Joogaopettajani lukee ajatuksiani

Ladataan...

 

Olen vakuuttunut, että joogaopettajani lukee ajatuksiani. Tai oikeammin energioitani.

Olin muutama viikko sitten vähän huonotuulinen mennessäni tunnille. Epäilin, etten mitenkään voi keskittyä hengittämiseen, enkä kyllä voinutkaan. Sitten ohjaaja sanoi:

Luota siihen, että kaikella on tarkoituksensa. Jätä se tarpeeton, mitä ehkä kannat mukanasi....

Share

Suomen uusin kansallispuisto ja #meijänretki

Ladataan...
Suvi K. Sisunainen

Pahoittelen viimeaikaista blogihiljaisuutta - olin koko viime viikon töissä Hossan uunituoreen kansallispuiston avajaistapahtumissa. Paikka on muuten todella mahtavan ja monipuolisen oloinen retkeilyalue, mitä nyt olen reitteihin ehtinyt tähän asti tutustua. Itse tietysti kävin polkujuoksemassa, mutta Hossassa pääsee...

Share

Ljubljana: illuusioita ja vegepaikkoja

Ladataan...
ginty gg and the moon

Saavuimme eilen varttia vaille keskiyön Ljubljanaan. Minikasvimme Pablo tipahti bussin lattialle ja kituuttelee katkenneilla juurilla, ollaan vähän (todella) surullisia tästä käänteestä. Ensimmäistä kertaa viikkoihin ilma tuntui viileältä, mikä oli itseasiassa mukavan virkistävää.

Aamu on lämmin, sisäpihan puiden kukkien...

Share

Shala Helsinki + mietteitä joogasta

Ladataan...

Olen kirjoittanut jonkin verran mietteitä joogasta jo aiemmin. Ne on ehkä hyvä poikkeuksellisesti linkata jo tähän alkuun, sillä ne toimivat omalla tavallaan hyvänä polkuna koko postaukseen. Samalla yritän välttää toistamasta itseäni.

Ainakin nämä muistan kirjoittaneeni:

Uusi harrastus joogasta?

...

Share

Kadonneen unen metsästys eli miten opin nukkumaan uudestaan

Ladataan...

 

En ole koskaan tuntenut itseäni yhtä pohjattoman yksinäiseksi kuin niinä öinä, kun maailma nukkui ympärilläni ja minä makasin sängyssä valveilla yhä vain. 

Se alkoi Aasiassa, tarkemmin sanoen Etelä-Kiinan meren rannalla, Hong Kongin mantereen puoleisessa osassa Kowloonissa, kaupunginosa Tsing Sha Tsuissa, neljän tai ehkä viiden tähden hotellin muhkeiden...

Share

Olen juuri siellä missä minun kuuluukin olla

Ladataan...
MelinaAnna Feel good, do good

Ymmärsin mitä oikeastaan tarkoitetaan manifestoinnilla ja miksi ihmiset leikkelevät lehdistä kuvia ja tekevät aarrekarttoja. Ymmärsin sen, että kun kirkastaa mielessään sen, mitä oikeasti haluaa alkaa nähdä ympärillään mahdollisuuksia, jotka ohjaavat kohti sitä tavoitetta.

Ymmärsin myös sen, että pelkkä tavoitteiden ja toiveiden kirkastaminen ja päässä pyörittely ei vielä riitä, vaan on nostettava pylly ylös, käärittävä hihat ja oltava rohkea. Sanoin unelmani ääneen, sitten nousin...

Share

Miten jooga on muuttanut elämääni

Ladataan...

 

Olen nyt joogannut noin vuoden verran jokusen kerran viikossa. Kesällä tosin en joogannut yhtään kuukauteen, kun seilailimme  Ahvenanmerellä. Sitten tulin kotiin ja kaivoin maton taas sohvan alta.

Ja vähitellen jotain on alkanut tapahtua.

 

...
Share

Youtuben parhaat joogavideot - aloittelijat & kokeneemmat

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Joogasta on tullut minulle rakas harrastus, jota treenaan enimmikseen kotona. Saatan fiiliksen mukaan sytyttää kynttilöitä olohuoneeseen tai aurinkoisena päivänä rullata sälekaihtimet ylös ja antaa auringon paistaa kasvoille.

Rakastan joogan tuomaa ryhdikkyyttä ja lempeän energistä oloa. Vaikka harjoittelenkin joogaa vain noin 2-3 kertaa viikossa, on kropasta...

Share

Pages