LahtikkoTV: Põhjala Cellar Series - Pime Öö Islay BA

Ladataan...
Bönthor Bönthöö bönthöö

LahtikkoTV:n arvostelussa Põhjala Cellar Series - Pime Öö Islay BA. Maistuiko Imperial Stout savukalalta? 

P.s. Videolla mainittu panopäivä on toki vuoden pisin yö, ei pisin päivä. Kyllähän sen oluen nimikin jo kertoo.

...

Share

Ant Farm: Makeanhimokas maisteluilta

Ladataan...
Bönthor Bönthöö bönthöö

Pitkästä aikaa hieman laajempaa kaupallisten oluiden maistelusessiota tarjolla Ant Farmin klubitalolla. Suuntaviivat oli vedetty BrewDogin uusimpien Abstrakt-sarjalaisten välille, mutta totutusti punainen lanka katosi jo heti kättelyssä. Itsekin jouduin katoamaan ennen aikojani muihin velvoitteisiin, mutta kyllä sitä parissa tunnissakin ehti maistamaan yhtä sun toista.

...

Share

Helsinki - Yksi isku

Ladataan...

Maanantai on monelle työtä tekevälle tissuttelijalle vaikea päivä, mutta kaltaiseni vapaamatkustaja osaa ottaa siitäkin ilon irti. Helsinki kutsui heti aamusta, sillä kirjoittamani Mango Hallon Feber -arvostelu oli herättänyt Brewskiä maahantuovan Pien-pomon huomion, ja kutsu kävi hakea lisää ruotsalaista trendsetter-olutta maistoon. Kyllä kiitos. 

...
Share

Arkistojen aarteita: Omnipollo / Dugges Anagram Blueberry Cheesecake Stout

Ladataan...

HUOM! Tämä teksti on viime talvelta, mutta jäänyt syystä tai toisesta julkaisematta. Puhelimen tallennin oli auki, seuraavassa tulos.

Omnipollo / Dugges Anagram Blueberry Cheesecake Stout | Imperial Stout | 12%

Haisee konvehdille.

Nestemäinen juustokakku...

Share

Ei bönthömpi päivä Helsingissä

Ladataan...

Kun Fiskarsin ja Vääksyn tumu… tomut oli vain vaivoin saatu karistettua elimistöstä, oli aika taas hypätä kulkupeliin ja suunnata kohti seuraavaa kohdetta. Tällä kertaa tie vei Helsinkiin, jossa odotti MoonTV ja Ei bönthömpää -ohjelman kuvaukset.

Niin, Ei bönthömpää. Jotkut ovat ensimmäisen jakson perään kyselleet, niin kerrottakoon sen verran, että teknisten ongelmien takia se makaa hyllyllä ainakin toistaiseksi. Nyt kuvattu juhannusjakso saa(nee) siis...

Share

Oi, muistatko vielä Nøgnen?

Ladataan...

Kävin toissa viikolla päiväoluella Teerenpelissä, jossa ravintolapäällikkö Miettinen oli juuri hyllyttämässä uusia oluita pääsiäistä varten. Huomasin heti tutun logon, norjalaisen Nøgne Ø:n kaikessa yksinkertaisuudessaan äärimmäisen kauniin tunnusmerkin, ison Ø-kirjaimen. ”Nönnön Imperial Stoutia Teerenpelissä, jo on aikoihin eletty”, huikkasin ääneen ja innostuksen huomattuani Miettinen lahjoitti pullollisen suoraan kuormasta nautittavaksi.

...
Share

Pyynikin Bourbon Barrel Aged Imperial Stout – Kun kaikki on sanottu

Ladataan...

Pyynikin Bourbon Barrel Aged Imperial Stout | 13% | 44 IBU | 8,71€ | 0,33l | Alko

Pyynikki on yksi ensimmäisiä kotimaisia panimoita, jonka oluista olen todennut, että "näihin en rahaani enää laita". Etenkin vaaleammissa oluissa on tullut vastaan niin tökeröitä virhe-eriä, että Pyynikin oluen ostaminen...

Share

Pages