Helppo vegaaninen kukkakaalicurry

Ladataan...
amandal Pikkuapa

Helpot ja herkulliset kasvisruokareseptit on ihan mun lemppareita. Tänään tein todella nopeaa kukkakaalicurrya, ja oli pakko tulla jakamaan resepti myös täällä. Tästä tulee iso pannullinen, joten syömistä riittää moneksi lounaaksi. Nyt kun vietän tammikuun täysin vegaanina, on ollut pakko taas kokkailla itselle enempi, joten...

Share

Kolmen kimara kutreille

Ladataan...

Testaan jatkuvasti erilaisia hiustuotteita, ihan jo työnikin puolesta, mutta myös siksi, että tyypillinen suomitukkani muuttaa muotoaan vuodenaikojen mukaan. Välillä hiukseni ovat veltot, välillä pehmeät, joskus jopa karhean karvaiset, mutta yleensä kuitenkin volyymia kaipaavat ja hennot. Yksittäinen hius on ohut, mutta materiaalia on ihan kivasti.

Liian stydit tukkatuotteet latistavat. Liian kevyet taas eivät anna kaipaamani tukea. Tässä siis jatkuvaa työnsarkaa minulle, ihan...

Share

Täydellinen raakapasta

Ladataan...
Riia Meikkipää FAB FOOD

Sain maistaa tätä ihanaa raakapastaa ensimmäisen kerran ystäväni Jannan luona. Sitten tein sitä kerran, toisen kerran alkuruoaksi rapujuhliin ja unohdin koko herkun! Nyt saimme jättimäisen kesäkurpitsan ystävältämme, ja kun aloin miettimään mitä kaikkea siitä voisi valmistaa, muistin tämän reseptin.

Tämän voi siis valmistaa täysin vegaanisena, maidottomana ja gluteenittonana. Jos mielii parmesaania ruokaansa, sitä voi todellakin siihen lisätä, mutta ruoka toimii mainioisti ilmankin....

Share

Gluteenittomat, maidottomat ja munattomat vohvelit

Ladataan...
Riia Meikkipää FAB FOOD

Ostimme tyttäremme synttäreitä ajatellen ihan extempore hankintana halvan vohveliraudan. Tarkoituksena oli tehdä paljon vohveleita suolaisilla ja makeilla täytteillä. No, meillä oli niin paljon kaikkea tarjottavaa että vohvelit jäivät tekemättä, mutta rauta jäi odottamaan testausta.

Tänään päätimme herkutella sunnuntai-illan kunniaksi. 3-vuotias söi vohvelit sellaisenaan ilman täytteitä iltapalaksi ja veti lusikalla mustikat jälkiruoaksi. Ihan hyvä iltapala.

...

Share

Mutkat suoriksi eli maailman helpoin kerroskakku

Ladataan...
Riia Meikkipää FAB FOOD

Nyt ei kyllä kakunteko paljon helpommaksi käy! Tässä siis resepti kaikille jotka haluavat vähän oikoa mutkia ja päästä vähemmällä, mutta saada silti tehtyä pöydän komistukseksi mielettömän upean kakun. Meillä juhlavieraat ihastelivat ulkoasua ja kehuivat makua ( itse en kakku voinut maistaa, koska olen maidoton ja gluteeniton, mutta...

Share

Kurkkua ja yrttejä

Ladataan...
Riia Meikkipää FAB FOOD

Kesäruoka pitää valmistua nopeasti. Tykkään puhtaista ja yksinkertaisista mauista ja kotimaiset vihannekset ovat nyt aivan huikeita. 

Tänään valmistin simppelin kurkkusalaatin äitini kasvimaan omista kurkuista ja puutarhan yrteistä. Aivan sairaan hyvää. 

- kurkkua siivuina 

- yrttejä ( tilliä, minttua - tai...

Share

Tomaattinen salamipasta

Ladataan...
Riia Meikkipää FAB FOOD

 

Tänään tein perheelle ruoaksi sellaisen "kaikki mitä jääkaapista löytyy" - pastan. Ja miten hyvää tästä tuli! Bonuksena ruoan valmistamisessa oli vielä se, että poikani oli rintarepussa enkä oikein pystynyt käyttämään veistä. Leikkasin. Siis saksilla lähes kaikki raaka-aineet mukaan, eikä muuten haitannut yhtään. 

...

Share

Sokeriton ja maidoton jäätelö

Ladataan...
Regina J. Regina J.

Kesä lähestyy ja lämpötilojen noustessa alkaa ajatukset väkisinkin pyörimään kylmän herkun ympärillä. Omaa jäätelöhammasta on ainakin jo jonkin aikaa kolottanut. Itselläni on vielä toukokuun loppuun asti meneillään sokerilakko, joten olen joutunut aidosta jäätelöstä pidättäytymään. Olen kuitenkin keksinyt todella herkullisen jäätelön korvikkeen, jolla olen selviytynyt himon yllättäessä. Ajattelin jakaa tämän äärettömän helpon ja vain muutaman raaka-aineen reseptin myös teille, mikäli...

Share

"Töpsötin" eli maailman helpoin poskipuna

Ladataan...

Kun sain viime viikolla Bernerin bloggaajapäivien tuotekassissa tämän poskipunan, nappasin sen välittömästi omaan meikkipussiini. Rakastin tällaista vastaavaa tuotetta joskus muutama vuosi sitten, jolloin näitä oli parillakin eri sarjalla. Nyt tuote on tehnyt paluun ja sai minusta onnellisen käyttäjän. Olen nimennyt tuotteen tuttavallisesti töpsöttimeksi.

Clarins Skin Illusion Blush -...

Share

Rehellinen ja avoin = helppo?

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Maanantain postauksessa huhuilin miesnäkökulman perään aiheessa ihmissuhdepelit ja vaikeasti tavoiteltava nainen:

“Eivätkö miehet haluakaan rehellistä ja avointa naista, jonka käyttäytymistä ei tarvitse koko ajan spekuloida? Haluavatko miehet sen sijaan naisen, josta ei ole oikein koskaan varma, että mitä se nyt oikeasti haluaa?”

...

Share

Pages