Pitkän tukan paluu - hyvästi polkka!

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Oltiin kiinnittämässä tuuhennoksia klassikkopolkkaani, kun kampaajani Simo keksi josko ei leikattaisikaan pidennyksiä. Mitä jos eleltäisiinkin hetken aikaa pitkällä tukalla?

Sormenpäitä alkoi nipistelemään. Kolme vuotta samalla hiusmallilla, kieltämättä vaihtelu voisi virkistää? Aloin...

Share

Kolmen kimara kutreille

Ladataan...

Testaan jatkuvasti erilaisia hiustuotteita, ihan jo työnikin puolesta, mutta myös siksi, että tyypillinen suomitukkani muuttaa muotoaan vuodenaikojen mukaan. Välillä hiukseni ovat veltot, välillä pehmeät, joskus jopa karhean karvaiset, mutta yleensä kuitenkin volyymia kaipaavat ja hennot. Yksittäinen hius on ohut, mutta materiaalia on ihan kivasti.

Liian stydit tukkatuotteet latistavat. Liian kevyet taas eivät anna kaipaamani tukea. Tässä siis jatkuvaa työnsarkaa minulle, ihan...

Share

Ne on vaan hiukset

Ladataan...
Hilmaiida Hilmaiida

Kuvat: Pinterest

On muutoksen aika. Kesäkuun alussa laitatin vaaleita raitoja ja nyt haluan lisää...

Share

Punaisten hiusten ylläpito

Ladataan...
kiiraV The domino effect

*Postaus sisältää affliate-linkkejä

Hups, tuli pidettyä puolvahingossa lähes kuukauden tauko! Oon ollut jonkun aikaa vähän ahdistunut bloggaamisesta, tuntunut jotenkin vaikealta palata kirjottamaan. Nyt vihdoin aloin taas tuntea innostusta koko hommaa kohtaan ja tein kunnon pläänin tulevaa varten. Puhelimesta löytyy nyt lista postausideoita ja tavoitteena on aloittaa tasainen julkaisutahti. Joka tapauksessa, siirrytään postauksen oikeeseen aiheeseen!

...

Share

Hiusprojektia

Ladataan...
YohannaEmilie Yohanna Emilie

Mulla on ollut elämäni aikana kokeilussa monia hiusvärejä. On ollut mustaa, tummanruskeaa, vaalempaa ruskeaa sekä punaista ja violettia. Blondit hiukset minulla on ollut vain joskus päiväkoti-ikäisenä. Viimeisimpänä olen tosiaan melko pitkään kulkenut tummanruskeilla hiuksilla, mutta mielessä on jo pitkään pyörinyt haave vaaleammista hiuksista.

Muutama päivä sitten marssin siis vihdoin kauppaan ja ostin itselleni värinpoiston (ja koska tee-se-itse...

Share

Lopetin hiusten värjäämisen, mitä tapahtui?

Ladataan...

 

Miltä näyttää pari vuotta sitten värjätty hius?

Vastaus: paremmaltakin voisi näyttää, haha.

No ei vaisinkaan, olen oikeastaan ihan tyytyväinen hiuksiini. Latvat tosin kärähtivät edelliskesän purjehduksella auringon ja meriveden yhteisvaikutuksesta, eivätkä ole toipuneet ja tuskin toipuvat. Lääke olisi tässä kohtaa sakset, mutta niihin en...

Share

HELEIN kauneusravintolisät

Ladataan...
Hilmaiida Hilmaiida

 

Aloin käyttää keuneusravintolisiä sen jälkeen kun vaalennutin hiuksia raidoittamalla. Ajattelin vain tehostaa hiusten kuntoa yhden kuurin verran ja kokeilla näkyykö ja tuntuuko se missään. – ja kyllä näkyy ja tuntuu.

Muistelin joskus saaneeni...

Share

Pages