Pyydystimme joulumielen!

Ladataan...
tähtisumua tähtisumua

Rakastan joulua! Se on ehdoton lempijuhlani, ja joka vuosi lähden herättelemään sisäistä joulumieltäni jo ajoissa. Tänä vuonna joulumieli oli kuitenkin harvinaisen syvässä unessa, ja jouluun on ollut tosi vaikea asennoitua. Niinkin vaikea, että kaikki mahdollinen lahjanhankinnoista siivoamiseen on jäänyt tälle viikolle. Ja tämä viikko on ollut todella kiireinen!

...

Share

Lahjojen antamisesta ja saamisesta

Ladataan...

Minä rakastan synttärilahjojen, nimpparilahjojen, vuosipäivälahjojen, ihanmuutenvaanlahjojen, tervetuliaislahjojen, läksiäislahjojen, JOULULAHJOJEN - yleensäkin lahjojen antamista.

Nautin siitä kun mietin mitä vastaanottaja haluaisi ja poimin tarkkaan korvan taa kaikki kaihoisat maininnat ja ohimennen lausutut toiveet, mitä satun...

Share

Kiitos joulu

Ladataan...
sanneve Sanni Eveliina

Joulu on kyllä jännää aikaa. Vannoutuneena jouluihmisenä aloitan joululaulujen kuuntelun hyvissä ajoin lokakuun loppupuolella, ihan vain, että saisi jotain piristystä tähän synkkään aikaan. Kiitos joulu, että olet olemassa. Ilman sinua varmaan makaisin sängyn pohjalla läpi koko kaamosajan.

Muistan elävästi sen pettymyksen tunteen, kun ensimmäistä kertaa lapsena huomasin, ettei joulussa ollutkaan sellaista taikaa kuin aikaisempina vuosina. Yhtäkkiä ei tuntunutkaan miltään. Ei tarvinnut...

Share

Joulun vietto ulkomailla

Ladataan...
Minä kö Minä(kö?)

Tänä vuotta vietän Joulun hyvin kaukana läheisistäni ja perhestäni. Jouluni olen tähän asti viettänyt suvun kesken hyvin samalla tavalla. On muodostunut ne tärkeät omat rutiinit. Riisipuuro, Joulurauhan julistus ja sauna perheen kesken. Suvun kokoontuminen, ruokailu yhdessä, lahjat ja kahvittelut.

...

Share

16 päivää jouluun

Ladataan...

16 päivää jouluun jäljellä ja iltapäivällä sivuovelta kuului omituista kolinaa ja kopinaa.
Menin kurkkaamaan metelin aiheuttajaa, mutta ei siellä mitään ollut.Palasin olohuoneeseen ja olin lentää persiilleni kun olohuoneen hämärässä nurkassa seistä tojottivat Joulupukki rouvineen! Pariskunta myhäili tyytyväisenä yllättyneelle ilmeelleni ja pyysi etten antaisi heidän visiittinsä...

Share

Joulun perinne: piparkakkutalo

Ladataan...

21- ja 19-vuotiaat koristelivat kumpikin "omat puolensa" piparkakkutalosta. Molemmilla alitajunnassa selkeästi Suomi 100-vuotta, mutta osaatko päätellä kumpi puoli on tyttären ja kumpi pojan koristelema?


Reki on minun koristelemani.

Kuten on savupiippukin.

...

Share

21 aamua jouluun

Ladataan...


Ensimmäisenä adventtina on aika tehdä & koristella piparkakkutalo.
Ostin viime viikolla Lidlistä tuon muottisarjan ja sehän pääsi testiin heti tänään. Paketissa on muotti talon osiin, rekeen, poroon ja ukkeliin, mutta nyt käytin vain talon osia ja reen. Kissat olen ostanut jonain aiempana jouluna.
Ja valmistaikinalla mennään. Pipari- ja torttutaikinoita en ole...

Share

Joulu(korttikissa) Ilmari

Ladataan...


Vanhempani pyysivät minua ottamaan joulukorttikuvan heidän lemmikistään, kissaherra Ilmarista. Niinpä ajelin tänään heidän luokseen ja yhytin kattipattisen olohuoneesta yhdestä kiipeilylöhöilytelineestään.

Ilmoitin karvapallerolle, että otapa nyt jouluinen ilme, niin otetaan valokuva "äidille ja isille" joulukorttiin.
Yhteistyömme ei kuitenkaan alkanut...

Share

Punainen on tämän joulun väri

Ladataan...

Pitäähän sitä väriteema olla joulussa, tänä vuonna se on perinteinen punainen.
Astioita myöten.

Sieluni halajaa blingblingiä ympärilleni, mutta tänään olen keskittynyt oleelliseen, eli "siivoamiseen". Mikä minun tapauksessani tarkoittaa sitä, että siirrän häiritsevät asiat vaate- tai kodinhoitohuoneeseen pois silmistä. Helppoa kuin heinänteko!

Ja illemmalla...

Share

Pages