Kaipaatko sisutus- tai rakennusinspiraatiota? Käy täällä

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Suomalaisen arkkitehtuurin kulmakivi ja suunnannäyttäjä? Alvar Aalto, mies vailla vertaa.

Alvar Aallon museoksi muutettu koti sijaitsee Helsingin Munkkiniemessä. Talo on täynnä upeita yksityiskohtia ja juttuja, jotka paljastavat Aallon olleen todellinen guru. Opastettu kierros avaa kävijälle Alvar Aallon maailman ja ajattelua. Käynnin jälkeen tavallinen pulliainenkin katsoo omaa kotiaan uusin silmin, ja ehkä jopa suunnittelee omaa rakennusprojektiaan avarakatseisemmin.

Enempää...

Innostuksesta uupunut

Ladataan...
sanneve Sanni Eveliina

Innostavien ja inspiroivienkin juttujen tekemiseen voi selvästikin koukkuun jäämisen lisäksi myös väsyä. Pörräsin vielä pari viikkoa sitten kuin hyrrä sinne tänne säntäillen enkä voinut välttää luovuuteni pulppuilemista suorastaan yli äyräiden. Ehkä väsyin siihen positiiviseen stressiin, ehkä siihen, etten malttanut olla tekemättä. Vietin käytännössä kaiken vapaa-aikani joko lukien tai kuunnellen jotain todella fiksua ja opettavaista, kirjoittaen tai piirrellen kaavioita unelmien...

Tyylini kulmakivet

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Omassa tyylissäni on muutama toistuva elementti:

Setit. Tykkään yhtenäisen ylä- ja alaosan luomasta vaikutelmasta, ne ovat aina nappivalinta tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Erilaiset housut. Aloitan yleensä asukokonaisuuden rakentamisen valitsemalla housut. (Tämän vuoksi kriiseilin raskausajan puketumisesta.)

Takit. Erilaisilla takeilla saa luotua...

Pages