Treenimeikkien huippu: vihreä taikahuulipuna

Ladataan...
FFFifi Fitness Führer

Ollessani noin 13-vuotias sain jostain vihreän huulipunan. Huulille laitettaessa se muuttui - voi kauhistus - fuksianpunaiseksi. Edellistäkin suurempi kauhistus iski, kun tajusin, että väri ei lähenyt huulistani sitten millään. Sitkeästä jynssäyksestä huolimatta sitä oli jäljellä vielä seuraavana aamunakin!

Nyt muutamaa vuotta vuosikymmentä myöhemmin,...

Maailmanlopun menoa: Testissä Escape Room Korjaamolla

Ladataan...
FFFifi Fitness Führer

Olen ystäväni kanssa huoneessa, joka on täynnä uskonnollista esineistöä. Löydämme avaimen, jonka perässä on symboli. Tunnen sen. Avaimessa on myös nimi, sekin on tuttu. Ehkä tällä perusteella pystymme päättelemään, mihin avain sopii? Parasta olisi, ja nopeasti.

Olemme päätyneet tähän pisteeseen erilaisten vihjeiden saattelemana, mutta nyt aika alkaa käydä vähiin. Emme tiedä, mitä on tapahtunut, emmekä tiedä mitä on tapahtumassa, mutta se on sen verran pahaenteistä, että teemme...

Jee! Tuplajee!

Ladataan...
FFFifi Fitness Führer

Tämänpäiväiseen sanon vain että jee! Ja tämän:

Viikonloppua ja alkuviikkoa koskien sanon, että olen Kööpenhaminassa tankotanssin Tanskan mestaruuskisoissa! Jee! Tällä välin blogi päivittyy ainakin kerran autopilotin avulla. Tanskan meininkejä pääset seuraamaan Instasta @fitnessfuhrer. Kilpanumeroista en tällä...

Voitin!!! Jee!!!

Ladataan...
FFFifi Fitness Führer

Lauantaina I Love Me -messuilla julkistettiin Sport & Wellness Blog Awards -voittajat. Kategorioita oli kaksi, Sport ja Wellness, ja molemmista palkittiin sekä asiantuntijaraadin ja lukijoiden suosikit. Lukijat olivat saaneet ehdottaa mitä tahansa treeni- tai hyvinvointiblogeja lopullisten ehdokkaiden joukkoon, ja tähän finalistiporukkaan olitte ehdottaneet myös Fitness Führeria.

...

Kesäleirimuistoja syyslamaannukseen

Ladataan...
FFFifi Fitness Führer

En tykkää yhtään tuosta sateesta. Enkä odota syksyä innolla. Helpotan tilannetta muistelemalla kesää ja kesäleiriä, joka oli viime suven huipuimpia juttuja.

Kaveri näki Facebookissa jakamani kuvan, ja kertoi halunneensa kommentoida Mihin kulttiin sä oikein olet liittynyt?. No semmoiseen, että treenattiin neljä päivää ihanassa helteessä, ihanassa merenrannassa.

Olin...

Rentouttavampi risteily: joogaamassa Silja Serenadella

Ladataan...
FFFifi Fitness Führer

*mainossisältöä*

Lasisen katon läpi näkyy sininen taivas ja muutama pilvenhattara. Olen merellä, sen tuntee pienenä, miellyttävänä keinutteluna kun makaan selälläni joogamatolla. Mihinkään ei ole kiire, voin vain olla tässä ja hengittää. Seisoma-asanoissa katselen saaristoa ja auringon kimmellystä veden päällä. Laiva etenee kohti Tukholmaa, ja minä olen täydellisen rentoutunut.

...

Pages