AVOKADOPASTA

Ladataan...

Tähän herkkuruokaan en kyllästy! Tämä on niin helppo ja nopea, oikea arjen pelastus. Täynnä lempimakujani, kuten chili, valkosipuli, lime, ja kaiken tämän yhdistää kermaisen täyteläinen avokado. Eihän tätä ihanuutta voi vastustaa! Tässä siis minun versioni avokadopastasta.

AVOKADOPASTA:  (2:lle)

2 kypsää avokadoa

1/2-1 chili, siemenet...

Share

Lauantaivieraat

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Saimme vihdoin aikaiseksi järjestää illanvieton Oi mutsi mutsi -Elsan kanssa, ja kutsuimme hänet poikansa kanssa kotiimme illalliselle. Olemme tutustuneet Elsan kanssa blogiemme kautta ja törmäilleet satunnaisesti silloin tällöin sen verran, että olemme ehtineet myös ystävystyä.

Elsan poika on omaa...

Share

Kalapuikkoja ja niiden kastike

Ladataan...
Lotta E Lempiruoka

Vähän samanlaista arkea, kuin omassa lapsuudessani. Kevätillat ovat valoisia ja puistoon ehtii keinumaan vielä myöhemminkin. Keinumisen jälkeen syödään kalapuikkoja. Ketsupin kanssa! Lapsuudessa kalapuikot tulivat pakastealtaasta ja välillä ne tulevat sieltä yhä ja silloin ne syödään ketsupin kanssa. Nämä...

Share

Törkeän hyvä lohiceviche

Ladataan...
Ninnumaen NINNU

 

Tästä reseptistä tulee noin 6 annosta.

600 g siika-, kuha- tai lohifileetä

600 g limettejä
1 tl suolaa
2 rkl ruokosokeria
1 pieni punasipuli
1–2 valkosipulinkynttä
1–2 punaista chiliä
peukalonpään kokoinen pala inkivääriä
1 ruukku tuoretta korianteria
3 rkl hyvää oliiviöljyä

...
Share

Dinner in the Sky

Ladataan...

Kokemuksesta on jo aikaa, mutta halusin kovasti blogata tästäkin kokemuksesta. 

Kesäkuussa repäisin. Ostin puolisolleni synttärilahjaksi Dinner in the sky -elämyksen, eli kolmen ruokalajin dinnerin yläilmoissa (50 metriä) Helsingin rautatientorilla...

Share

Classic pizza - paras pizza!

Ladataan...
cake Lunchi

Ei esittelyjä kaipaa! 

 

Classic Pizza tarjoaa valtakunnallisesti, ettei jopa maailmanlaajuisesti parhaat pizzat ever. Ei ole näiden voittanutta. Oma suosikkini on Salmon Rucola, mutta tällä kertaa intouduin ottamaan Tomi Björckin tulisen nimikkopizzan. 

...

Share

"Aurinko paistaa myöhäisen jälkiruoan ylle"

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Olipa yhtä aikaa sekä hämmentävää, liikuttavaa että hulvattoman hauskaa lukea White Trash -Natan postausta Isyyspakkauksilla. Siis siitä, kun Nata ja Juhani kävivät luonamme illallisella viime viikolla.

Nata on itsellenikin jo ns....

Share

Illallisella New Yorkissa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kun minun New Yorkin -matkani kohokohtia ovat teatterielämykset, Rouva puolestaan lähtee matkaan ravintolalistan kanssa. Ja mikäs minulla on sitä vastaan, itsekin kun hyvää ruokaa arvostan.

Siispä seuraavaksi New Yorkin ravintolavinkkeihin! 

Ja aloitetaan illallispaikoista, joita tässä jutussa on seitsemän: yksi West Villagessa, kolme Nolitassa, kaksi Lower East Sidella ja yksi Brooklynin Carroll Gardensissa. Tässä jutussa ne esitellään...

Share

R-18 Vaike Resto - Tallinnan burger heaven

Ladataan...
cake Lunchi
Päiväristeilyn herkuttelu

 

Lähdimme pääsiäisen kunniaksi päiväristeilylle Tallinnaan ja hurjan TripAdvisor tsekkailun jälkeen päätimme käydä testaamassa vanhan kaupungin sydämessä sijaitsevan pienen burger-ravintolan R-18 Vaike Reston. Valinta ei tosiaan osoittautunut huonoksi! 

Ensivaikutelma erinomainen, viehättävä paikka, todella kivasti sisustettu, kivaa musiikkia ja tarjoilijat ystävällisiä. Burgereita ei ole valittavana valtavaa valikoimaa, mutta...

Share

Pages