Lupa olla huono

Ladataan...

Nojaan painoni käsilleni, olen hivuttanut toisen olkapääni oikean jalkani alle ja nyt nostan varovasti myös toisen jalkani ilmaan. Olen käsieni varassa, jalkani ovat ristissä edessäni ja tunnen hetken itseni voittajaksi. Melkein eight-angle-pose, kahdeksankulmanasana, tai miksi sitä ikinä suomeksi kutsutaankaan. 

Sitten alan kääntää jalkojani...

Share

When life gives you lemons, make lemonade

Ladataan...

Tiedättekö sen tunteen, kun yrittää juosta mörköjään karkuun, mutta tietää koko ajan, että ne saavat vielä kiinni. No, vähän niin kävi tänä vuonna.

Olen joutunut vuoden aikana kohtaamaan tunteita, jotka olen yrittänyt piilottaa itseltäni, muista nyt puhumattakaan. Olen ihan kirjaimellisesti törmäillyt niihin erinäisten ihmisten ja asioiden...

Share

Sohvatyynyistä, muutoksista ja elämänkausista

Ladataan...

Hyviä syitä asua yksin: kukaan ei valita, jos ostat uusia sohvatyynyjä – tai että tyynyjä olisi liikaa (ihan kuin muka voisi olla). 

Päivitin siis sohvan talveen ja muutenkin uuteen. On asioita,...

Share

Rakkaudesta, osa tsiljoona

Ladataan...

Eräänä kesäiltana pyöräilin Katajanokalta kotiin. Kanavarannan terassit olivat täynnä ihmisiä, kello oli ehkä kahdeksan, yhdeksän, jotain niillä main. Oli lämmin, sellainen täydellinen hetki, kun kesä on vasta alussa, eikä sen loppumisesta tarvitse huolehtia. Minulla oli sininen kukkatoppi ja risaiset farkut, puikkelehdin pyörälläni ihmisten välistä ja...

Share

Uskotko ihmeelliseen?

Ladataan...

Silläkin uhalla, että leimaudun lopullisesti hörhöksi (olen ehkä kirjoittanut tämän ennenkin) niin kerrottakoon, että uskon universumiin, jonkilaiseen korkeampaan voimaan ja siihen, että kaikki ei ole tässä. 

Elämänfilosofiani mukaan monella asialla on oikeasti jokin tarkoitus. Sen mukaan maailma on aika ihmeellinen.

Se, onko näin oikeasti, ei ole kovin oleellista...

Share

Miksi kaikkeen menee niin paljon aikaa?

Ladataan...

Toinen tärkeä asia, minkä mä olen tässä oppinut lapsista on se, että jokaiseen asiaan täytyy varata toooooodella paljon aikaa. Päivä oikeastaan koostuu vaiheista, joita yhdistää siirtymät, ja jokaiseen siirtymään pitää varata yhtä paljon aikaa kuin se pää-aktiviteetti, johon siirtymä johtaa.

Jos esimerkiksi päiväunet kestää tunnin, niin päiväunia edeltää...

Share

Oletko cool girl?

Ladataan...

Epäilen, että menneisyydessäni on montakin ihmistä, jotka eivät tajunneet satuttaneensa minua. En näet koskaan kertonut sitä heille. Halusin olla cool girl.

Cool girl on ystäväni määritelmä ihmiselle, joka suhtautuu kaikkeen, no coolisti. Ei näytä negatiivisia tunteitaan, ei vaadi, ei tarvitse. Tai korjaus: cool girl esittää, ettei hänellä ole...

Share

Kumpikohan tässä on se lapsi?

Ladataan...

Yksi ekoja asioita mitä opin Koon kanssa olemisesta on, että pitää olla niin h***etin aikuinen. Ei saa valittaa, koska sitten lapsi alkaa valittaa myös ja se on pääsääntöisesti pyllystä. Ei saa skipata aamiaista, koska aamiainen on päivän tärkein ateria. Ensimmäisillä kerroilla kun hengailimme yhdessä (kerron myöhemmin tarkemmin siitä miten mun ja Koon...

Share

Vapaa-ajan ahdistus - ja miten siitä selvittiin

Ladataan...

 

Olen suunnilleen aina kärsinyt vakavasta vapaa-ajan ahdistuksesta. Se menee näin: lomalle tai muulle vapaa-ajalle on kauheasti kaikkea kivaa tekemistä ja sitten on niitä hommia, jotka eivät ole niin kivoja, mutta jotka kannattaisi hoitaa lomalla. Ja sitten ei vain huvita yhtään mikään. 

Niin kävi tämänkin kesäloman ensimmäisinä päivinä. Pääni oli täynnä...

Share

Miten löytää oikeita ystäviä (ja kaikkea muutakin oikeaa)

Ladataan...

 

Kirjoitin vähän aikaa sitten tänne näin:

Valitse elämääsi ne ihmiset, joiden kanssa on helppo olla onnellinen, joiden seurassa olet paras sinä, joiden seurassa riität aina ja jotka tahtovat sinun nousevan mahdollisimman korkealle.

Sain kommentteja: Mitä...

Share

Pages