niittykukat juhannuspöytään

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

keskikesän kunniaksi innostuin keräämään sorjan kimpun niittykykkia maljakkoon  ja lopputulos on vähintäänkin kesäisen herkkä.

villinä takapihalta kerätyt heinät, kukat ja ruohot sulassa sovussa juuri sopivan hersyvästi. myös äidin kasvimaalta ryövätty sipulinkukka sopii luonnonkukkien joukkoon kauniisti...

mikä ihana viikko!

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

huh mikä onnen ja ystävien täyteinen viikko takana. helteet hellivät yhä vain ja elämä tuntuu niin kovin kepeältä. tässä muutamia poimintoja hetkistä, jotka erityisesti saivat olon tuntemaan onnekkaaksi. 

1 // lauantaina täytin vuosia, minkä kunniaksi minut kaapattiin yllätysmatkalle Tampereelle. pirtsakat päiväkuoharit...

nopeat kuulumiset

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

tämä helleaalto pistää arjen aivan sekaisin. mihinkään oikeisiin asioihin ei tule tartuttua ollenkaan, ja elämä on toimistotuntien jälkeen yhtä kesälaidunta iltamyöhään. tuntuu ihanalta. 

blogikin jäänyt aivan heitteille. asiaa olisi, mutten saa mitään aikaiseksi. kirjoittamiseen on hankala tarttua, kun mieli kirmaa helteestä sekaisin...

maanantain mielenmaisema

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

olkihattuja, rottinkia ja vahvaa kahvia. sitä on juuri nyt mielessä - tänä hämyisenä maanantaina. 

taivaankannella ei aurinkoa, mutta mielessä sitäkin enemmän. olen viikonloppuna haaveillut terassikalusteista, täydellisestä salviaviljelmästä ja matkasta paahtavaan aurinkoon. haaveillut hiekasta iholla. 

mielen päällä on niin paljon...

unenomainen kaupunkikoti

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

voi tätä tyyntä kauneutta.

sieltä täältä, ympäri maailmaa, harkiten kerätyt esineet yhdessä leveälankkuisen valkean puulattian, ja nelimetrisen huonekorkeuden, saavat aikaiseksi unenomaisen tunnelman tässä ystävän valkoisessa kodissa. 

täällä, jos jossain, on tilaa ajatuksen...

Juuri nyt kiinnostaa

Ladataan...
celine journey

Juuri nyt kiinnostaa värit, erityisesti hohtavan upeat jalokivisävyt, smaragdinvihreä ja rubiininpunainen. (Jalokivetkin kiinnostavat, luonnollisesti. Oikeastaan ne ovat kiinnostaneet lapsesta saakka. Vielä nykyäänkin pyydän äitini sormuksia lainaan ja leikin ladya - hienoa naista, kuten nimitin ko. leikkiä lapsena. Äitini koruista kiinnostavimpia ovat rubiinit, sillä niistä vielä tänä päivänäkin tulee mieleen Cruella de Vil.)

...

suitsukkeita ja sympatiaa

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

viikonloppu vierähti ystävien huomassa Helsingissä. 

vierailin  kaikkiaan kolmen rakkaan ystävän kodissa, joista jokainen kaunis koti oli niin vahvasti asukkaansa näköinen.

ensimmäisenä aamuna heräsin tästä boheemista kodista - suitsukkeiden huumaava tuoksu leijui ilmassa ja aika oli kuin...

budjettivinkki - vihreää marmoria

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

hei ystävät, toivottavasti viikonloppunne oli levollinen ja hyvä.

omani oli aika vauhdikas, mikä heijastuu nyt alkavaan viikkoon orastavana väsymyksenä. yritän julkaista odotetun keittiöpostauksen huomenna, mutta sillä välin vinkkaan kivasta budjettilöydöstä, kauniista marmorileikkuulaudasta, minkä tein...

Pages