Fuck jumitus

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

Miksi? Oi, miksi se on taas jäänyt? Juokseminen nimittäin. Tai no, ollaanpa rehellisiä ja puhutaan minun kohdallani hölköttelystä. Olkoonpa mitä tahansa liikuntaa muistuttavaa toimintaa, niin miksi se meinaa aina ja aina jäädä? Vaikka sataprosenttisella varmuudella lenkin jälkeen on mahtava fiilis, ajatukset ovat konkreettisetsi tuulettuneet ja paino hartioilla keventynyt muutaman kilon, niin miksi ...ssa sitä valitsee helpommin sohvan!

Eilen kävin pitkästä aikaa (vuoteen?!) juosten...

Share

Beetroot soup

Ladataan...

Teimme kotosalla alkuviikosta niin herkullisen kasvissosekeiton, että herkesin siitä tännekin kirjoittamaan. 

Keittoon taisimme nakella joukkoon porkkanaa, punajuurta, lanttua, selleriä, punasipulia, punaista chiliä ja tuorejuustoa.

Pohdimme alkuviikosta ruokakaupassa normaalia pidempään ja hartaammin, mitä...

Share

Selkäjumituksen lähteillä

Ladataan...
Saara S. Elämäni Kunnossa

 

Mulla oli selaimessa kuusi välilehteä, joissa oli auki tämä sama "lisää postaus" -sivu :D Ajatuksia postauksesta on siis juolahtanut mieleen useampikin pitkin päivää, mutta yhtäkään en saanut verbalisoitua. Aloitetaan siis jostain, ennenkuin blokki kasvaa liian suureksi! 

Tänään oli pitkä päivä, ja salille lähteminen oli melkoisen työn ja tuskan takana.. Lopulta...

Share

Museopoppia?

Ladataan...

Väsyneen Turun matkaajan väsyneempi postaus. Tiedän, olen hidas ja tällä viikolla on Neljä Ruusua -jumitusviikko, mutta... Onko se mahdollista, että Suomessa keksittiin vekkuli musiikkivideovitsi ennen Amerikanlandiaa?

&feature=relmfu

Neljä Ruusua - Popmuseo (2000)

...

Share