Pienet tontut liikkuivat ja muistiin merkitsivät

Ladataan...
Annette Sadetanssia

Niin Joulupukki tietää sai, mitä kukin halusi. Näin on täytynyt tapahtua, koska en tiedä paljonkaan osuvampia lahjoja itselleni. Itsetehtyjä tai juuri sellaisia juttuja, mitä olen kovasti halunnut.

...

Share

Juhannus saarilla Seura ja Korkea

Ladataan...
Annette Sadetanssia

Juhannuksena perinteisesti suuntasimme maalta kaupunkiin. Tämä on jo neljäs kerta, kun majoituimme Helsingissä Hilton Kalastajatorppaan ja vietimme juhannusiltaa Seurasaaressa hyvässä seurassa.

...

Share

Sielultaan ja silmukoiltaan suomalainen

Ladataan...
Annette Sadetanssia

Otsikon lailla itseään kuvailee suomalainen neuleyritys Kaino. Olen jo tovin katsellut heidän tuotteitaan "sillä silmällä" ja tänään, tänä kauniina päivänä, keskikesän juhlan kynnyksellä, päätin ilahduttaa itseäni piipahtamalla heidän omassa kaupassaan Köyliössä. Ja perillä minua odotti aivan ihastuttava liike!

...

Share

Missä olet, Kaino?

Ladataan...

Aika mainio viikonloppu piti sisällään niin Punajuuri Block Partyssä vakuuttaneen Graciaksen, äänellisesti ihastuttaneen ja ulkoisesti järkyttäneen Accun, Virka Gallerian upean Helsinki-valokuvanäyttelyn ja Korkeasaaren pikkupandoineen — päättyen lopulta loppuillan vohvelikesteihin.

Vohvelinpaisto sai taustamusiikikseen yhteislemppari Aphilaksen Instrumentally Ill -vinyylin, jota edelleen pidän yhtenä...

Share