Kolme kivaa kesäterassia Helsingissä

Ladataan...
janinar Janina R.

Olen terassi-ihminen ja tykkään aina syödä tai istuskella terassilla jos se on mahdollista. Helsinki pursuaa kivoja terasseja, mutta omat tämän hetken lempparit ovat Löyly Hernesaaressa, Kappeli Espan puistossa ja Allas Sea Pool Katajanokalla Kauppatorin kupeessa. Näiden ravintoloiden terasseilta löydän turkulaista jokilaivatunnelmaa, joka tarkoittaa lähinnä hyvää tunnelmaa ja ihmispaljoutta. 

...

Cargo Helsinki - Aamiaista Ruoholahdessa

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Aamiaista kesäisin merikontin terassilla? Tervetuloa Cargo Helsinkiin! 

Kävimme jokin aika sitten juhlistamassa ystävämme syntymäpäiviä aamiaisella Cargossa. Paikka on rakennettu merikonteista, mikä sinänsä ehkä kuvastaakin aika hyvin ympäristöä, jossa ravintola sijaitsee. Paikka oli tosi viihtyisä, eikä mitenkään karu, vaikka siltä miljöö kuulostaisikin...

Sporakiskojen varrelta Pohjois-Helsinkiin

Ladataan...
MarjoH Mama Hill ja pojat

 

Olemme nyt kaksi kuukautta asuneet Tapaninkylässä, ja olen ihan myyty. Kotiuduin tänne heti, ja nautin tästä vihreydestä, luonnosta, lintujen äänistä ja kaiken kaikkiaan tästä rauhallisesta pientaloalueesta.

Hassua ja vähän ikävääkin sanoa, että jos joku olisi sanonut joitakin vuosia sitten, että tulen ihastumaan Pohjois-Helsinkiin, olisin varmaan nauranut.

 

Kun etsimme asuntoa, kriteereinä olivat: neljä huonetta, sauna ja oma piha. Oma piha oli suurin toive,...

TAPAHTUMAVINKKI: Vapaakaupunki on tila kulttuurille Kalasatamassa

Ladataan...
Vinkkipankkiiri VinkkipankkiVapaakaupunki on vastaus kutsuhuutoon, joka jäi Kalasatamaan kaikumaan, kun Kalasataman konttiaukio lopetti toimintansa. Hyviä reivejä siellä tuli hytkyttyä ja kerran videokuvauksissakin heiluttua. Vapaakaupunki toimii samalla periaatteella - kuka tahansa voi järjestää tapahtuman siellä, kuhan sinne voi...

ELOKUVAVINKKI: David Lynch -kesä Orionissa

Ladataan...
Vinkkipankkiiri Vinkkipankki

Jos vaikka palaa auringossa niin kaipaa pimeään ja muutenkin aurinkoisten päivien jälkeen voi viileä ja pimeä tila olla hyvä idea. Pimeitä hetkiä löytyy myös Davis Lynchin tuotannosta, joka käsittää huiman määrän muutankin kuin eniten hypetetyt Twin Peaksit. Lynchin tapa liikkua surrealistisella alueella, unen ja valveilla olo rajapinnassa on aina kiehtonut Vinkkipankkia.

...

MENOVINKKI: Syötävä Puisto - mikä se on?

Ladataan...
Vinkkipankkiiri Vinkkipankki

Jos et ole vielä löytänyt Helsingin Mustikkamaalla sijaitsevaa Syötävää Puistoa niin tänä kesänä kannattaa tutustua. Nimittäin hanke sai nyt jatkoa ja on osa kaupungin nuorisopalveluita. Muutkin kuin nuoret ovat tosiaan tervetulleita ja erityisesti keskiviikko iltaisin, jolloin pihalla on aina klo 17-20 viljelystalkoot. Talkoisiin osallistuminen on ilmaista.

Moni...

Pages