Mies, vie peniksesi muualle

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Kesä on taas täällä! Arvatkaapa mistä sen huomaa? Siitä, että urea tuoksahtaa. Eikä kenen tahansa urea, vaan miesten urea!

Tapasin tuossa Raisan lenkillä. Ulos lähtiessään hän oli löytänyt kotipihaltaan siististi pukeutuneet selvin päin olevan miehen virtsaamassa taloyhtiön roskakatokseen. Raisa oli...

Share

O ou, puhun lapselleni startup-kielellä

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Tiedättekö, kun käy niin, että käyttää joitain sanoja ja sanontoja sillä lailla ironiseen sävyyn, pilkatakseen jotain tiettyä kulttuurin muotoa?

Lopulta pilkka osuu omaan nilkkaan, ja sanonnat jämähtävät ihan vakioksi omaan kielenkäyttöön. Musta tuntuu, että puolet ankeimmasta työpaikkajargonista on jalkautunut juuri tällä lailla ihmisten kieleen.

...

Share

Onhan bloggaaminen nyt täysin sairasta

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Yksi mun älykkäimmistä ja hauskimmista ystävistäni ei harrasta juurikaan somehommia. Vaikka se on harvinaisen perillä maailman tapahtumista, se ei ole edes Facebookissa. Vuosia sitten se tapaili yhtä mimmiä muutaman kerran. Kun ystäväni näytti mulle sen mimmin kuvan, mä tunnistin sen bloggaajaksi. Kaivoin koneelta esiin naisen blogin, ja siellä oli sellaista tyypillistä bloggaajakamaa...

Share

Testaa, asutko 1-vuotiaan kanssa

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Laita rasti ruutuun, mikäli väite pitää paikkansa.

[ ] Olet tottunut laittamaan ruokaa yhdellä kädellä. Toinen käsi kannattelee pientä ruokakriitikkoa.

[ ] Ruokapöydässäsi tapahtuu usein telekineesiä, eli asioiden liikuttamista ajtuksen voimalla. 1-vuotias katsoo kiinnostuneena maitopurkkia, ja kuinka ollakaan...

Share

Uhkakuva-Ulla ja juonitteleva Tero – taloyhtiön kokouksen hahmot

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Taloyhtiön kevätkokous, mikä mieltä ylentävä tapahtuma! Nyt seuraa omien ja kavereideni kokemusten perusteella pieni selonteko siitä, millaisia persoonia käy taloyhtiön kokouksissa. Koska se on aikamoinen antropoligin aarreaitta.

 

Gandalfin morsian Irja

Hän on asunut taloyhtiössä noin 1700-luvulta saakka ja muistaa aina kertoa, miten...

Share

Kevät kutkuttaa sielussa

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Nyt eletään niitä päiviä, kun tekee mieli vain hymyillä koko ajan ulkona liikkuessa. Kadulla ilahduttaa liian vähiin vaatteisiin pukeutuneet värikäshiuksiset nuorisolaiset, vaunulenkkeilevät perheet ja linnut, joilla on kaikilla jokin pieni projekti meneillään. Illalla kun menee kotiin, poskia vähän kuumottaa, kun aurinko ja tuuli ovat käyneet niihin.

Lapsena tämä aika...

Share

Lista asioista, joita juuri synnyttäneen äidin ei ole soveliasta pukea ylleen

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Nyt kun olen ollut vuoden verran äitinä, voin neuvoa muita ihmisiä kokemuksen syvällä rintaäänellä. Kun ihmisestä tulee äiti, hänen ei kannata pukeutua näihin asioihin:

 

1. Tuttipullo. Vaikka sitä välillä tuntee itsensä eläväksi tuttipulloksi.

2. Vastasyntyneen vauvan potkupuku. Siitäkin huolimatta, että pikkuruisten vauvuleiden vaatteet ovat niiiin ...

Share

Pages