9 asiaa ennen aamuyhdeksää

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

Listasin yhdeksän asiaa, mitä kannattaa pyrkiä tekemään aamuisin ennen kuin päivä on jo käynnissä. Omalla kohdallani päivän tehokkaimmin käytetyt tunnit ovat klo 7-9. Silloin aivot ovat virkeimmillään ja eikä ympärille ole kertynyt ärsykkeitä. Ajatuksenjuoksuni kiihtyy päivän mittaan, enkä usein enää pysy sen perässä.

Arki rullaa monilla...

Share

Vastauksia unettomuuteen?

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

 

Kello on 5.40. Herään taas ennen herätyskelloa. Suuni on ihan ruvella narskuttelusta. Uskottelen itselleni, että se on ohi, mutta tässä sitä taas ollaan. Stressaan nukahtamista. Stressaan heräämistä. Koko kroppa on tunnoton, enkä tunne hammasharjan värinää...

Share

Team Dopamine

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

 

Nautitko elämän tuomasta jännityksestä ja haet kokoajan itsellesi uusia virikkeitä vai arvostatko kenties enemmän rauhaa, tuttua ja turvallista arkea? Kumpi hormoni sinua ohjaa, dopamiini vai serotoniini?

 

Tunnistan...

Share

Mitä sinä haluaisit osata?

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

 

Tiesittekö, että ihminen voi oppia uuden taidon 20:ssa tunnissa? Uuden rutiinin omaksuminen vie noin 28 päivää ja mikäli haluaa maailman huipulle, harjoittelu vie 10 000 oppituntia.

 

Aloitin...

Share

Itsekkyydestä

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

 

Blogini parasta antia ovat pohdiskelevammat tekstit ja lupasin, että tänä vuonna panostan näihin. Ja koska kaikki lähtee itsestä, niin ensimmäisenä on käsittelyssä on oman egon ymmärtäminen itsekkyyden kautta.

 

Jo lapsina meille on opetettu ettei ole oikein toimia itsekkäästi ja...

Share

Kirjasuositus: Nuoren naisen opas

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

 

Oletteko jo lukeneet Alexan kirjan? Itse luin sen sama iltana, kun sain sen käsiini! Kirja on mielenkiintoinen ja helppolukuinen - hyvä elämäntaito opas nuorille naisille, jotka ovat kiinnostuneet tyylistä ja hyvästä elämästä. Kirja käsittää eri aiheauleita mm. muodista sisustukseen sekä oman tien...

Share

Pages