Hiuskuulumiset ja blondishampoot

Ladataan...

Blogiani seuranneet huomasivat vuoden 2016 aikana matkani brunetesta blondiksi. Vaalentaminen on tehty asteittain ja vasta nyt se alkaa olla sävyltään sitä mitä toivoin. Täällä vertailin blondishampoita ja parasta taittosävyä silloiseen hiusväriin, mutta nyt hiusten ollessa vaaleammat blondishampootkin ovat matkan varrella muuttuneet. 

 

...

Share

Hopeaa vai helmenvaaleaa taittoa?

Ladataan...

Edellisessä postauksessa kerroin matkasti blondiuteen ja siitä kuinka 20-vuoden elo brunettena on muuttunut vaaleaksi ja lähemmäksi omaa väriä. Vaalennettu hius ei kuitenkaan pysy taittosävyjen haalistuttua kauniin sävyisenä pitkään vaan keltaisuus puskee ikävästi läpi ja vaatii hopeashampoota tmv. jotta viileämpi look pysyy yllä. 

 

 

...
Share

Kauneusrutiinit – koko kroppa kerralla kuntoon.

Ladataan...
Vivi Elämäni palasia

Mietiskelin maanantaiaamuna kouluun meikatessani, miten käyttäisin tulevan vapaailtani. Mies on pikkuisen pipi, joten mitään kummoisia suunnitelmia hänen kanssaan en voinut tehdä, mutta kaipasin kuitenkin rauhallista koti-iltaa.

Sitten välähti, että nythän olisi oiva tilaisuus tehdä ne kaikki kauneusjutut, jotka ajanpuutteen tai väsymyksen takia liian usein jäävät tekemättä. ...

Share