ensimmäinen äitienpäivä, jolloin ei itkettänyt

Ladataan...

Äitienpäivä on vuosia ollut yksi vuoden vaikeimmista päivistä. 

Viime vuonna Mies vei minut päivää pakoon, rotkoretkelle tuulettumaan ja tuulettamaan ajatuksia sekä kipeistä kipeintä sydäntä.
 
En olisi arvannut, että viime vuoden äitienpäivästä tähän päivään taivaslapsia tulisi yksi lisää. 
 
En olisi arvannut sitäkään, että tänä äitienpäivänä ahdistus on pienempi, siedettävämpi ja helpompi kantaa. Että ikävän ja kaipauksen yllä soi vahvemmin kuin koskaan...

kiitos neuvolasta (ja ringeristä)

Ladataan...

Ensimmäinen neuvolakäynti takana. Oli ihana terveydenhoitaja! Lämmin, helposti lähestyttävä ja viisas. 

Aamun oksentelu vähän huolestutti terveydenhoitajaa. Hb osoitti minun kuivuneen tämän pahoinvoinnin seurauksena. Hoitaja konsultoi lääkäriä, joka kävikin pikaisesti katsomassa. 

Ja täällä sitä nyt ollaan. Pedissä doupattavana. Ringer, tuo kaikkien pahoinvoivien sankari. Tipu hulakalla. Tämän pussin jälkeen tulee vielä toinen. Ehkä se elämä alkaa taas voittaa. Ainakin...

Kuinka nauraa enemmän?

Ladataan...

Kuinka nauraa enemmän? Miten löytää kadoksissa ollut nauru? Miten saada lisää iloa ja energiaa päivään? How to have more laughter and energy during boring weekdays? In English below!

Huomasin joskus lukion jälkeen, että päivittäinen nauraminen ja hassuttelu oli vähentynyt radikaalisti. Pohdimme myös ystäväpiirissäni, mistä tämä voi johtua. Keksimme useita mahdollisia selitysmalleja: sosiaalisen elämän tappava pääsykokeisiin valmistautuminen, ryppyotsaiset ja...

Valitsemalla ajattelumme valitsemme elämämme

Ladataan...
nestori.es Nestories

 

Meille on usein vaikeaa ajatella itsestämme positiivisesti. Saatamme helposti myös verrata itseämme muihin ja keskittyä toisten arvostelemiseen. Kriittisyydellä on puolensa ja vertailulla paikkansa, mutta…

On kuitenkin yksinkertaisesti niin, että elämämme kumpuaa omista ajatuksistamme. Ennen kaikkea sillä, mitä ajattelemme itsestämme, on suuri vaikutus...

Mielenmaiseman muutos massamedioiden ignooraamisella ja lukemisen lisäämisellä

Ladataan...
nestori.es Nestories

Oon täs vähä kelaillu, miks olin enne nii paljo enemmä down ku nykysi…

Miksi ennen ajattelin asioista pessimistisemmin kuin nykyisin? Miksi minulla ei ollut mielipiteitä taikka mielipiteideni perusta oli hutera? Miksi minulla ei ollut aikaa arvostamilleni asioille? Miksi en ollut aikaansaava?

Siihen on useita syitä.

Olen nykyisin huomattavasti avarakatseisempi, optimistisempi ja aikansaavampi kuin aiemmin osaltaan siksi, että olen jo...

Joulupukki on olemassa. Luoja olet sinä itse.

Ladataan...

Universumissa kaikki on värähtelyä. Energia on liikkeessa koko ajan ja luomme itse oman todellisuutemme. Kaikki mitä toivot on olemassa välittömästi. Jos olet matalammalla tajuudella et vain salli itsellesi näitä asioita.

 

Osa meistä on koko ajan Lähteessä, korkeammalla taajuudella, siellä missä Kaikki On. Korkeampi minäsi elää konkreettisesti todeksi kaiken sen, mitä sinä toivot, korkeampi minäsi elää toiveidesi elämää.

 

Harjoittelemalla voit nostaa omaa...

Sanoin heipat pitkäaikaisille ystävilleni ja oloni on parempi, kuin vuosiin

Ladataan...
Juureton Juureton

Elämä on valintoja. Syötkö terveellisesti vai epäterveellisesti? Laitatko säästöt poikimaan sijoituksiin vai käytätkö ne kuun lopussa vaikka itsesi palkitsemiseen? Lähdetkö joogatunnille, koska olet sellaisesta maksanut vai joogaatko kotona, koska se vain tuntuu kaikin puolin paremmalta ratkaisulta?

Olen sitä mieltä, että aina voi valita. Oli kyse sitten ihan mistä vaan....

surusta iloon

Ladataan...

Viikonloppuna tuli vuosi siitä, kun minulla todettiin kohdunulkoinen raskaus. Viikonloppuna olisi ollut maaliskuussa kesken tulleen Pienen laskettu aika. Viikonloppuna ahdistus nousikin välillä niin, että hihat kastuivat kyynelistä.

Viikonloppuna piti tulla myös kuukautiset. Eivät tulleet.

Viikonlopun mustista muistoista aukeni uusi viikko. Ilon viikko. Ilokyyneleiden, hämmennyksen, ihmettelyn ja kiitosten viikko. 

Tänään minä varasin neuvolan ja illalla aloitan jälleen...

Pages