Valitsemalla ajattelumme valitsemme elämämme

Ladataan...
nestori.es Nestories

 

Meille on usein vaikeaa ajatella itsestämme positiivisesti. Saatamme helposti myös verrata itseämme muihin ja keskittyä toisten arvostelemiseen. Kriittisyydellä on puolensa ja vertailulla paikkansa, mutta…

On kuitenkin yksinkertaisesti niin, että elämämme kumpuaa omista ajatuksistamme. Ennen kaikkea sillä, mitä ajattelemme itsestämme, on suuri vaikutus...

Share

Mielenmaiseman muutos massamedioiden ignooraamisella ja lukemisen lisäämisellä

Ladataan...
nestori.es Nestories

Oon täs vähä kelaillu, miks olin enne nii paljo enemmä down ku nykysi…

Miksi ennen ajattelin asioista pessimistisemmin kuin nykyisin? Miksi minulla ei ollut mielipiteitä taikka mielipiteideni perusta oli hutera? Miksi minulla ei ollut aikaa arvostamilleni asioille? Miksi en ollut aikaansaava?

Siihen on useita syitä.

Olen nykyisin huomattavasti avarakatseisempi, optimistisempi ja aikansaavampi kuin aiemmin osaltaan siksi, että olen jo...

Share

Joulupukki on olemassa. Luoja olet sinä itse.

Ladataan...

Universumissa kaikki on värähtelyä. Energia on liikkeessa koko ajan ja luomme itse oman todellisuutemme. Kaikki mitä toivot on olemassa välittömästi. Jos olet matalammalla tajuudella et vain salli itsellesi näitä asioita.

 

Osa meistä on koko ajan Lähteessä, korkeammalla taajuudella, siellä missä Kaikki On. Korkeampi minäsi elää konkreettisesti todeksi kaiken sen, mitä sinä toivot, korkeampi minäsi elää toiveidesi elämää.

 

Harjoittelemalla voit nostaa omaa...

Share

Hei, olen Nestori. Saanko olla ystäväsi?

Ladataan...
nestori.es Nestories

Hei, olen Nestori. Saanko olla ystäväsi?

En ole erityinen.

Maailmassa on noin 7,6 mrd. ihmistä.

Muut ihmiset eivät ajattele minua.

En odota mitään.

Mitä voisin tehdä muiden hyväksi?

 

Ajattelin tietäväni paremmin kuin toinen.

En...

Share

Sanoin heipat pitkäaikaisille ystävilleni ja oloni on parempi, kuin vuosiin

Ladataan...
Juureton Juureton

Elämä on valintoja. Syötkö terveellisesti vai epäterveellisesti? Laitatko säästöt poikimaan sijoituksiin vai käytätkö ne kuun lopussa vaikka itsesi palkitsemiseen? Lähdetkö joogatunnille, koska olet sellaisesta maksanut vai joogaatko kotona, koska se vain tuntuu kaikin puolin paremmalta ratkaisulta?

Olen sitä mieltä, että aina voi valita. Oli kyse sitten ihan mistä vaan....

Share

surusta iloon

Ladataan...

Viikonloppuna tuli vuosi siitä, kun minulla todettiin kohdunulkoinen raskaus. Viikonloppuna olisi ollut maaliskuussa kesken tulleen Pienen laskettu aika. Viikonloppuna ahdistus nousikin välillä niin, että hihat kastuivat kyynelistä.

Viikonloppuna piti tulla myös kuukautiset. Eivät tulleet.

Viikonlopun mustista muistoista aukeni uusi viikko. Ilon viikko. Ilokyyneleiden, hämmennyksen, ihmettelyn ja kiitosten viikko. 

Tänään minä varasin neuvolan ja illalla aloitan jälleen...

Share

Terapian tarpeessa + hyvästelyt

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

Täällä blogissa on ollut todella hiljaista todella pitkään ja siihen on syy: olen voinut hyvin. Kuluneen kuukauden aikana minulla ei ole ollut minkäänlaista tarvetta pyöritellä ja vatvoa asioita, joista blogini sisältö tähän mennessä on pääosin koostunut. Sisälläni ei ole ollut pakottavaa tarvetta purkaa, puhua tai kirjoittaa murhetta näkyväksi.

Kun käynnistelin tätä blogia noin kahdeksan kuukautta sitten, luulin olevani jo ihan kunnossa. Mutta oikeasti minulla oli väkisin puskeva...

Share

Työuupumus osa 4: toipuminen ja mitä tästä kaikesta opin

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

On oikeastaan aika huvittavaa, että työuupumuksen kokeneena minulla ei ole juuri minkäänlaista hajua siitä, miten kyseistä olotilaa oikeasti hoidetaan. Tai mistäs minä tiedän, mitä oikeasti tarkoittaa. Minulla on ollut omat keinoni ja ne ovat toimineet nyt. Eniten jännittää toimivatko ne pitkällä tähtäimellä.

Palataan kesäkuuhun 2016. Olin edellisenä päivänä pyöräillyt tutusta työpaikasta viimeisen kerran kotiin. Minulla oli edessä ensinnäkin koko kesä ja sen jälkeen vielä...

Share

Iloinen kuherruskuukausi

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

Joitakin kuukausia sitten kirjoitin siitä, kuinka iloinen olen siitä, että minua pitkän ajan jälkeen taas naurattaa. Noina aikoina nauraminen ja hyvä olo tuntuivat suorastaan luksusgourmetille elämässä ja osasin toden teolla niitä arvostaa. Samaan tapaan ihan vain se, että hengitän ja olen kaiken päälle vielä kohtuullisen järjissäni ja terve, tuntuivat uskomattoman hienoilta asioilta.

On kuitenkin ihmeellistä, kuinka nopeasti ihminen unohtaa asioita ja aitoja tunnetiloja. En enää...

Share

Pages