Ympärillä on hiljaisuus

Ladataan...
sanninen Sairaan Ihana Sanni

Tässä loput heinäkuun maalaukset.

Kumpa voisin tuntea vähemmän. Joskus sydän ei meinaa kestää onnea ja seuraavana sekunttina surua. Tämän kuun maalaukset tuntuvat harmailta, vaikka sinä et sitä näe. Kesäkuun maalauksissa on samat värit, mutta minulle niissä näyttäytyvät iloisemmat sävyt. Taiteeni on ollut aina omaelämäkerrallista, tämä teos on sitä eniten. Mietin, voiko teos muuttua itselle epämieluisaksi? Kotona ollessa työ on nyt aina läsnä, koska koti on tämän teoksen ainoa raja....

Häpeä

Ladataan...

Olipa kerran tyttö, joka oli hyvin väsynyt.Hänellä oli takanaan muutto uudelle paikkakunnalle opiskelupaikan perässä. Uusi alku, hän sanoi. Aika vaihtaa maisemaa. Uusi paikkakunta tuntui kivalta, opiskelut lähtivät käyntiin, muutamia uusia kavereitakin löytyi. Silti tyttö oli väsynyt. Mikään unimäärä ei riittänyt, sängystä noudeminen ei innostanut. Mikään ei tuntunut oikein miltään. Vain nukkumisessa oli järkeä.

Tällaistako se uusi elämä onkin?

Edellinen vuosi oli mennyt...

Tsiisus ja muita tuttuja

Ladataan...
matti perälä Matti Perälä

 

Kirkosta on vaikea saada kiinni. Siis että mitä se oikeasti ja minulle olisi. Tänään tätä mietin kun sain askaroida sähkötyökoneilla ja kantapään kautta oppien. Kantapään kautta uskoakin opin, yritysten ja erehdysten eli oman elämänkaaren arvostamisen kautta ja käsitteellisiä työvälineitä ihmetellen.

 

 

 

Arvon mekin ansaitsemme

 

 

 ...