Perhelomalla Vierumäellä

Ladataan...
FFFifi Fitness Führer

Yhteistyössä Vierumäki.

Ennen pääsiästä törmäsin raitiovaunussa lapsen kaverin isään. Puhuimme lomasuunnitelmista, ja kerroin meidän olevan lähdössä Vierumäelle. Isä innostui heti: Ai sellaiselle Perhe on paras -...

Share

Treenimeikkien huippu: vihreä taikahuulipuna

Ladataan...
FFFifi Fitness Führer

Ollessani noin 13-vuotias sain jostain vihreän huulipunan. Huulille laitettaessa se muuttui - voi kauhistus - fuksianpunaiseksi. Edellistäkin suurempi kauhistus iski, kun tajusin, että väri ei lähenyt huulistani sitten millään. Sitkeästä jynssäyksestä huolimatta sitä oli jäljellä vielä seuraavana aamunakin!

Nyt muutamaa vuotta vuosikymmentä myöhemmin,...

Share

Maailmanlopun menoa: Testissä Escape Room Korjaamolla

Ladataan...
FFFifi Fitness Führer

Olen ystäväni kanssa huoneessa, joka on täynnä uskonnollista esineistöä. Löydämme avaimen, jonka perässä on symboli. Tunnen sen. Avaimessa on myös nimi, sekin on tuttu. Ehkä tällä perusteella pystymme päättelemään, mihin avain sopii? Parasta olisi, ja nopeasti.

Olemme päätyneet tähän pisteeseen erilaisten vihjeiden saattelemana, mutta nyt aika alkaa käydä vähiin. Emme tiedä, mitä on tapahtunut, emmekä tiedä mitä on tapahtumassa, mutta se on sen verran pahaenteistä, että teemme...

Share

Riemuloma Kanarialla (ja pari ajatusta lomatreenaamisesta)

Ladataan...
FFFifi Fitness Führer

Yhteistyössä Finnmatkat.

Olemme palanneet kotiin, ja oli kyllä kerta kaikkisen ihana ja rentouttava loma! Sekä treenintäytteinen.

Sitähän välillä väännetään, että saako/ pitääkö lomalla treenata vai ei. Itse olen ehdottomasti sitä mieltä, että saa ja melkeinpä pitääkin. Viihdyn kyllä erinomaisesti rantatuolissa...

Share

Jee! Tuplajee!

Ladataan...
FFFifi Fitness Führer

Tämänpäiväiseen sanon vain että jee! Ja tämän:

Viikonloppua ja alkuviikkoa koskien sanon, että olen Kööpenhaminassa tankotanssin Tanskan mestaruuskisoissa! Jee! Tällä välin blogi päivittyy ainakin kerran autopilotin avulla. Tanskan meininkejä pääset seuraamaan Instasta @fitnessfuhrer. Kilpanumeroista en tällä...

Share

Oluella huippukuntoon!

Ladataan...
FFFifi Fitness Führer

Olen aika varma, että missään muussa treeniblogissa ei juoda niin paljon kaljaa kuin Fitness Führerissa. Toisin kuin voisi kuvitella, se ei suinkaan johdu siitä, että olisin veltto loppasuu, vaan siitä, että olut on tutkitusti toimiva harjoittelun apuaine.

Ateenan maratonin jälkeen 2014.

En tosin tiennyt tätä ennen kuin kaveri linkkasi...

Share

Voitin!!! Jee!!!

Ladataan...
FFFifi Fitness Führer

Lauantaina I Love Me -messuilla julkistettiin Sport & Wellness Blog Awards -voittajat. Kategorioita oli kaksi, Sport ja Wellness, ja molemmista palkittiin sekä asiantuntijaraadin ja lukijoiden suosikit. Lukijat olivat saaneet ehdottaa mitä tahansa treeni- tai hyvinvointiblogeja lopullisten ehdokkaiden joukkoon, ja tähän finalistiporukkaan olitte ehdottaneet myös Fitness Führeria.

...

Share

Ihan mieletön Tallinnan puolikas!

Ladataan...
FFFifi Fitness Führer

Kaksi viikkoa sitten yllätyin Tampereen puolimaratonilla siitä, miten hyvin sujui treenaamatta. Siitä intoutuneena otin ja ilmoittauduin Tallinnaan puolikkaalle. Yleensä olen tähän aikaan vuodesta käynyt Tukholmassa, mutta se ei sopinut perheen aikatauluihin. Tallinnan osallistumismaksu oli vaivaiset 24 euroa, joten päätin lähteä sinne.

...

Share

Kesäleirimuistoja syyslamaannukseen

Ladataan...
FFFifi Fitness Führer

En tykkää yhtään tuosta sateesta. Enkä odota syksyä innolla. Helpotan tilannetta muistelemalla kesää ja kesäleiriä, joka oli viime suven huipuimpia juttuja.

Kaveri näki Facebookissa jakamani kuvan, ja kertoi halunneensa kommentoida Mihin kulttiin sä oikein olet liittynyt?. No semmoiseen, että treenattiin neljä päivää ihanassa helteessä, ihanassa merenrannassa.

Olin...

Share

Rentouttavampi risteily: joogaamassa Silja Serenadella

Ladataan...
FFFifi Fitness Führer

*mainossisältöä*

Lasisen katon läpi näkyy sininen taivas ja muutama pilvenhattara. Olen merellä, sen tuntee pienenä, miellyttävänä keinutteluna kun makaan selälläni joogamatolla. Mihinkään ei ole kiire, voin vain olla tässä ja hengittää. Seisoma-asanoissa katselen saaristoa ja auringon kimmellystä veden päällä. Laiva etenee kohti Tukholmaa, ja minä olen täydellisen rentoutunut.

...

Share

Pages