Epäonnistuin taas

Ladataan...

Painoni on jumittanut samoissa kiloissa nyt useamman viikon ja asetin itselleni toukokuuksi kaksi herkkuihin liittyvää tavoitetta:

1. Saan toukokuun aikana herkutella kahvilassa 4 kertaa.
2. En osta herkkuja kotiin.

Nyt on kulunut noin viikko toukokuuta, ja mitenkäs on sujunut? No, ykköstavoitteen osalta olen vielä ihan kärryillä, olen herkutellut kahdesti, viime viikolla kerran ja tällä viikolla toisen kerran (eilen, kun vietin todella rentoa päivää hieronnan ja...

Herkkujen hallinta

Ladataan...

Hallitsevatko herkut minua vai minä herkuttelua? Tähän kysymykseen on ikävän helppo vastata - herkut hallitsevat minua ja minä yritän hallita herkuttelua. 

Voisin herkutella joka päivä ja monin herkuin. Olen myös tehnyt niin joskus ja tiedän miten se onnistuu - vaihtelulla. Vaihtelu virkistää myös herkuissa, ikävä kyllä. Koska terveyteni kannalta ei ole vain kovin fiksua herkutella päivittäin, yritän olla tekemättä niin. Yritän herkutella korkeintaan kerran viikossa suunnitellusti ja...

Raakasuklaata? Kyllä kiitos!

Ladataan...

Rakastan suklaata, siis RAKASTAN! Etenkin lakritsisuklaata, se on suurinta herkkuani. Harmikseni, tai hyväkseni, vatsani ei pidä maidosta, enkä itsekään ole innoissani valkoisesta sokerista, enkä monesta muustakaan raaka-aineesta, josta niin sanottu tavallinen suklaa on valmistettu. Samoin kuin ruuan suhteen, suklaassa haluan tietää tarkkaan raaka-aineet, mistä ja miten se on valmistettu - sekä millaisessa tunnetilassa. 

Tiedäthän tunteen, mummon rakkaudella tehtyä pullaa tai äidin...

Pages