Kauneudenhoitoa jaloille

Ladataan...

Itsetehty on aina halvempaa, eikä välttämättä laadullisesti sen huonompaa.
 Kauneusbloggaajien inspiroimana päätin julkaista oman kauneusvinkkini jalkojen hoitoon. Esillä olevien talvi-ihon hoitovinkkien takia en kirjoita nyt jalkapohjien hoidosta, enkä kuivan ihon taltuttamisesta vaan ihon piristämisestä.
Hoidan omia jalkojani silloin kuin ehdin. Monesti iho on niin karmeassa kunnossa, että sen käsittelyyn menee paljon aikaa. Minulla on kuitenkin omat niksini, miten saan jalkojen...

Share

Klassikkovoide pelastaa

Ladataan...

Talvipakkasten aikaan monella iho kuivuu, huulet rohtuvat, nenänpää hilseilee ja kynsinauhat ovat kuivat. Kynsinauhoissa on kipeitä piikkejä ja joskus jopa sormenpäät ovat arkana kuivuudesta. Itselläni ei ole onneksi tänä talvena pahaa kuivuutta, mutta olen nähnyt hurjan näköisiä käsiä ja sormenpäitä ja ne mahtavat olla kipeitä kun iho on melkein auki kuivuudesta. 

Elisabeth Ardenin klassikkovoide Eight Hour Cream on ollut käytössäni talvisin apuna moneen vaivaan...

Share

8 x parempi talvi-iho

Ladataan...

 

Brr, vähän kylmä. Istun täällä kotona viltti villapaidan päällä ja toivon, että vanhan talon patterit eivät hajoa, kuten kävi viime talven pakkasilla. Kaksikerroksista ikkunoistani vetää, enkä vieläkään ole eristänyt niitä kunnolla, vaikka lupasin niin viime talvena ja sitä edellisenä.

Mutta se ei...

Share

Kuivan talvi-ihon tehohoito

Ladataan...

Olen löytänyt kombon, jolla saan aivan jumalaista hemmottelua rutikuivalle ja epäpuhtaalle iholleni. Lähtökohtaisesti pelkään kaikkia kasvotuotteita, sillä aivan liian usein herkällekin iholle tarkoitetut tuotteet aiheuttavat vain kirvelyä ja punoitusta. Näistä tuotteista on kuitenkin löytynyt nyt uskomaton apu meikäläisenkin ronkelille iholle.  Kaikki tuotteet ovat laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja hoidon jälkeen iho tuntuu uskomattoman pehmeältä, kosteutetulta ja jotenkin...

Share

Tästä lähtien aina mukana matkoilla, Makeup Eraser puhditusliina

Ladataan...

Kuten kerroin aiemmin, pakkasin lomamatkalleni mukaan minimaalisen määrän kosmetiikkaa. Panostin kyllä aurinkovoiteisiin, mutta muuten laukkuni täyttyi lähinnä lasten uikkareilla ja vaipoilla, ämpäreillä ja hiekkaleluilla, esikoiseni juomalla kauramaidolla ja valtavalla vaatemäärällä. Laukkuni oli lastattu kaikella muulla paitsi omilla tavaroillani, nyt mentiin lasten ehdoilla. 

...

Share

Viisi yleisintä sudenkuoppaa ihonhoidossa

Ladataan...
annisavolainen Inspiration

Iho ja ihonhoito ovat iso osa naisen elämää. Tietenkin jos sinulle on luoja luonut hyvän ihon, niin älä turhaan käytä liikaa aikaa ihosta huolehtimiseen. Kuitenkin monilla siellä on jotain mikä itseä vaivaa, liika kuivuus tai epäpuhtaudet, epätasaisuus tai couperosa.

Päällimmäinen neuvo on, että älä liikaa murehdi ihosta se oikuttelee välillä. Tässä kuitenkin muutama sudenkuoppa, jotka välttämällä ihosi luultavasti voi paremmin.

...

Share

Pastelbeauty uutuuksia + alekoodi

Ladataan...
kiiraV The domino effect

Tuotteet saatu blogin kautta

Oon kirjoittanut aiemminkin Pastelbeauty.fistä, heidän valikoimastaan löytyy muun muuassa L.A. Girl, L.A. Splash, Jordana, Tony Moly, Hard Candy, Morphe (!), Milani ja monta muuta. Morphe on tullut juuri heidän valikoimiinsa ja tällä hetkellä löytyy vain luomiväripaletteja, toivottavasti jatkossa tulee...

Share

Japanilainen jämänaamio (ja muut suosikit)

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

On yksi asia kauneudenhoidossa, josta en IKINÄ luopuisi: KASVONAAMIOT!

Mieluiten laittaisin naamion lauantaisaunan jälkeen, mutta koska sellaiseen ei ole mahdollisuutta, hiippailen naamio naamassa ihan normaaleina arki-iltoina kotosalla. Käytän yleensä naamiota kahdesti viikossa, talvisin...

Share

DIY kosmetiikkalahjat

Ladataan...
annisavolainen Inspiration

Joululahjaksi on helppoa ja edullista tehdä itse lahjoja. 

Itse tehdyt lahjat saa paketoitua täysin omannäköisiksi ja niihin on nähty vaivaa.

Tässä muutama vinkki kosmetiikkalahjoihin, joita ystäväsi, äitisi tai siskosi varmasti arvostaa.

 

Kahvi...

Share

Marraskuun lookfantastic-beautyboxi

Ladataan...
annisavolainen Inspiration

Marraskuun boxin aihe on #LFSPARKLE eli juhlakauteen valmistautumista ja loistetta.

Mielestäni yksi parhaista boxeista ainakin näin ensivilkaisulta, eli tuotteita en ole vielä ehtinyt suuremmin kokeilemaan. Kaikki mielenkiintoisia ja käyttöön tulevia tuotteita.

...

Share

Pages