Miten löytää oikeita ystäviä (ja kaikkea muutakin oikeaa)

Ladataan...

 

Kirjoitin vähän aikaa sitten tänne näin:

Valitse elämääsi ne ihmiset, joiden kanssa on helppo olla onnellinen, joiden seurassa olet paras sinä, joiden seurassa riität aina ja jotka tahtovat sinun nousevan mahdollisimman korkealle.

Sain kommentteja: Mitä...

Share

(päänsisäinen) sumuinen sunnuntai

Ladataan...
ginty gg and the moon

Meidän kaksiossa on nukuttu pitkään, katsottu kaikki InstaStoryt peiton alta ja ryömitty hieman vastahakoisesti keittiöön aamupalalle, samalla nauttien mahdollisuudesta olla näin laiska vapaapäivänä. Jupiter tuhisee edelleen, mokomalla on sunnuntaifiilikset joka ikinen päivä. Eilen oli hauskaa käväistä Kallio Block Partyssa, vaikka missasinkin ainoan bändin (Ursus Factoryn), jonka olisin halunnut nähdä. Kuitenkin, tuollaisten suurten tapahtumien yhteisöllinen meininki saa...

Share

Parhaat vegaanijätskit

Ladataan...

 

Oi miten rakastan näitä uusia aikoja! Vielä pari vuotta sitten vegaanijätski tarkoitti jotain ankeaa soijavalmistetta tai sorbettia (mikä ei ole jätskiä). Mutta nyt, nyt on taivas auki. 

Jäätelö on niitä ruokia, joissa ei ole mielestäni enää mitään järkeä valita eläinperäistä vaihtoehtoa. Miksi, kun ihania kasvisversioita on pakasteallas pullollaan. ...

Share

15 x parasta juuri nyt

Ladataan...
ginty gg and the moon

- kun kuukauden vararikon olon jälkeen saat ensimmäisen palkkasi ja menet kauppaan ostamaan kaikkia vähän tyyriimpiä herkkujasi, kuten avokadoa, pähkinöitä sekä Tötterön aika jännää jäätelöä

- yrttiöljyn tekeminen ja lisääminen aika lailla kaikkeen ruokaan.

- lenkkeily metsässä aurinkoisena aamuna…

- …...

Share

Mielen ja kehon yhteydestä

Ladataan...

 

Olen tuuminut mielen ja kehon yhteyttä. Miten kaikki vaikuttaa kaikkeen, eikä ihminen ole kokoelma irrallisia osasia, jotka toimivat itsekseen. 

Ehkä joogan myötä, ehkä elämän, olen oppinut herkemmäksi itselleni. En ohita kaikkia särkyjä, jomotuksia tai pahantuulenpuuskia elämään kuuluvina, vaan olen miettinyt, mitä niiden takana on.

Olen tiennyt aina, että...

Share

Rövaren - perheteltta ja tähtikuvioita

Ladataan...
ginty gg and the moon

Haluaisin sanoa, että kävimme meidän jo perinteeksi muodostuneella telttareissulla Espoon saaristossa, vaikka tämä olikin itse asiassa vasta toinen matka kyseiseen paikkaan. Tänne on vain niin helppo tulla ja olla, että matkasta muodostuu välttämättä elämää suurempi kokemus, kuten aina, kun nukkuu tähtien alla. 

Ajoimme automme...

Share

Kun mikään ei ole varmaa

Ladataan...

 

Oletko joskus toivonut kristallipalloa? Halunnut vilkaista tulevaan, jotta tietäisit, miten joku asia tulee menemään? Jotta voisit olla varma.

No, kerron salaisuuden. Mitään varmuutta et koskaan tule saamaan. Se ei ole elämän luonne. Täällä voi tapahtua ihan mitä tahansa ihan milloin tahansa, etkä sinä voi monellekaan niistä tapahtumista yhtään mitään. Voit kyllä...

Share

Pages