Oletko cool girl?

Ladataan...

Epäilen, että menneisyydessäni on montakin ihmistä, jotka eivät tajunneet satuttaneensa minua. En näet koskaan kertonut sitä heille. Halusin olla cool girl.

Cool girl on ystäväni määritelmä ihmiselle, joka suhtautuu kaikkeen, no coolisti. Ei näytä negatiivisia tunteitaan, ei vaadi, ei tarvitse. Tai korjaus: cool girl esittää, ettei hänellä ole...

Share

Be the heroine of your life

Ladataan...

Eilen vietettiin kansainvälistä tyttöjen päivää. Se sai jälleen ajattelemaan, että elämänsä kannattaa elää mahdollisimman omalla laillaan. Olla sen sankaritar ja oikeasti toteuttaa unelmansa. Me näet voimme, me tytöt ja naiset (ja pojat ja miehet tietenkin myös, mutta tämä oli tyttöjen päivä).

Olen onnellinen, että elän tässä maassa, tänä aikana. Vaikka paljon työtä on vielä...

Share

Neulomiskaipuu ja täyden kalenterin ongelma, eli asiat tärkeysjärjestykseen

Ladataan...

Minut valtaa aina toisinaan outo kaipuu käsillä tekemiseen. Haluaisin tarttua puikkoihin, maalata huonekaluja ja leipoa omenapiirakoita. Tehdä asioita alusta alkaen itse.

Olen nyt esimerkiksi muutaman viikon suunnitellut neulovani sellaisen muhkean Samuji-pipon. Paha vain, että puikot ovat hukassa (olen varmaan kärrännyt ne vintille), eikä lankojakaan ole....

Share

pieni jetlag ja arki Grass Valleyssa

Ladataan...
ginty gg and the moon

Pohjois-Amerikan reissussa jetlag iskee minulle yleensä vasta paluumatkalla Suomeen. Tässä kuitenkin makaan aamuneljältä pirteänä, kirjoitan fiiliksiä teille ja messengerissä ystäville. Ensimmäinen yö meni hyvin, nukuimme yli kuusi tuntia yöaikaan, mutta toinen, kolmas ja neljäs yö loppui vähän turhan aikaisin.

Olemme nyt siis...

Share

A different version of you

Ladataan...

Uusi taso elämässä vaatii uudenlaisen version sinusta. Uskotko? Minä uskon. Saavuttaakseen jotain uutta, on yleensä tehtävä jotain eri lailla. Pitää olla valmis muuttumaan ja kasvamaan.

Mutta mitä jos ei pysty siihen? Mitä jos ei tiedä, miten siksi uudenlaiseksi versioksi tullaan? Mitä jos kokee olevansa jo ihan hyvä ja ainakin just niin hyvä kuin mihin kykenee...

Share

Kiireettömyyden kaipuu

Ladataan...
iidis Varpain jaloin

Lähiömutsin Hanne kirjoitti täällä kiireen aiheuttamasta kaipuusta pikkuvauva-aikaan. Jaan vahvasti tuon tunteen! Erityisesti silloin, kun kiire painaa tai työelämässä on jotain harmeja, nostaa päätään kaipuu suloisen uneliaaseen pikkuvauva-aikaan. 

...

Share

Karkkitaloja, opinnäytetyö ja elämänkriisi

Ladataan...

 

 

Hei tyypit, oletteko vielä siellä?

Pahoittelut parin viikon hiljaisuudesta. Paljon tapahtui, ja tahdoin pienen hengähdystauon. Lensin Lissaboniin ja takaisin, otin junan Portoon, nukuin monta yötä pastellitalossa, söin aamiaiseksi croissantteja ja vaaleaa leipää, join hirveän määrän kahvia ja aika monta viiniäkin (se siitä ayurvedasta).

Netissä...

Share

15 x parasta juuri nyt

Ladataan...
ginty gg and the moon

- cd-levyn kuunteleminen alusta loppuun. Tein tätä nuorempana monta kertaa viikossa, mutta nyt en edes muista, milloin olen viimeksi laittanut levyn soimaan (tällä kertaa ihan fyysisen cd-levyn! Mutta Spotifyn albumitkin käy) ja rauhoittunut kuuntelemaan ja vastaanottamaan koko levyn sellaisena kuin se on luotu....

Share

Pages