Huulipunien karkkikauppa Colourpop

Ladataan...

Olen aivan myyty Colourpopin Lippie Stix- huulipunille, joita tilasin kahdessa erässä, kun ensimmäisen tilauksen sävyt eivät olleet parhaimpia, mutta koostumus sen sijaan koukutti niin, että niitä oli pakko saada lisää eri väreissä. Ihastuin ensimmäisenä matte-linjan tuotteisiin, koska ne pysyvät huulilla koko päivän olematta kuitenkaan liian kuivia ja mattaisia. 

Matte-punat eivät ole parhaimpia rohtuneille huulille, joten sellaisia...

Share

Äiti on nyt vähän väsynyt.. vinkit nopeaan freesaukseen

Ladataan...

Nythän on niin, että tämä mamma on melko väsynyt. Vauva on valvottanut öisin ja alan olla jo niin yliväsynyt, etten oikein enää saa kunnolla unta vaikka saisinkin nukkua.  Ja lisäksi jostain pukkaa pieni stressikin.

Onneksi on kosmetiikkaa! Hehe, oikeasti parasta freesausta olisi uni, jota suosittelen lämpimästi kaikille. Vähintään 8 tuntia yössä, jos vaan mahdollista. Jos siihen ei nyt ihan heti ole mahdollisuutta, ainakin nämä vinkit auttavat ja piristävät myös mieltä.

...
Share

GONE VIOLET

Ladataan...

Innostuin violetista testailtuani uutta Urban Decayn Vice Lipstick Vintage Capsule Collection- sarjan huulipunaa nimeltä Asphyxia

 

 

Uudet Vintage Capsule- punat ovat aikamatka vuoteen 1996, jolloin lanseerattiin sarjan ensimmäinen meikkikokoelma. 

 

...

Share

Kestävä mattapuna

Ladataan...

Viikonlopun vinkki kestopunia etsiville. MAC Retro Matte Liquid Lipcolor- nestemäiset huulipunat ovat varmasti pysyvimmät ja pigmenttisimmät huulipunat jotka minulta löytyy meikkikokoelmastani. Nämä punat huulissa voi syödä rauhassa aamupalan ja lounaan ilman, että punaa tarvitsisi lisäillä tunnin välein tai sen karkaamista hampaisiin tai yli huulten rajojen tarvitsisi pelätä. Korjailen ja lisää punaa yleensä lounaan jälkeen jolloin se pysyy iltapäivään asti hyvänä...

Share

Lumenen syksyn huulipunasävyt

Ladataan...

Lumenen tuo neljä uutta True Passion huulipunasävyä syksyiseen Nordic Neutrals-meikkikokoelmaan. Jokasyksyiseen sävymaailmaan kuuluu yleensä tummat ja viininpunaiset sävyt, mutta tänä syksynä huulilla nähdään myös murrettuja ja nudeja sävyjä.

True Passion huulipunat ovat pigmenttisiä ja pehmeitä huulipunia. Niiden kärki on muotoiltu siten, että ne on helppo sipaista huulille vaikka ilman peiliä. 

 

...

Share

Klassikkopuna Ruby Woo

Ladataan...

Ruby Woo on MAC- merkin klassikkopuna, jonka moni punaisista huulipunista pitävä on varmasti kuullut jossain vaiheessa elämäänsä, ainakin jos on etsinyt täydellistä klassisen punaista huulipunaa itselleen googlen syövereistä.

 

 

Kun mielessä on jokin tietty huulipunasävy, sen etsiminen myymälässä on vaikeaa ja ne pitäisikin aina...

Share

Hittihuulet

Ladataan...

Tämän syksyn hitti on tumma suu.

Mielestäni se on mahtava meikkitrendi, sillä siinä pääsee helpolla ja lookki näyttää hyvältä muuten aika vähäisen meikin kanssa. Se mihin kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota, on meikkipohja. Tummat huulet ja kuulas iho ovat ihana yhdistelmä. 

Viininpunainen mattapuna on nyt siis hakusessa, kerron heti kun löydän sen täydellisen! 

...

Share

Nudehuulet

Ladataan...

Nudenväriset huulet ovat yksi tämän hetken kuumista huulipunatrendeistä. Nudesävyt voivat taittaa vaaleanpunaiseen, malvan sävyyn tai rusehtavaan ja varsinkin mattaiset nudepunat ovat "se juttu" tällä hetkellä. Nudehuulet sopivat hyvin voimakkaiden silmämeikkien pariksi, mutta antavat myös kevyeen päivämeikkiin huolitellun lopputuloksen.

 

 

Aiemmin...

Share

Big Bang ja metalliset huulipunat

Ladataan...

En olisi koskaan uskonut pitäväni metallinhohtoisista tai kimalteita sisältävistä huulipunista, sillä käytän yleensä turvallisen luonnollisia huulikiiltoja tai mattapunia. Urban Decayn Vice Lipstick- lanseeraustilaisuudesta sain goodie bagin mukana testiini Metallized-sarjan huulipunan nimeltä Big Bang, joka on juuri tällaisia pieniä metallisia hippuja sisältä huulipuna.

 

...

Share

Pages