Orvokin kuva mielessä kohti kesää

Ladataan...
Kalliokaksio Kalliokaksio

Juoksen pitkin kapeaa hiekkatietä. Tien molemmin puolin kohoaa tiheä, synkkä metsä. Jalkani tuntuvat enemmän tahmeilta spageteilta kuin joustavilta vietereiltä. Jatkan kuitenkin juoksemista. Tiedän alamäen odottava kohoavan ylämäen takana. Taivaalta tipahtelevat sadepisarat virkistävät kasvojani ja sekoittuvat hikipisaroihin. Tunnen, kuinka raikas ilma kulkee sisälläni. Unohdan väsyneet jalkani. Tuntuu kuin juoksisin luonnon rakentamassa pomppulinnassa. Maa vaikuttaa pehmeältä ja ilma...

Share

Lettuja ja lottoa | My Day

Ladataan...
Kalliokaksio Kalliokaksio

Tästä alkaa meidän Daily Vlog -viikko. Mulla oli hyvä, aurinkoinen maanantai. Päivä alkoi pienellä heräteostoksella ja loppupäivästä toivoinkin jo vähän suurempaa lottovoittoa. 

Julkaisemme tällä viikolla kumpikin omat My Day -videot joka päivä. Odotan huimaa kehitystä, varsinkin itseltäni, näiden kuvaamiseen. Laittakaa...

Share

Ystäväkirja-paljastuksia

Ladataan...
Kalliokaksio Kalliokaksio

Ystäväkirjat oli best, siksipä teimme sellaisen myös tänne! Lukemalla vastauksemme pääset taas hieman enemmän perille siitä, keitä me olemme. 

Nimi: Minea Nurmi

Lempinimi: Minttu

Ikä: 23

Työ / opiskelu: Freelancer...

Share

5 minuutin meikkihaaste|video

Ladataan...
Kalliokaksio Kalliokaksio

Töttöröö ja hölkyn kölkyn! Meidän eka haaste mitattiin eilen. Haastettiin toinen toisemme siinä, kumpi tekee paremman meikin viidessä minuutissa. Katso videolta, kumpi voitti.

Pus, Peppi ja Minea

Share

Voiko elämästä nauttia liikaa?

Ladataan...
Kalliokaksio Kalliokaksio

Herään auringonpaisteeseen. Tunnen ihmeellistä energiaa ympärilläni. Laitan Gasellien uusimman levyn pyörimään. Fiilistelen hetken musaa ja aurinkoa. Pyyhin pölyjä, kuuntelen musaa, fiilistelen. Imuroin, kuuntelen musaa, fiilistelen. Syön, kuuntelen musaa, fiilistelen. Lähden ulos, kuuntelen musaa ja fiilistelen.

Tiedän, oon ehdoton nautiskelija. Jotkut hetket, päivät tai viikot on vaan sellaisia, että niitä on pakko pysähtyä fiilistelemään. Usein joku hetki saa vaan tajuamaan, kuinka...

Share

Pizzaa ja skumppaa – vappumme kuvina

Ladataan...
Kalliokaksio Kalliokaksio

Joko on vapusta selvitty? Me ei olla ihan varmoja. Vietettiin ekaa vappua Helsingissä yhdessä. Siihen kuului hengailua kavereiden kanssa, tanssireivejä Tavastialla, skumppaa, munkkeja, pitsaa pariinkin kertaan, naurua, hassuja juttuja ja vappufiilistelyä. Tää oli meidän näköinen vappu, alla palasia siitä.

...

Share

Ihan Skattalla

Ladataan...
Kalliokaksio Kalliokaksio

Katajanokka, Skatta, Skatudden, Nokka mitä näitä nyt on. Merenranta ja siitä nousevat talot saavat joka kerta pysähtymään ja huokaisemaan syvään. Voisin istua tunteja Tervasaaren rannalla ja ihailla Katajanokan maisemaa. Kauniit näköalat saavat aina jollakin tavalla ajatukseni lentelemään jonnekin pilvenhattaroille ja unohtamaan totaalisesti ajantajun.

...

Share

Miten päädyimme opiskelemaan journalismia?

Ladataan...
Kalliokaksio Kalliokaksio

 

Tutustuimme toisiimme, kun päädyimme kumpikin samalle luokalle opiskelemaan journalismia. Oli melkoinen sattumusten summa, että näin kävi. Kumpikaan meistä ei nimittäin ollut ajatellut toimittajan uraa itselleen.

Minea:

Mun ei ollut tarkoitus mennä lukioon,...

Share

Pages