Antigua

Ladataan...

Viimeisenä Karibian saariesittelynä helmi, Antigua - josta löytyy 365 rantaa. Tuo edusti minusta täydellisesti Karibiaa parhaimmillaan; tervetuloa paratiisiin!

...

Share

St. Maarten ja St. Barths

Ladataan...

Tämä laskeutuminen on St.Maartenille, tai Saint-Martinille kuten Ranskan hallitsema puoli saaresta paikan tuntee. Toinen puoli on siis Alankomaiden hallussa. Ja kyllä tällä saarella on se 'lentokoneranta'.

...

Share

St. Lucia

Ladataan...

Pysähdys St. Lucialle, jolla vierailua etenkin odotin. Piton-vuoret ja niiden siluetti on värittänyt koneen taustakuvaa syksystä asti. Siellä ne siis näkyivät horisontissa aamu-udun läpi.

...

Share

Barbados

Ladataan...

Tervetuloa Barabadokselle! Saari oli risteilyn ensimmäinen kohde ja lähdimmekin heti rantaan päästyä koko päivän kestäneelle saarikierrokselle.

Bridgetown, saaren ainoa satamakaupunki.

...

Share

St. Thomas

Ladataan...

Aika aloittaa Karibian matka ja ensimmäinen pysähdys on Saint Thomasilla, tervetuloa! 

St. Thomas kuuluu Yhdysvaltain Neitsytsaariin, eli Amerikan territorioon - saaren on löytänyt itse Kristoffer Kolumbus, mutta se on kuulunut aikoinaan pitkään Tanskalle.  St. Thomasin pääkaupunki on Charlotte Amalie (kaunis nimi) ja saaren koko asukasluku on noin 52 000. Valuutta on...

Share

Postikortti Karibialta

Ladataan...

Terveisiä Karibialta! Lahkeiden taitoksista valui vielä rantahiekkaa eteiseen, kun pääsimme tänään takaisin kotiin San Juanista New Yorkin kautta. Tässä muutama makupala pehmentämään laskua arkeen ja kevään odotteluun täällä. Runsaasti matkakuvia ja kokemuksia tulossa lisää.

...

Share

Hei Karibia!

Ladataan...

Tiedossa oleva matka piristää aina ja joitakin odottaa aivan erityisesti. Sellainen on itselläkin tiedossa, kun haave Karibian risteilystä toteutuu nyt keväällä. Heh, aika hyvin olen listannut pysähdystoiveet tuossa postauksessa - pitää aina vähän varoa, mitä toivoo.

Ok, ajatus on ehkä...

Share

Matkamuistoja

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Aurinkoa, lämpöä, valkoista hiekkaa, vaahtopäitä kuohuava meri. Siitä oli meidän loma tehty.

Olimme ensimmäistä kertaa ns. all-in resortissa, ja vaikka kyseinen matkustusmuoto onkin aina saanut karvamme nousemaan pystyyn, täytyy myöntää, että oli kerrankin kivaa viettää lomaa ihan vaan laiskotellen.

Emme menneet yhdellekään järjestetylle ekskursiolle; sen sijaan teimme omatoimisen ja kahdenkeskisen ekskursion lähellä sijaitsevaan...

Share

Pages