Lounas kaupungilla: Pizzeria Via Tribunali

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Senaatintorin kupeessa oleva Pizzeria Via Tribunali (Sofiankatu 4) on ollut jo pitkään sillä loppumattomalla listallani paikkoista, joissa pitäisi käydä syömässä. Kuulin joskus aiemmin, että ravintolaan oli vaikea mahtua, joten kesti pitkään, että uskalsin edes yrittää. 

...

Share

Fisken på Disken tarjoaa nyt myös sunnuntaibrunsseja

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Sunnuntaibrunssi mielessä? Liian harvoin ainakin meillä! Mutta nyt kun pienempikin lapsi alkaa vähitellen edistyä koulutuksessaan, brunssit alkavat taas kiinnostaa.

Viime sunnuntaina saimme kutsun Fisken på Diskenin uudelle sunnuntaibrunssille ja uskaltauduimme koko...

Share

Isät ja lapset treffasivat Lasten kaupungissa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Senaatintorin kupeessa sijaitseva siniharmaa Sederholmin talo on Helsingin vanhin rakennus, vuodelta 1757. Talossa sijaitsee nykyisin Helsingin kaupunginmuseon Lasten kaupunki, johon teimme treffit toisten hoitovapaalla olevien isien kanssa.

...

Share

Hävikitön ravintola Nolla kiilaa kerralla kaupungin parhaiden joukkoon

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Helsingin ehdottomasti kiinnostavin ravintolauutuus on Ravintola Nolla, joka avautui kaksi viikkoa sitten Liisankadulle Kruununhakaan. Saatat muistaa, miten kirjoitin Nollan popup-ravintolasta vuosi sitten: "Hävikitön Ravintola Nolla, tästä kuulemme vielä!"

Nyt on sen aika, ja voi...

Share

Miten sinne BasBasiin saa oikein tehtyä pöytävarauksen?

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Minulta kysytään usein kahta asiaa. Toinen kysymys on suositukseni illallispaikaksi, ja siihen olen vastannut jo pari vuotta: "BasBas". Siis Baskeri ja Basso -bistro.

Toinen usein kuulemani kysymys on: "Miten sinne BasBasiin saa oikein tehtyä pöytävarauksen?" Se on hyvä kysymys.

...

Share

Hiihtolomaviikolla myös hiihdettiin

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Hiihtolomaviikko on takana, ja täysin poikkeuksellisesti viikkoomme on kuulunut myös hiihtoa. Muutenhan "hiihtoloma" on ollut kovin kaukainen asia jo vuosia, sillä tapanani ei ole ollut sen kummemmin hiihdellä kuin lomaillakaan helmikuussa. Emme me nytkään sen kummemmin lomailleet, mutta tyttö pääsi sentään kokeilemaan ensimmäistä kertaa suksia meren jäällä. 

...

Share

Retki Talvipuutarhaan ja 5 x 3 hyvää asiaa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Sain Urbaani Isä -blogia kirjoittavalta Markolta haasteen tehdä postauksen, jossa kerron 5 x 3 hyvää asiaa: hyvät asiat päivissäni, minussa, elämässäni, tässä vuodessa ja blogissani.

Yksi asia, missä en ole lainkaan hyvä, on haasteisiin vastaaminen, mutta nyt päätin tarttua tähän.

...

Share

Pages