Pyydystimme joulumielen!

Ladataan...
tähtisumua tähtisumua

Rakastan joulua! Se on ehdoton lempijuhlani, ja joka vuosi lähden herättelemään sisäistä joulumieltäni jo ajoissa. Tänä vuonna joulumieli oli kuitenkin harvinaisen syvässä unessa, ja jouluun on ollut tosi vaikea asennoitua. Niinkin vaikea, että kaikki mahdollinen lahjanhankinnoista siivoamiseen on jäänyt tälle viikolle. Ja tämä viikko on ollut todella kiireinen!

...

Lahjojen antamisesta ja saamisesta

Ladataan...

Minä rakastan synttärilahjojen, nimpparilahjojen, vuosipäivälahjojen, ihanmuutenvaanlahjojen, tervetuliaislahjojen, läksiäislahjojen, JOULULAHJOJEN - yleensäkin lahjojen antamista.

Nautin siitä kun mietin mitä vastaanottaja haluaisi ja poimin tarkkaan korvan taa kaikki kaihoisat maininnat ja ohimennen lausutut toiveet, mitä satun...

16 päivää jouluun

Ladataan...

16 päivää jouluun jäljellä ja iltapäivällä sivuovelta kuului omituista kolinaa ja kopinaa.
Menin kurkkaamaan metelin aiheuttajaa, mutta ei siellä mitään ollut.Palasin olohuoneeseen ja olin lentää persiilleni kun olohuoneen hämärässä nurkassa seistä tojottivat Joulupukki rouvineen! Pariskunta myhäili tyytyväisenä yllättyneelle ilmeelleni ja pyysi etten antaisi heidän visiittinsä...

21 aamua jouluun

Ladataan...


Ensimmäisenä adventtina on aika tehdä & koristella piparkakkutalo.
Ostin viime viikolla Lidlistä tuon muottisarjan ja sehän pääsi testiin heti tänään. Paketissa on muotti talon osiin, rekeen, poroon ja ukkeliin, mutta nyt käytin vain talon osia ja reen. Kissat olen ostanut jonain aiempana jouluna.
Ja valmistaikinalla mennään. Pipari- ja torttutaikinoita en ole...

Joulu(korttikissa) Ilmari

Ladataan...


Vanhempani pyysivät minua ottamaan joulukorttikuvan heidän lemmikistään, kissaherra Ilmarista. Niinpä ajelin tänään heidän luokseen ja yhytin kattipattisen olohuoneesta yhdestä kiipeilylöhöilytelineestään.

Ilmoitin karvapallerolle, että otapa nyt jouluinen ilme, niin otetaan valokuva "äidille ja isille" joulukorttiin.
Yhteistyömme ei kuitenkaan alkanut...

Punainen on tämän joulun väri

Ladataan...

Pitäähän sitä väriteema olla joulussa, tänä vuonna se on perinteinen punainen.
Astioita myöten.

Sieluni halajaa blingblingiä ympärilleni, mutta tänään olen keskittynyt oleelliseen, eli "siivoamiseen". Mikä minun tapauksessani tarkoittaa sitä, että siirrän häiritsevät asiat vaate- tai kodinhoitohuoneeseen pois silmistä. Helppoa kuin heinänteko!

Ja illemmalla...

Pages