Kolme megamokaani

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Yksi tärkeimmistä jutuista Demissä on ollut jo miltei kaksi vuosikymmentä (Demi täyttää elokuussa 19 vuotta!) megamokapalsta. Onko teistä joku lukenut sitä joskus?

Itse olen lukenut, editoinut ja latonut Demin palstalle noin... kymmenentuhatta megamokaa. Tai no en minä tiedä. Mutta paljon kuitenkin.

Eniten ihmisille käy näitä:

- Housut repesivät ja ...

Share

Mitä vastasin Hesarin toimittajalle?

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Jännittää ihan sikana!

Mua pyydettiin Hesarin Torstai-liitteen henkilökuvahaastatteluun. Näkökulmana on raha-asiat. Mun Insta Storyn seuraajat tietävät, että ollut tästä kaksi viikkoa nyt ihan rikki.

Ehkä eniten mua stressasi se, mitä ihmettä kerron siihen kohtaan, jossa kysytään kolmea asiaa,...

Share

Sielun siskokset

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Se on kuulkaa niin, että matkailu avartaa. Kävin tuossa Tampereella, ja törmäsin siellä tällaiseen vessankoppiin eräässä ravintolassa. Ilahduin tästä syvästi.

Koppi herätti mussa niin monia kysymyksiä: Miksi? Missä tilanteessa? Ketä varten? Kuka kehtaa? Miltä se tuntuisi? Voisiko siinä olla ideaa? Olisiko mikään ennallaan enää sen jälkeen? Mihin se johtaisi? Jäisikö siihen...

Share

Ilmansuunnat ovat suuri vitsaus

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Mun elämässäni on eräs kipukohta, joka aina välillä iskee lujaa päin kasvoja. Ilmansuunnat. Mä en hahmota niitä yhtään. Jos seison kadulla, mulla ei ole tuon taivaallista hajua siitä, missä joku pohjoinen on, saati sitten epäinhimillisen vaikea luode. WTF?

Mikä siinä on, että ihmisten pitää edelleen selittää asioiden sijainteja ilmansuuntia käyttämällä?...

Share

Huora Joensuu – blogin omituisimmat googlehaut

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Google Analytics on mahtava paikka. Olen vähän koukuttunut seuraamaan, millaisilla avainsanoilla tänne mun blogiin eksytään. On luontevaa, että tänne tullaan hakusanoilla: Juliaihminen, Julia ihminen, raskausviikko 13 (urhoollisesti kirjoitin raskausviikoista kunnon saagan...

Share

Turistikuvaajat voi jakaa kategorioihin

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Olen aikaisemmin räntännyt siitä, millä lailla ihmisen kuuluisi esitellä lomakuviaan muille. Thaimaassa lomaillessa tuli myös mieleen, että jo niiden lomakuvien ottaminen on kiinnostava kulttuurinmuoto.

Huomasin, että turistivalokuvaajat voi jakaa muutamaan eri kategoriaan. Rakastan näitä...

Share

Pysy aina Otto-veljenä

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Hengailin tänä viikonloppuna Turussa pitkään veljeni Oton kanssa. Ajeltiin yhdessä ympäri Turkua ja tehtiin vähän hommia meidän mökillä. Tuli taas oikein sellainen onnen hyrskäys, että voi kun Otto niin mahtava tyyppi.

Kuten olen kertonut, meidän lapsuudenkotiin kuuluu neljä...

Share

Anteeksi, en tainnut ymmärtää

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Sitä tekee keittiössä tyytyväisenä pizzaa ja kuuntelee Muistojen bulevardia bluetooth-kaiuttimista puhelimensa kautta. Yhtäkkiä matalaääninen nainen kysyy olohuoneessa:

Voisitko toistaa?

Kuluu hetki, ja nainen sanoo pahoittelevaan sävyyn:

En tainnut ymmärtää.

Sitten hän jatkaa:

En saanut selvää, mitä sanoit.

...

Share

Pages