Terveisiä puolivälistä

Ladataan...
super_matlis Overkoalified

Terveisiä Hong Kongista! Täällä on kello viisi tuntia Suomea edellä, mutta yhteensä 13 tuntia lentämistä + kahden tunnin vaihto Lontoossa sekoitti ajantajun niin, ettei tällä hetkellä väsytä mitenkään ylivoimaisesti. Lähinnä keinuttaa. Toisaalta en tiedä kuinka myöhään on kohteliasta kirjoittaa, jos muut pari hiljaista dormilaista haluavat pian mennä nukkumaan, mutta yritän tiivistää viikon sisällä tapahtuneita juttuja. 

...

Ding-ding - Kahden kerroksen verran historiaa Hongkongin raiteilla

Ladataan...
Anksa Tuottaja-Anttila

Näin sen heti ensimmäisenä päivänä Hongkongin kaduilla. Vihreätä liikennevaloa odottaessani se vaan sujahti ohitse. Ding ding kuului kun oli sen aika pysähtyä pysäkille. Sitä seurasi välittömästi toinen samanlainen. Olin ollut väsynyt aamulennosta, mutta se näky herätti. Onko niitä oikeasti olemassa, ajattelin!

Ihmettelemäni se oli tietenkin kaksikerroksinen raitiovaunu tai ding-ding kuten paikalliset äänen mukaan ovat nimenneet lempikulkuneuvonsa.

...

Festivaalihuumaa Hongkongissa

Ladataan...
Anksa Tuottaja-Anttila

Aurinko oli laskenut jo tunteja sitten. Hongkongin kaupungin valot ympäröivät Clockenflapin festivaalialueen. "This is a fuck you for everyone who didn´t believe in your dreams and tried to bring you down", huusi Angel Haze ja käski yleisön nostamaan keskisormet ilmaan.

Keskari ilmassa pohdin mikä siinä on, mikä saa tämän tunteen aikaan aina festivaalilla. Seison...

Yllätysfestivaali Bangkokissa

Ladataan...
Anksa Tuottaja-Anttila

Yllätysfestivaali on sellainen josta kuulet kaksi minuuttia ennen päätöksentekoa, että olet mukana. Hyppäät bussin kyytiin vailla tietoa suunnasta. Istut hetkeksi metron penkille ilman varmuutta mikä on oikea pysäkki. Pidät kiinni kaikin voimin lava-auton kyydissä pienillä kujilla etkä vieläkään ole kartalla.

Hyppäät lava-auton kyydistä asfalttikentälle, joka itse asiassa onkin cartingrata keskellä Bangkokin pilvenpiirtäjiä. Edessä avautuu näkymänä kaunein koskaan näkemäsi...

Pages