Saapra 3.0 + Olaplex!

Ladataan...
Saara S. Saara Sarvas

Olaplex olaplex olaplex - jos olet välttynyt tältä sanalta viimeisen kuukauden aikana, onnittelut! Uusi hiustenvärjäysinnovaatio on siisteintä sitten Wellan Color Id:n ja nyt aletaan kyllä olla siinä maailmassa, missä hiusten värjäämisessä kaikki on mahdollista.

Olaplex on täysin oma kolmen tuotteen sarjansa, joka suojaa ja korjaa hiuksen rakenteelle...

Persikkaa ja toffeeta kevään kunniaksi

Ladataan...
HairytalesLaura Hairytales

Kevät, mikä ihana tekosyy kirkastaa hiuksia ja laittaa latvoihin vähän pastellia! Näin tein tähtisilmä-Hannalle. 

Tein hiusten etuosaan isomman vaalean alueen, jonka saa enemmän tai vähemmän esiin jakauksen kohtaa vaihtelemalla. Tällainen, kasvoja vasten oleva vaaleampi alue kirkastaa koko hiusten värin mukavasti.

Latvoihin dippailin hieman persikkaista/lohenpunaista...

Highlighter Yellow Hair

Ladataan...
Saara S. Saara Sarvas

Viime viikolla Markkuni sai kuulla hieman ikäviä uutisia nivelistään ja siitä, että ne ovat rikki. Siis nivelrikollisesti rikki. Tämä tarkoitti valitettavasti sitä, että hän joutui omasta tahdostaan huolimatta lopettamaan Mamma Mia -musikaalin näytöksien tekemisen ennen kuin minä ehdin ikinä nähdä sitä..... Typerää.

Koska meidän perheessämme (mihin laskemme tietysti Markun...

Hiusvärin vaalennus C-vitamiinilla

Ladataan...
Saara S. Saara Sarvas

Kuten eilen teille tunnustin, menin spontaaniuksissani iskemään hiusteni latvoihin haalean pinkkiä suoraväriä... Krhm.. Ei ehkä se paras idea, vaikka itse sen teinkin! Pinkin ja punaisen sävyiset värit ovat ns. p*****stä jos ja kun niitä alkaa irrottaa hiuksista, ja esim. sinisävyisiä galaksihiuksiani sateenkaarivärien alta irrottaessa pinkit elumen-raidat olivat ne, jotka eivät...

Kevin Murphy Color Bug - Hetki yksisarvisena

Ladataan...
Saara S. Saara Sarvas

Olen salaa haikaillut yksisarvisuuteni perään kuluneiden kuukausien aikana, vaikka olenkin rakastanut A.K.A. Luovan Hanna Mäkisen minulle räätälöimää hiusväriä, joka saa edelleen kehuja viikoittain. Superluonnollinen väri on laiskalle meikäläiselle omiaan ;)

Rajaa oman tyvikasvuni ja liukuvärjäyksen välillä ei huomaa edes luonnonvalossa, ja olen voinut unohtaa...

Unicornification 2.0 - Behind the Scenes

Ladataan...
Saara S. Saara Sarvas

Aijai, olen elellyt sateenkaarihiusteni kanssa jo kokonaisen päivän äärimmäisen onnellisena. On hauskaa, miten vaalealta hiukset tuntuvat eri sävyisten sinisten jälkeen - mähän olen käytännössä blondi! Suunniteltiin, että kirkastetaan seuraavalla värjäyskerralla ainakin osaa väreistä, jotta ne kestävät kulutusta vieläkin paremmin.

Mä en A.K.A. Luovaan astellessani tiennyt yhtään,...

Unicornification 2.0

Ladataan...
Saara S. Saara Sarvas

Niin epätarkka, mutta niin täydellinen otos, että pakko aloittaa koko juttu sillä.

Miksei ole jo olemassa sitä kameraa, jonka kuvia voi tarkentaa jälkikäteen?? Ei sen niin väliä, yksisarvisten maailmassa kaikki on välillä vähän utuisaa ja epätodellista - vähän kuin nämä hiuksetkin. Tämä päivä on ollut niin pitkä, että jätän värjäystarinan suosiolla huomiseksi, ja ilahdutan ja...

Unicorns gonna Unicorn part. 2

Ladataan...
Saara S. Saara Sarvas

Unicorn Sister -Sannin hiukset saivat niin positiivisen vastaanoton, että esittelenpä myös oman makeoverini. Tämä ei ehkä vaikuta kovin radikaalilta puolen vuoden sinisyyden jälkeen, mutta olen tänään kaupungilla kulkiessani saanut kommentteja viideltä vastaantulijalta. Viideltä!

Päästä löytyy tällä hetkellä: Sinistä, violettia, pinkkiä, turkoosia ja pienenpieni raita...

Sannin matkassa

Ladataan...
Saara S. Saara Sarvas

Olen tehnyt sen taas.. Nimittäin jakanut My Little Pony -hiusten ja galaksikynsien ilosanomaa ;) Tällä kertaa uhrina oli viime viikolla debyyttialbuminsa "Sotke Mut" julkaissut Sanni, jonka uusinta musiikkivideota kuvasimme tänään iiihan koko päivän. Jos ette ole vielä tutustuneet levyyn, suosittelen sitä lämpimästi! Harvoin iskee suomenkielinen musa näin kovasti.

On suoraan sanoen ilo...

Glitterin ihanat keväthiukset!

Ladataan...
Saara S. Saara Sarvas

Tää on viimeinen pastellihiusfiilistely..... Tällä viikolla ;) Niin tosiaan, mun hiukset ovat nyt siniset! Tuolla päällä olevat turkoosit osiot menivät värejä säätäessä näköjään vähän keltaisiksi, mutta menkööt, kun kuva on muuten passeli.

Kävin tänään Glitterin tilaisuudessa, missä esiteltiin kevään hiusideoita ja tuotteita. Glitter oli mun mielestä jossain...

Pages