Enkelit pitävät huolta

Ladataan...
miiajohanna miiajohanna

 

"Muistan, että oli sunnuntai, kirkonkellot soi ja sinut sai mietteliään näköiseksi ja olit hetken jossain kaukana... Kerroit, että sinä rukoilit, voimaa sait ja jälleen uskalsit luottaa että kantaa elämä, kaikki tää on hyvin päättyvää"

Jenni Vartiainen - Sinusta enkelit pitävät huolta

 

Vietin viikonloppuna tupareita. Pidin ne kahdessa osassa, jotta ystäväni mahtuivat hyvin kotiini ja...

Share

Kutsu (+ värikkäät pompomit)

Ladataan...
KissanMinttu DADA/DAY

Yhteistyössä Color4Care

 

Ihan huomaamatta käärö numero 1 on ehtinyt kasvaa melkein kaksivuotiaaksi. Pian juhlitaan taaperon toisia synttäreitä. Puuhailtiin tytön kanssa yhdessä synttärikutsuja, ja samalla jo vähän aloittelin koristeidenkin tekemistä.

Juhlien väreiksi valitsin itsevaltaisesti keltaisen ja vihreän, syystä että en ole vielä päättänyt, tuleeko...

Share

Uusia perinteitä: rapujuhlien emännöinti

Ladataan...

Vielä jokunen vuosi sitten en olisi osannut kuvitellakaan osallistuvani rapujuhliin, saati sitten emännöiväni sellaisia. Itseasiassa, vielä kolme vuotta sitten en ollut koskaan ollut rapujuhlissa enkä edes koskaan kuorinut tai syönyt oikeaa rapua. No, asiat voivat muuttua äkkiä ja toden teolla, sillä sittemmin olen jo kolmena vuonna emännöinyt rapujuhlia!

En edes enää muista, mistä idea rapujuhliin tuli. Ehkäpä juuri siitä, etten ollut koskaan saanut kutsua...

Share

2-vuotissynttäreillä pää kylmänä ja naama muumina

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Syntymäpäiväjuhlat alkavat, 2-vuotias sankari on juuri herännyt päiväunilta, viimeisiä tarjoiluja viimeistellään, koti on siivottu ja tunnelma on leppoisa. Äidillä on hiukset laitettu ja jopa kynnet lakattu. Tällaista lähtöasetelmaa ei ole koettu kaksivuotisen äitiyteni historiassa vielä kertaakaan. Sopivasti aikataulussa, ei pieniäkään romahduksia kenelläkään.

Parasta oli, että kaikki pääsivät nauttimaan juhlista.

Miten ihmeessä...

Share

Burning Nest

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Tänä viikonloppuna ei ole paljoa muuta ollut mielessä kuin firman bileet ja niistä toipuminen. Kyseessä eivät olleet mitkä tahansa bileet vaan niin käsittämätön spektaakkeli, että näitä juhlia muistellaan vielä pitkään.

Kyseiset juhlat olivat Rovion Back to Shcool party (kirjoitusvirhe tarkoituksellinen), joka kulki...

Share

Sofia naikkariin

Ladataan...
purelove Pure Love

Tänään juhlitaan yhden rakkaimman ystäväni häitä! Tässä vielä muutamat fiilistelyt muutama viikko sitten pidettyihin polttareihin, joihin kuului yllätysbrunssi, luova tanssi, Roskapankin terassi x 2, kokkauskurssi, maalaismaisemissa mm. morsiussauna ja (dildo)bingo sekä muistopuun istutus. -Marika...

Share

Valmistumisesta ja opiskelusta

Ladataan...

Kirjoitin jo kesäkuussa viettäneeni valmistujaisjuhlia. Nyt seuraa paljastus - en ollut ihan virallisesti valmis vielä silloin. Juhlapäivää valittaessa luulin kyllä, että olisin, mutta yliopisto on niin hirveän jähmeä laitos, etten tajunnut tällaisten asioiden tapahtuvan hiiiitaaaasti. Koska vaikka olinkin palauttanut graduni jo aikoja sitten, täytyi tietysti odottaa...

Share

Pages