Guadeloupe

Ladataan...
amandal Pikkuapa

​Ihana, ihana Guadeloupe. Ajattelin koota tähän kaikkea hyödyllistä tietoa saaresta, niitä joita olisin ehkä itse ennen matkaa halunnut tietää. Tässä siis tips & trick –lista Guadeloupelle suuntaaville. 

Paikat

Elä missään nimessä jumita vain yhteen kaupunkiin. Saari on täynnä idyllisiä pikkukyliä ja...

Share

Pieni kylä vuoristossa

Ladataan...
amandal Pikkuapa

Jos joskus on tuntunut, että on keskellä ei mitään, se tunne on nyt. Ollaan pienen pienessä Baille-Argentin asuinalueella, yli kymmenen kilometrin päässä lähimmästä kylästä Pointe-Noiresta. Tänne matkattiin läpi sademetsäisen vuoriston. Eilen käveltiin vuoristotietä kylään, ja eipä sielläkään paljon mitään ollut. Mutta ai että...

Share

Oi Karibia!

Ladataan...
amandal Pikkuapa

Pikaterveiset täältä Karibian auringon alta!

Täällä ollaan oltu nyt pari päivää, ja hitsi miten paljon tästä paikasta tykkään! Ensivaikutelmat on siis erittäin hyvät, Guadeloupe on yllättänyt kyllä positiivisesti. Ollaan oikeastaan vain kierrelty tätä lähi aluetta, maattu biitsillä ja otettu ilo irti tästä kuumuudesta....

Share

Antigua

Ladataan...

Viimeisenä Karibian saariesittelynä helmi, Antigua - josta löytyy 365 rantaa. Tuo edusti minusta täydellisesti Karibiaa parhaimmillaan; tervetuloa paratiisiin!

...

Share

St. Maarten ja St. Barths

Ladataan...

Tämä laskeutuminen on St.Maartenille, tai Saint-Martinille kuten Ranskan hallitsema puoli saaresta paikan tuntee. Toinen puoli on siis Alankomaiden hallussa. Ja kyllä tällä saarella on se 'lentokoneranta'.

...

Share

St. Lucia

Ladataan...

Pysähdys St. Lucialle, jolla vierailua etenkin odotin. Piton-vuoret ja niiden siluetti on värittänyt koneen taustakuvaa syksystä asti. Siellä ne siis näkyivät horisontissa aamu-udun läpi.

...

Share

Barbados

Ladataan...

Tervetuloa Barabadokselle! Saari oli risteilyn ensimmäinen kohde ja lähdimmekin heti rantaan päästyä koko päivän kestäneelle saarikierrokselle.

Bridgetown, saaren ainoa satamakaupunki.

...

Share

St. Thomas

Ladataan...

Aika aloittaa Karibian matka ja ensimmäinen pysähdys on Saint Thomasilla, tervetuloa! 

St. Thomas kuuluu Yhdysvaltain Neitsytsaariin, eli Amerikan territorioon - saaren on löytänyt itse Kristoffer Kolumbus, mutta se on kuulunut aikoinaan pitkään Tanskalle.  St. Thomasin pääkaupunki on Charlotte Amalie (kaunis nimi) ja saaren koko asukasluku on noin 52 000. Valuutta on...

Share

Pages