Pitkäperjantain kärsimysnäytelmä

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Seurasin tuossa yhtenä päivänä kamera kädessä Alpun leikkejä, enkä oikein osaa sanoa, pitäisikö olla huolissaan vai ylpeä siitä, että lapseni kykenee tällaiseen hienoon yhteiskuntakriittiseen performanssiin. Paha sanoa. Mutta pahalta se myös näytti.

Olipa kerran joukko tipuja, jotka olivat muun muassa käyneet kylvyssä 2-vuotiaan lapsen kanssa. Ne olivat melko...

En pidä minään: han- ja hän-pääte

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Terveisiä Pohjois-Pohjanmaalta ja Lapista, eli Rukalta ja Sallasta. Olen täällä työmatkalla, ja meno on niin lungia, ettei täällä paljoa ehditä mitään blogeja päivitellä.

Semmonen pikainen asia tuli kuitenkin mieleen kertoa teille, että elämässäni suurta vaikeutta ja harmia aiheuttavat han- ja hän-päätteet. Mielestäni ne ovat passiivisaggressiivisuuden huipentumia, joista tulee...

Jesjesjes, jesjesjes, jesjesjes

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Ystäväni Joonas matkusti kolmosen ratikalla keskustasta kotiinsa Alppilaan - jossa sattuu olemaan myös Linnanmäki. Hän oli kuunnellut koko matkan, kun alle kouluikäinen poika oli täysin maanisesti hokenut: "Jesjesjes! Jesjesjes! Jesjesjes! Jesjesjes!"

Tästä on jo vuosia aikaa, mutta edelleen...

Epähaaste: Kolme paskaa

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Kolme paskaa asiaa päivissäni: Lapsen pukeminen, lapsen nukuttaminen ja tunne siitä, etten ehdi.

Lapseni on aamu-uninen. Sekä päivävaatteiden että ulkovaatteiden pukeminen hänen päällensä arkiaamuisin on yhtä miellyttävää kuin Tuonelan joessa seilaaminen. Jos joku tulee nyt kertomaan, että kannattaisi laittaa lapsi aikaisemmin nukkumaan, niin hänelle voin...

10 minuutin siivoussääntö

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Olen tässä pitkin syksyä valitellut, miten skeidasta meillä on koko ajan. Syy tähän on ollut aika yksinkertainen: ei ole tehnyt mieli siivota. Kun Alppu sotkee, me jotenkin annetaan itsellemme lupa myös jättää asiat ja astiat levälleen ja nopeasti ollaan ihan kaaoksen kauhuissa. 

Meille on muodostunut...

Pages