Hemmotteluviikko

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

 

Kävin tällä viikolla kauneushoitolassa kahdesti; jalkojen hemmotteluhoidossa maanantaina ja kasvojen kosteuskylvyssä perjantaina. Sain poikaystävältäni joululahjaksi lahjakortin näihin hoitoihin. <3

Kauneuskeskus Kolibri sijaitsee Porissa, kävelymatkan päässä meiltä. Olen käynyt Kolibrissa ennenkin ja...

Share

Kääk- kantapäät!

Ladataan...

Apua mikä tilanne tänään joogassa, kun satuin katsahtamaan omiin kantapäihini. (Seriously y-ö-k, mutta pienen vauvan äidiltä on mielestäni ihan hyvä saavutus jos saa kasvot ja hampaat pestyä pari kertaa päivässä.) Nyt tarvitaan kyllä ammattiapua. Lempparityyppini on valitettavasti lopettanut, joten...

Share

Kalojen syötävänä

Ladataan...
kao kao Kao Kao

Vietin viikonlopun Köpiksessä. Tepastelimme siellä kävelykatua pitkin, kun Fish Kiss -niminen paikka kiinnitti huomiomme. Luulin sitä kauempaa kalaravintolaksi, mutta lähempänä se paljastuikin kalakauneushoitolaksi. Katsoimme toisiimme ja hihkaisimme mennäänkö? No mennään! 

15 minuutin kalojen hoito maksoi 99 dkk (...

Share

Urheilevan naisen jalkahuollon tärkeydestä

Ladataan...
A. Sinivaara Onnenpäivä

Tiedättekö sen tunteen, kun jalkapohjat ja varpaat ovat niin hurjassa kunnossa, että ne on pakko huoltaa ensin itse ennen kuin ilkeää mennä pedikyyriin? Jotenkin se säännöllinen jalkojen puunaaminen on omalla kohdalla taas viime aikoina jäänyt siihen pikaiseen lakkaamiseen ja kynsienleikkuuseen, vaikka erityisesti meille paljon juokseville tai muuten liikkuville naisille varpaiden ja jalkapohjien perusteellisempi hoito olisi oikeasti melko tärkeää.

...

Share

Varoitus! Nyt tulee kuvia aikuisen ihmisen varpaista.

Ladataan...

Tämän blogin kärki taitaa olla kirjoittajalla vielä hiukan hakusessa. Se onneksi takaa kirjoittajalle vapauden kirjoittaa mistä hyvänsä hömpötyksistä! Jipii! Tämä kirjoitus kertoo jalkahoidosta.

(Omaksi hämmästyksekseni olen muuten myös huomannut kuvaavani lempivaatteitani, vaikkei minun pitänyt kirjoittaa mitään fäshönjuttuja.)

Kävin tänään jalkahoidossa, jonka poikaystäväni osti minulle (sinnikkään, ei-niin-huomaamattoman vihjailun tuloksena) syntymäpäivälahjaksi.

...
Share

Päivän asu feat. urbaaniturbaani

Ladataan...

Oikeastaan asu on eiliseltä, mutta on se silti päivän asu, ei vain tämän päivän...

Opiskelutoverini olivat tulleet siihen tulokseen, että tuore äiti tarvitsee vähän hemmottelua ja koonneet yhteisvoimin minulle lahjakortin paikalliseen kauneushoitolaan. Ajattelin, että näin kesän kunnolla alkaessa, pitäisi jalat saada vähän...

Share