avautunut uusi ruokapaikka! Aiemmin luomulihojaan myynyt Bosgård on siirtynyt toiselle puolelle hallia ja avannut lihamyymälänsä yhteyteen bistron. Ja mitäs listalla komeileekaan?

...

Share

Parasta burgeria metsästämässä: Rosburger Teurastamo - vol 2 (+ Jädelino)

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Nyt kävi niin, että tulin jälleen burgerin perässä Teurastamon Portin Roslundille (Työpajankatu 2). Edellisellä kerralla kävin maistamassa paikan nimikkohampurilaisen Rosburger, mutta pidin hampurilaisen sisällä ollutta coleslaw'ta hieman turhan kosteana.

Mutta sitten näin Instagram-feedissäni tämän ihanuuden! Se on Roslundin Classic Cheeseburger! Tätä oli saatava!

...

Share

Parasta burgeria metsästämässä: Roslund Teurastamo

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kävin tammikuussa testaamassa Roslundin lihakaupan burgerin Hietalahden kauppahallissa. Siellä burgeri paistetaan laavagrillissä, mutta kuulin, että Teurastamon portin Roslundissa (Työpajankatu 2Rosburgerin saa hiiligrillissä paistettuna. Sinne siis!

...

Share

127th Day of Autumn - Aasialaiset lohiburgerit

Ladataan...

Aasialaiset lohiburgerit 

Viime lauantaina vietimme ihanan rauhallista koti-iltaa ystävämme luona. Toiveena oli nopeaa ja herkullista ruokaa, joka vielä sopisi valmistujaisjuhlista jääneen puolikuivan shampiksen kera. 

...

Share

Parasta burgeria metsästämässä: Loung3

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Sain vinkin Ravintola Loung3:sta (Kolmas linja 18) ja sen hampurilaisesta edellisten hampurilaisjuttujeni kautta. Kiitos siitä! Tämän ravintolan olemassaolo ja aukeaminen kun oli mennyt itseltäni täysin ohi.

Ja voi mikä valkoisena loistava helmi Kolmannella linjalla sijaitseekaan!

Ravintola sijaitsee pari korttelia samojen omistajien Ravintola...

Share

Parasta burgeria metsästämässä: Friends & Brgrs

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Tällä kertaa etsin kaupungin parasta hampurilaista Friends & Brgrs:issa (Aikatalo, Mikonkatu 8).

Viime vuonna avattu Friends & Brgrs on tyyliltään hyvin erilainen kuin muut hampurilaisjuttusarjani aiemmista paikoista, ja miljöö on tarkoituksellisen pikaruokaravintolamainen. Ruoat tilataan kassalta ja noudetaan itse, ja juomat tarjoillaan...

Share

Parasta burgeria metsästämässä: Naughty Brgr

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Jatkoin kaupungin parhaan hampurilaisen etsimistä ja kävin Naughty Brgr:issa (Lönnrotinkatu 13), joka on huippukokki Akseli Herlevin uusi hampurilaisravintola. Paikka aukesi viime marraskuussa, ja Herlevi lupasi tarjota siellä kaupungin parhaita hampurilaisia kohtuuhintaan.

Valitettavasti lupaus ei minun kohdallani aivan toteutunut....

Share

Pages