Palaisitko vielä luokseni?

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Minulle tuli juuri täyteen kuusi vuotta bloggaamista. Kolme olen tehnyt tätä tosissani. Sillä tavalla tosissani, että haaveenani on tuon ajan ollut kehittyä tässä hommassa niin, että voisin olla ylpeä kirjoituksistani vielä vuosienkin päästä. Niin ja että saan tuotettua...

Share

Inspiration Blog Awards - hyvän fiiliksen gaalailta

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

 

Viime lauantai oli super rento. Se huipentui illalla Indiedaysin ja Blogirinki Median järjestämiin Inspiration Blog Awardseihin Konepajan Brunolla Vallilassa. Oli hienoa nähdä, että mukana oli laaja joukko bloggaajia eri portaaleista ja kanavista. Siitä syntyi loistava juhla. :)

...

Share

Anna äänesi: Isyyspakkaus ehdolla Inspiration Blog Awardseissa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kylläpä olin otettu, kun kuulin, että olen ehdolla Indiedaysin äänestyksessä, jossa etsitään Suomen inspiroivimpia blogeja! Olen ehdolla kategoriassa Inspiroivin lifestyleblogi. Kiitos sinulle, joka olet ehdottanut blogiani kisaan!

http://showroom...

Share

Onnenpäivä ehdolla Inspiration Blog Awardseissa!

Ladataan...
A. Sinivaara Onnenpäivä

Aivan huisia, mahtavaa, upeaa, ennenkuulumatonta ja vähän käsittämätöntäkin! Mutta pakko kai se on uskoa. Rakas aivoituksieni hedelmä, tosielämän sekametelisoppa, puolisalainen ylpeydenaiheeni ja ajatuksieni julkinen ilmoitustaulu Onnenpäivä on ehdolla Indiedaysin Inspiration Blog Awardseissa inspiroivimmaksi lifestyle-blogiksi!

...

Share