Mielen ja kehon yhteydestä

Ladataan...

 

Olen tuuminut mielen ja kehon yhteyttä. Miten kaikki vaikuttaa kaikkeen, eikä ihminen ole kokoelma irrallisia osasia, jotka toimivat itsekseen. 

Ehkä joogan myötä, ehkä elämän, olen oppinut herkemmäksi itselleni. En ohita kaikkia särkyjä, jomotuksia tai pahantuulenpuuskia elämään kuuluvina, vaan olen miettinyt, mitä niiden takana on.

Olen tiennyt aina, että...

Share

Näin vahvistan itsetuntoani

Ladataan...

 

Arvatkaa, mitä nykyisin teen, jos minun on vaikea uskoa itseeni? Seison päälläni. 

Opettelin päälläseisonnan tämän kevän ja kesän aikana. Olin jo pitkään halunnut oppia sen, mutta vähän kyllä epäilin, tulenko koskaan onnistumaan. Aluksi se nimittäin tuntui täysin mahdottomalta ja lisäksi aika pelottavalta. Pelkäsin, että satutan niskani ja romahdan alas. Tosin...

Share

metsän kutsu ja se sunnuntain tunne

Ladataan...
ginty gg and the moon

Sunnuntai on ollut vuosia lempipäiväni, jos sellaista ylipäätään on edes fiksua valita. Sunnuntai kuitenkin aina tuntuu heti aamusta sunnuntailta - askel on hitusen kepeämpi, keho ja mieli haluavat yhdessä vetreytyä, tekee mieli siistiä koti ja pestä hiukset, vaihtaa lakanat. 

...

Share

Joogaopettajani lukee ajatuksiani

Ladataan...

 

Olen vakuuttunut, että joogaopettajani lukee ajatuksiani. Tai oikeammin energioitani.

Olin muutama viikko sitten vähän huonotuulinen mennessäni tunnille. Epäilin, etten mitenkään voi keskittyä hengittämiseen, enkä kyllä voinutkaan. Sitten ohjaaja sanoi:

Luota siihen, että kaikella on tarkoituksensa. Jätä se tarpeeton, mitä ehkä kannat mukanasi....

Share

Suomen uusin kansallispuisto ja #meijänretki

Ladataan...
Suvi K. Sisunainen

Pahoittelen viimeaikaista blogihiljaisuutta - olin koko viime viikon töissä Hossan uunituoreen kansallispuiston avajaistapahtumissa. Paikka on muuten todella mahtavan ja monipuolisen oloinen retkeilyalue, mitä nyt olen reitteihin ehtinyt tähän asti tutustua. Itse tietysti kävin polkujuoksemassa, mutta Hossassa pääsee...

Share

Ljubljana: illuusioita ja vegepaikkoja

Ladataan...
ginty gg and the moon

Saavuimme eilen varttia vaille keskiyön Ljubljanaan. Minikasvimme Pablo tipahti bussin lattialle ja kituuttelee katkenneilla juurilla, ollaan vähän (todella) surullisia tästä käänteestä. Ensimmäistä kertaa viikkoihin ilma tuntui viileältä, mikä oli itseasiassa mukavan virkistävää.

Aamu on lämmin, sisäpihan puiden kukkien...

Share

Shala Helsinki + mietteitä joogasta

Ladataan...

Olen kirjoittanut jonkin verran mietteitä joogasta jo aiemmin. Ne on ehkä hyvä poikkeuksellisesti linkata jo tähän alkuun, sillä ne toimivat omalla tavallaan hyvänä polkuna koko postaukseen. Samalla yritän välttää toistamasta itseäni.

Ainakin nämä muistan kirjoittaneeni:

Uusi harrastus joogasta?

...

Share

Pages