Parasta burgeria metsästämässä: Bites Vallila

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

En ole aikoihin käynyt metsästämässä Helsingin parasta burgeria. Nyt pääsin vihdoin maistamaan Bites Valillan (Nokiantie 2 - 4) kehuttua hampurilaista.

Olen kyllä kävellyt ravintolan ohi useita kertoja, sillä bändini treenikämppä sijaitsee samassa rakennuksessa. Paikka on hyvin epätodennäköinen sijainti hampurilaisravintolalle, keskellä vallillalaista...

Hampurilainen- roskaruokaa vai väärin ymmärretty ruokalaji?

Ladataan...

Kun majoneesin epäterveellisyysmyyttiä on nyt purettu, on aika purkaa muitakin tuttuihin ruokiin liittyviä myyttejä. Seuraavana hampurilainen. 

Ketjupaikkojen tarjoamia hampurilaisia on Suomessa vastustettu epäterveellisinä ja runsaan pakkausjätteen määrän vuoksi leimattu roskaruoaksi jo 70-80-luvulta lähtien. Ensimmäinen McDonal's avattiin Tampereelle -84, sitä ennen mm. Carrols tarjosi amerikanherkkuja. Mutta tiesittekö, että hampurilainen on alunperin syntynyt...

Parasta burgeria metsästämässä: Bosgård Hakaniemen hallissa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

On vierähtänyt jo hyvä tovi siitä, kun viimeksi etsin kaupungin parasta hampurilaista. Tämä tavoite nousi kuitenkin jälleen esiin, kun huomasin muutama viikko sitten, että Hakaniemen kauppahalliin on avautunut uusi ruokapaikka! Aiemmin luomulihojaan myynyt Bosgård on siirtynyt toiselle puolelle hallia ja avannut lihamyymälänsä yhteyteen bistron. Ja mitäs listalla komeileekaan?

...

Parasta burgeria metsästämässä: Rosburger Teurastamo - vol 2 (+ Jädelino)

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Nyt kävi niin, että tulin jälleen burgerin perässä Teurastamon Portin Roslundille (Työpajankatu 2). Edellisellä kerralla kävin maistamassa paikan nimikkohampurilaisen Rosburger, mutta pidin hampurilaisen sisällä ollutta coleslaw'ta hieman turhan kosteana.

Mutta sitten näin Instagram-feedissäni tämän ihanuuden! Se on Roslundin Classic Cheeseburger! Tätä oli saatava!

...

Parasta burgeria metsästämässä: Loung3

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Sain vinkin Ravintola Loung3:sta (Kolmas linja 18) ja sen hampurilaisesta edellisten hampurilaisjuttujeni kautta. Kiitos siitä! Tämän ravintolan olemassaolo ja aukeaminen kun oli mennyt itseltäni täysin ohi.

Ja voi mikä valkoisena loistava helmi Kolmannella linjalla sijaitseekaan!

Ravintola sijaitsee pari korttelia samojen omistajien Ravintola...

Parasta burgeria metsästämässä: Friends & Brgrs

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Tällä kertaa etsin kaupungin parasta hampurilaista Friends & Brgrs:issa (Aikatalo, Mikonkatu 8).

Viime vuonna avattu Friends & Brgrs on tyyliltään hyvin erilainen kuin muut hampurilaisjuttusarjani aiemmista paikoista, ja miljöö on tarkoituksellisen pikaruokaravintolamainen. Ruoat tilataan kassalta ja noudetaan itse, ja juomat tarjoillaan...

Parasta burgeria metsästämässä: Naughty Brgr

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Jatkoin kaupungin parhaan hampurilaisen etsimistä ja kävin Naughty Brgr:issa (Lönnrotinkatu 13), joka on huippukokki Akseli Herlevin uusi hampurilaisravintola. Paikka aukesi viime marraskuussa, ja Herlevi lupasi tarjota siellä kaupungin parhaita hampurilaisia kohtuuhintaan.

Valitettavasti lupaus ei minun kohdallani aivan toteutunut....

Pages