Hei, olen JJ

Ladataan...
Me ME

 

Kuvaile itseäsi viidellä sanalla:

sählä, lapsenmielinen, hymyilevä, tuttavallinen, ehkä jopa hauska?

Mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi?

Pitkään nukkuminen, hieronta, energiajuoma, auringon lämpö ja mun suloinen koirani.

Millainen on tavallinen arkipäiväsi? 

Mulla ei ole arkipäivää. Mulla on päiviä toisensa perään. Katson kalenterista mitä seuraavana päivänä tapahtuu kun muuten en muista. Aamut lähtee liikkeelle...

Share

Wednesdaytä lauantaitunnelmiin

Ladataan...
eveliina Kult!

Pohjois-Lontoosta ponnistava nelihenkinen Wolf Alice soittaa ihastuttavan herkkää ja unenomaista lo-fi-poppia, joka on kaukana tylsästä. Bändin rytmit ovat kuin yhdistelmä Avesia, JJ:tä ja the XX:ää. Kurkkaa itse:

...

Share

jj – High Summer ep

Ladataan...

Kokkailumaratonien, yöpyöräilyiden, piknikien ja jalkapallon välissä on ollut laihasti tilaa juhannussoundtrackille. Tulevien festarisoittolistojen lisäksi äänessä on ollut lähes ainoastaan jj:n eilen julkaistu High Summer -ep.

 

 

Tuttua, vähän liiankin. Vapaassa...

Share

MOP, jälkeen

Ladataan...

Sisäpelikauden kovin kotimainen festari on jo useamman vuoden ajan ollut Monsters of Pop. Tampereen Klubilla ja Telakalla juhlittiin tällä erää jo viidettä kertaa ja kattaus tuntuu paranevan vuosi vuodelta.

Osin syy voi olla uuden ja kiinnostavan kotimaisen musiikin tulvalla, vuoden kirjoitetuimmista yhtyeistä paikalla kun olivat lähestulkoon kaikki.

Torstai

Kuten...

Share

jj + Ne-Yo, huh

Ladataan...

Baleaarisispöllyisen soundin ykkösyhtye jj:n ja amerikkalaisen r'n'b-ällötys Ne-Yon naitto ei kuulosta yhtälönä todennäköisimmältä — mutta Adult Swimin Kia-kamppiksen uusin single ei toimi lainkaan hassummin. Ensin mainitun ehdoilla mennään, hyvä niin.

 

 

Alkuun epäilyttävän...

Share