Voiko some vaikuttaa positiivisesti vartalokuvaan?

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

 

Ihanaa, kun meille on suotu jo useampia kesäpäiviä ja meikäläinenkin on vihdoin 26-vuotiaana antanut uimapuvuille mahdollisuuden. Olen tehnyt oman henkilökohtaisen ennätyksen, sillä aikaisemmin on tuntunut siltä, ettei omaan kroppaan oikein sovi mitkään bikinit. Onneksi tähän on tullut muutos – ja lähinnä mielenlaatuun.

 

Sitä oppii...

Share

9 asiaa ennen aamuyhdeksää

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

Listasin yhdeksän asiaa, mitä kannattaa pyrkiä tekemään aamuisin ennen kuin päivä on jo käynnissä. Omalla kohdallani päivän tehokkaimmin käytetyt tunnit ovat klo 7-9. Silloin aivot ovat virkeimmillään ja eikä ympärille ole kertynyt ärsykkeitä. Ajatuksenjuoksuni kiihtyy päivän mittaan, enkä usein enää pysy sen perässä.

Arki rullaa monilla...

Share

Vastauksia unettomuuteen?

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

 

Kello on 5.40. Herään taas ennen herätyskelloa. Suuni on ihan ruvella narskuttelusta. Uskottelen itselleni, että se on ohi, mutta tässä sitä taas ollaan. Stressaan nukahtamista. Stressaan heräämistä. Koko kroppa on tunnoton, enkä tunne hammasharjan värinää...

Share

Team Dopamine

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

 

Nautitko elämän tuomasta jännityksestä ja haet kokoajan itsellesi uusia virikkeitä vai arvostatko kenties enemmän rauhaa, tuttua ja turvallista arkea? Kumpi hormoni sinua ohjaa, dopamiini vai serotoniini?

 

Tunnistan...

Share

Pages