SATC Still life

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Ristiriita: rakastan hyvin stailattuja kuvia. Kekseliäitä, kauniita ja hienosti kuvattuja.

Instagramissa sitä vastoin stailatut ja lavastetut kuvat lähinnä ärsyttävät. Siksi kun itse ajattelen instaa edelleen sellaisena instant tai edes suht-instant kuvapäiväkirjana. 

...
Share

Sitä oikeaa elämää - 14 palaa InstaStorystä

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Helloo! Mitä teille kuuluu tänään? Perjantait on ihania, vaikka mulla ei ole pitkään aikaan ollutkaan viikonloppua sanan perinteisessä merkityksessä. Olen tällä hetkellä juuri metrossa matkalla CrossFit-boksillemme, ja treenien jälkeen menen kuuntelemaan Annan (Punastus-blogista)...

Share

Yritin vain nauttia (sori)

Ladataan...
saarah visual diary

 

Oli kaunis aurinkoinen tammikuinen perjantai, just eilen nimittäin. 

Lämpömittari kohosi seitsemääntoista asteeseen ja olin aivan sydämenkuvat silmissä KEVÄT KEVÄT KEVÄT. Istuin työhuoneella levottomana, soitin kuulokkeissa ranskalaisia rakkauslauluja ja katselin ulos. AIVAN LIIAN AURINKOISTA TEHDÄ TÖITÄ!!!!! 

Koska oli perjantai, ajattelin ettei kukaan asiakas...

Share

Vähän erilaista seurattavaa Instagramissa

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Instagram ja sen negatiiviset puolet ovat olleet viime aikoina tapetilla. Käyttäjät ovat tyytymättömiä kun sovellus täyttyy Malediiveilla tai Fijillä yläosattomissa keikistelevistä beibeistä. Minulla ei ole mitään näitä beibejä vastaan, mutta jos kuitenkin kaipaat Instagramiin vaihtelevaa sisältöä, kurkkaa seuraaviin tileihin:

...

Share

Mitä Kim Kardashian tekisi?

Ladataan...

Jopas olin estoton eilen, kun tuosta noin vain julkaisin blogini. Huh. Perustin myös Instagram-tilin, jolla on toistaiseksi tasan yksi seuraaja. Siihen tyssäsi irrotteluni. Aloin liikaa miettimään, ketä tai mitä Pahimmanpelkääjän oikein tulisi seurata Instassa. Mielenterveyteen liittyvää sisältöä? Vitsikkäitä sanailijoita? Muita bloggaajia? Oikeita kavereitani?!

Kaikissa näissä piilee omat...

Share

Silitätkö lakanat?

Ladataan...

Minä kerta kaikkiaan rakastan silitettyjä, rapeita lakanoita niin, että silmät kostuvat ja selkään sattuu pikkuisen. Vielä muutama vuosi sitten vietin arki-iltani ja unettomat yöni kotona telkkaria katsellen ja lakanoita silitellen (nykyisin...

Share

Someen Sairastuneet

Ladataan...
Ivory D. Wine Run Babe Run

Pysähdyin tässä joitakin viikkoja sitten miettimään oman käytökseni järjettömyyttä. Kaikki minut tuntevat tietävät kuinka kiinnostunut olen uusista asioista ja olen aina valmis kokeilemaan esimerkiksi uusia älypuhelin appseja tai somekanavia.

Suhtaudun myönteisesti someen ja näen siinä valtavasti potentiaalia vaikkapa markkinoinnin, tiedon jakamisen ja myös yhteydenpidon välineenä. Se on monelle myös tärkeä työkalu, etenkin ammateissa jossa on tärkeää...

Share

Instagramin yhdeksän parasta

Ladataan...
amandal Pikkuapa

Mitä tekee ihminen somelakossa? Ilmeisesti tarkistaa instagrammin vuoden tykätyimmät kuvat. :D Monella on ollut postauksia näistä, enkä siis sitten uteliaisuuttani malttanut kurkata, mitkä ne omat parhaat instakuvat onkaan olleet. Muutama hieman kyllä yllätti, joten aattelin myös itse kertoa näistä hieman enemmän tänne.

...

Share

Timpsin snäppijoulukalenteri – tänä vuonna myös Instagramissa!

Ladataan...

Huomenna on joulukuun ensimmäinen päivä, ja sehän tarkoittaa tietenkin sellaista korkeakulttuurin riemuvoittoa kuin Timpsin snäppijoulukalenteri!

Olen nyt muutamana vuonna tehnyt snäppijoulukalenterin, ja myös kesäsnäppikalenterin (...

Share

Tervehdys!

Ladataan...
Iina S. Iina S.

Hellou ja tervetuloa uuteen blogiini! Olen 24-vuotias helsinkiläinen Iina. Olen kirjoittanut jos jonkinsorttisia blogeja jo useamman vuoden ajan. Ensimmäisen blogini aloitin vuonna 2009, joten aika konkareitahan tässä aletaan jo blogijutuissa olla. Olen kuitenkin ollut sellainen tuuliviiri ja mielialojen vaihteluiden takia olen aina lopettanut ja aloittanut uusia blogeja löytämättä sitä omaa juttuani koskaan. Olen myös ottanut jonkin verran paineita bloggaamisesta aina välillä. Pitäisi aina...

Share

Pages