Oma maa mansikka - Italian matkapäiväkirja

Ladataan...

Täällä sitä ollaan nyt jo vuorokausi oleskeltu oman kodin tutussa ja turvallisessa ilmapiirissä! Tämä viimeinen osakin piti kirjoittaa jo aikoja sitten, mutta väsymykseltäni en vain millään jaksanut. Toivottavasti kukaan ei siitä mieltään pahoittanut. Jos et tosiaan vielä ole matkapäiväkirjani kahta aikaisempaa osaa lukenut, kannattaa niihin tutustua ennen tätä postausta.

 

...

Kosmetiikkaostoksia Italiasta

Ladataan...

Nyt on meneillään jo vaihdon toiseksi viimeinen kokonainen päivä, ja olen aika varma, ettei kosmetiikkaostoksia synny enempää. Sen vuoksi onkin hyvä aika tulla kertomaan myös teille lukijoille, mitä Chiavennan kylästä on tarttunut matkaan, vaikkei valinnanvaraa shoppailulle juurikaan ole. Näiden kosmetiikkaostosten lisäksi on tullut hankittua jonkin verran muitakin juttuja, jotka kuitenkin esittelen vasta Suomeen palattuani tarkemmin, sillä niitä ostoksia tulee vielä mitä luultavimmin tehtyä...

Meikkiostoksia, Pokémon Go:ta ja erilaisia kulttuureja - Italian matkapäiväkirja

Ladataan...

Iltapäiväterveiset täältä Chiavennasta! Tänään on vaihtoviikon kolmas kokonainen päivä, joten nyt ollaan aika lailla puolessa välissä viikkoa. Jos et ole vielä lukenut tämän matkapäiväkirja -postaussarjan ensimmäistä osaa, kannattaa se lukaista ensin täältä! Silloin pysyt kärryillä ajatuksenjuoksuni kanssa ehkä hiukan paremmin. 

...

Tästä ei voi nousta kuin ylöspäin? - Italian matkapäiväkirja

Ladataan...

Terveisetä täältä Italiasta, ja pahoittelut vähäisestä postailusta! Kävikin yllättäen niin, ettei leiriviikolla löytynytkään sopivia koloja kirjoittelulle, ja sieltä päästyä alkoikin pakkaaminen Italianreissua varten. Täällä Italiassa oleskellessani ajattelin kirjoitella muutaman matkapäiväkirja -postauksen, jottei bloggaaminen jää enää pidemmäksi aikaa sivuun. Kurkataanpa siis, mitä kaikkea on tämän ensimmäisen puolentoista päivän aikana ehtinytkään sattua ja tapahtua!

 

...

Italian loma

Ladataan...
LoviisaS KOTISMI

Palasimme juuri Italian lomalta. Tai oikeastaan matkaamme parhaillaan moottoritiellä kohti Savoa. Vietimme lomaa ihanalla pienellä Procidan saarella ja rosoisessa Napolissa. Paikkoina kumpikin tekivät vaikutuksen ja ihastuttivat erilaisuudella. Napoli on rujo ja joku voisi kuvata kaupunkia jopa nuhjuiseksi. Napoli on kuitenkin karulla tavalla kaunis kulttuurin kehto. Procida taas on saari suoraan turistikojujen postikorteista. Piskuinen ja värikäs saari Napolin kyljessä, mitä turismi ei ole...

Uusia suuntia

Ladataan...
sirjajm Ihana kamala Italia

Hyvin (?) alkuun päässyt blogi kärsii lievästä kevätlamaannuksesta. Maaliskuun toiseen puoliskoon mahtui huikea, joskin hillittömän rankka, Meksikon matka, muutto ja kunnon influenssa joka veti naisesta mehut useaksi päiväksi. 

Taloasiat junnaavat paikallaan, tai ainakin siltä tuntuu. Pari viikkoa sitten saatiin pieni nykäys eteenpäin neljän kuukauden odottelun jälkeen, kun miehen setä ja vaimo (joiden kanssa olemassa oleva talo täytyy kirjaimellisesti puolittaa ennen varsinaista...

Mitä tehdä Napolissa: TOP 3

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

1. Syö pizzaa. 

Ihan sama missä. Tietenkin Antica Pizzeria da Michele, Gino Sorbillo ja Pizzeria Di Matteo ovat suosituimmat - ja niihin saat kyllä varmasti jonottaa. En osaa sanoa, ovatko hypetyksen väärti, sillä me päätimme mennä paikkoihin, jossa on tilaa. Oluet ja pizzat yhteensä 14 euroa. Pizza oli silti taivaallista. Kuinka väärin muka margheritan voisi tehdä Napolissa? 

...

Ischian saari on kohde ruokaa rakastavalle

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Aika taas syventyä kesän lomakohteisiin, joten esittelen teille: Ischia! 

Ischian saari sijaitsee kivenheiton päässä Napolista. Kuulimme saaresta itseasiassa ensi kertaa taksikuskilta, joka kyyditti meitä Rooman lentokentältä kohti Rooman keskustaa. Olimme juuri saapuneet häämatkamme ensimmäiselle etapille - vain Roomaan olimme varanneet majoitukset, ja sitten kaikki tiet...

Retki Fiesoleen

Ladataan...
celine journey

Firenzessä ollessani minä ja ystäväni heräsimme yhtä aamuna samaan ajatukseen: tänään fiilistellään Under the Toscan Sun -leffaa. Valitettavasti kyseinen fiilistely ei pitänyt sisällään taloshoppausta (mitä me nyt katseltiin vähän yhden kiinteistövälittäjän mainoksia ikkunasta), vaan pikkuisen retken Firenzen lähistöllä (tai oikeastaan sylissä) sijaitsevaan Fiesole-kylään.

...

Pages