Vuoden suurin ruokatrendi: ruokaa ei ole

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Ruoka esiintyy noin jokakolmannessa postauksessani tai Instagram-kuvassani. Jaan jatkuvasti reseptejä, ravintolavinkkejä ja kuvia ruoista, joita iltaisin kokkaan kotona. Samaan aikaan maailmassa miljoonat näkevät nälkää, ja Suomessakin moni joutuu päivittäin miettimään, mitä olisi varaa syödä tänään.

Siksi vinkkaan teille ...

Share

Hyviä tekoja joulun alla: Pelastusarmeijan joulupata

Ladataan...
Nettanen Destination: Happiness

Kirjoittelin viime viikolla, miten minulle on tärkeää tehdä hyviä tekoja joulun alla. Esittelin yhden aineettoman tavan tehdä hyvää, eli Kirjeen tuntemattomalle. Kuitenkin jouluisin moni kärsii myös aineellisesta puutteesta. Ei ole varaa lahjoihin, ruokiin tai koristeluihin. Eikä ehkä ole muutenkaan arjessa varaa ostaa uusia vaatteita, petivaatteita tai muuta tarpeellista.

Mietin...

Share

Hyviä tekoja joulun alla: kirje yksinäiselle

Ladataan...

Kuten kirjoitin jo aiemmin, voin omasta kokemuksestani sanoa, ettei joulu ole kaikille ihmisille sitä kaikkein helpointa tai kivointa aikaa vuodesta. Päinvastoin, se voi olla monelle vuoden kamalinta, surullisinta ja yksinäisintä aikaa. Se on sitä varmasti yksinäisille vanhuksille, läheisensä menettäneille, vähävaraisille, yksinhuoltajille ja monille muille.

Siksi koenkin, että joulu on...

Share

#veronkiertopäivä - lahjoita osa veronpalautusrahoistasi lasten auttamiseen

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Myönnän, että kasvoilleni ilmestyi pieni hymy tänään kun kurkistin verkkopankkiini - sinne oli ilmestynyt noin 200e veronpalautukset, jotka olin ehtinyt melkein jo unohtaa.

Kaikki "ylimääräinen" raha menee tällä hetkellä hääsäästötilille. Meillä on poikaystäväni kanssa kuukausittaiset hyväntekeväisyyskohteet johon lahjoitamme pienen osan palkastamme...

Share

Antaisitko tänä jouluna lahjan eläimille?

Ladataan...

Aion käyttää tänä vuonna joululahjarahat eläinsuojelutyön tukemiseen ja antaa läheisilleni Animalian aineettomia lahjoja. Näin lahjoillani on oikeasti merkitystä. 

Päätin yläasteella, että en halua enää syödä eläimiä. Olen aina rakastanut niitä, mutta tuohon aikaan asti olin...

Share

"Blogihyväntekeväisyydellä" ja feikkaamalla rikkaaksi?

Ladataan...
Juureton Juureton

Sattuipa eilen. Klikkasin itseni naapurimaamme yhden suosituimman bloggarin sivuille. No names, mutta hänen joka matkustelee ex freestyle-laskija/vloggaaja poikaystävänsä kanssa maailmalla, asuu Monacossa ja osti juuri huvilan Marbellasta. 

Blogissaan nainen hehkutti, kuinka voi vihdoin paljastaa lukijoilleen pitkään pimittämänsä salaisuuuden (te...

Share

Viikon vinkki: Lahjoita joulukukka yksinäiselle vanhukselle

Ladataan...
Juureton Juureton

Miten kuulin tästä kampanjasta vasta nyt?! 

Home Instead hoivapalvelut ovat jo vuosia järjestäneet kampanjaa, jossa voi lähettää jouluterveiset yksinäiselle vanhukselle joulukukan muodossa. 

Joulutervehdyksen voi lähettää  Helsingissä, Espoossa, Vantaalla...

Share

Aineeton joulu

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Joulu on mun mielestä ihanaa aikaa, ja siitäkin voi yrittää tehdä ympäristölle kestävämmän. Sen lisäksi ettet hanki ylimäärisiä koristeita ja suosit kasvisruokaa joulupöydässä, on hyvä miettiä joululahjoja. Tarviiko niitä oikeasti hankkia ja täytyykö ne olla aineellisia?

Varsinkin aikuiset arvostavat usein materian sijaan yhteistä aikaa ja elämyksiä. Oletko harkinnut...

Share

Viikon ostokset: Maybelline, Essence, The Body Shop, Flying Tiger Copenhagen

Ladataan...

Arkiviikko on taas vierähtänyt, enkä ole saanut itsestäni oikein postauksia ulos, Bette Box -postausta lukuunottamatta. Vähän sellainen writer's block siis meneillään. Lisäksi Lilyn tekniset ongelmat ovat hieman hidastaneet menoa. Nyt uudet ajatukset kutittelevat takaraivossa, mutta ajattelin aloittaa turvallisesti esittelemällä tämän viikon...

Share

Testissä vegaaniset Lemonaid -juomat

Ladataan...

Tänään kaupassa törmäsin mielenkiintoisiin juomiin, joita en ole ennen edes nähnyt aikaisemmin. Kyseessä olivat Lemonaid -merkkiset limonaadit, jotka ovat täysin orgaanisia ja vegaanisia, ja kaiken lisäksi ne tekevät vielä hyvääkin! Nappasin siis testausmielessä mukaani maut Lime ja Passion Fruit.

 

...

Share

Pages