Kuljetuspalvelut ovat jääneet 1600-luvulle

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Olen vihdoin ymmärtänyt, mistä tässä oikein kiikastaa. Joukossamme elää nimittäin yksi ammattiryhmä, joka harhaisesti luulee viettävänsä aikaansa myöhäiskeskiajalla, tarkemmin sanottuna 1600-luvulla. Tämä ammattiryhmä on kuljetuspalvelun työntekijät.

Kaikki käy yksi yhteen: Postilaitos perustettiin Suomeen vuonna 1638....

Hävyttömän ihmisen säästövinkki

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Tuli mieleen kertoa teille sellaisesta ukkelista, johon tutustuin viitisen vuotta sitten. Olin Apu-lehdessä kesätoimittajana, ja piti kirjoittaa juttu vanhuksesta, joka halusi myydä asuntonsa mutta jäädä siihen vuokralle. Tyyppi asui Itä-Helsingissä, ja menin käymään hänen kotonaan. 

Kuten usein haastatteluja tehdessä, nytkin itse aihe oli nopeasti käsitelty, ja sitten...

Päätös, joka on tuonut paljon iloa elämääni

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Tein muutama vuosi sitten sellaisen päätöksen, että pyöräillessä pysähdyn aina suojatien eteen silloin, kun jalankulkija aikoo ylittää sen. Sinällään tämä ei ole mikään vallankumouksellinen idea, koska myös Suomen liikennesäännöt sanovat, että näin kuuluu tehdä.

Olen kuitenkin huomannut, että tällä taktiikalla saa valtavasti hymyjä osakseen! Etenkin silloin, kun pyöräilen...

Kysy minulta mitä vain!

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Olen koko blogihistoriani miettinyt, että olisi hauska tehdä sellainen "kysy minulta mitä vain" -postaus, mutten ole edes harkinnut asiaa, koska ensinnäkin olen sellainen lörppähuuli, että kerron itsestäni kaiken kysymättäkin ja toiseksi, on hyvin mahdollista, että ihmiset eivät kysy yhtään mitään, ja sitten häpeä pieksee rintaa.

Nyt kuitenkin...

Päivän mietelause

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Kesäisenä kevennyksenä tarjoan teille sähköpostin, joka sattui tulemaan vastaan pikku siivousta tehdessäni. Olen saanut sen työkaveriltani Katilta aika päiviä sitten, kun olin vielä Demi-lehdessä töissä.

Naistenlehtitoimittajat saavat nimittäin päivittäin kuvapalveluilta sähköpostia, johon on listattu uusimmat paparazzikuvat. Kuvien oheen on lisätty mahdollisimman paljon...

Paras siivoussääntö: Leikkaa kaikki puoliksi

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

"Asioiden puoliksi leikkaamisesta puhutaan aivan liian vähän", totesi Raisa tuossa yhtenä päivänä työhuoneella.

Olin juuri kertonut hänelle, että tapoihini kuuluu leikata aina tiskirätti puoliksi. Raisa ihastui ikihyviksi mun tapaani.

Ensinnäkin ohuen rätin pinta-ala riittää erinomaisesti pyyhkimän keittiön pinnat. Toiseksi ouht rätti kuivuu nopeammin kuin leveä ja näyttää...

Pages