Raakasuklaata? Kyllä kiitos!

Ladataan...

Rakastan suklaata, siis RAKASTAN! Etenkin lakritsisuklaata, se on suurinta herkkuani. Harmikseni, tai hyväkseni, vatsani ei pidä maidosta, enkä itsekään ole innoissani valkoisesta sokerista, enkä monesta muustakaan raaka-aineesta, josta niin sanottu tavallinen suklaa on valmistettu. Samoin kuin ruuan suhteen, suklaassa haluan tietää tarkkaan raaka-aineet, mistä ja miten se on valmistettu - sekä millaisessa tunnetilassa. 

Tiedäthän tunteen, mummon rakkaudella tehtyä pullaa tai äidin...

Share

Raakapiparipallerot

Ladataan...

Inspiroiduin tekemään raakapiparipalleroita, ja ryhdyin metsästämään reseptiä niihin. Sovelsin tämän mm. Feel Good Kitchenin ja Liftedin resepteistä. Tässä siis herkulliset raakapiparipallerot, jotka haluan laittaa jakoon:

 

 

10 medjool taatelia

1,5dl kaurahiutaleita

0,5dl mantelijauhetta ...

Share

Maailman sympaattisin syntymäpäiväkakku

Ladataan...
josha P.S. Never Stop Smiling

 

Äidilläni oli tänään syntymäpäivä ja olin lupautunut tekemään kakun hänelle. Bravuurini on suklaakakku, mutta siitä äiti ei niinkään välitä. En muutenkaan halunnut tehdä mitään liian raskasta tai työlästä kakkua, vaan ennemminkin jotain kesäiseen päivään sopivaa jälkiruokaa. Päädyin...

Share

Dieetti hommia

Ladataan...

Ulkonäköidentiteetistä kirjoitellessani mainitsin, etten ole oikeastaan koskaan ollut millään laihtumiseen tähtäävällä dieetillä. Sen sijaan ruokavalion terveellisyyteen tähtääville dieeteille alan suhteellisen usein. Kuten viikko sitten herkkupainotteisen viikonlopun jälkimainingeissa. Tätä päätöstä seurasi viikko,...

Share

Näitä vohveleita voit syödä vaikka päivittäin

Ladataan...
josha P.S. Never Stop Smiling

En voi uskoa, etten oo koskaan aiemmin tehnyt itse vohveleita. Äidin vanha vohvelirauta on pyörinyt kaapissa jo vuosia, mutta oon aina ajatellut että vohveleiden tekeminen on ihan liian vaivalloista - etenkin yhdelle. No olinpa väärässä.

 

 

...

Share

Teemana ystävänpäivä

Ladataan...
josha P.S. Never Stop Smiling

 

Huomenta. Tänään mä oon jotenkin erityisen onnellinen tästä uudesta viikosta. Ehkä siksi, että tällä viikolla ohitetaan jo helmikuun puoliväli, mikä tarkoittaa sitä että kevät on taas vähän lähempänä. Oon myös onnellinen, että alan pikkuhiljaa parantua viimeviikkoisesta...

Share

Pähkinätön kookosgranola.

Ladataan...
i make cake. i make cake

Olen varsinainen kookoshullu. Muutama vuosi sitten tutustuin kookosöljyyn kun se rantautui Suomeen oikein kunnolla fitness-buumin yhteydessä. Olen käyttänyt sitä puhtaasti hyvän maun ja sen toimivuuden takia, en niinkään terveyssyistä. Kookosöljyä kuluu ihonhoidossa vartalovoiteena, yöllä kasvovoiteena ja hiuksissa säännöllisenä öljyhoitona. Plussaa on myös edullinen hinta useimpaan...

Share

Pähkinä- ja tahinifudget. (V,G)

Ladataan...
i make cake. i make cake

Kelit kylmenee ja makeanhimo kasvaa, en tiedä mistä tämä johtuu. Varmaan villasukkien ja lukemattomien teekuppien yhdistelmä kaipaa seurakseen sen jonkun pienen makean. Myös aamut ja illat pimenevät joten piristystä on etsittävä jostain muusta kuin auringon valosta - vaikka herkuista.

...

Share

Pages