2 x ehdoton lempituotteeni Mádaralta

Ladataan...
ginty gg and the moon

Kauneudenhoitoni on tarkoituksellisesti erittäin simppeliä – kasvojen puhdistukseen ja pesuun käytän ainoastaan oliiviöljyä, mustasaippuaa sekä kuorintasientä, kosteutukseen käytän erilaisia öljyjä, riippuen vuodenajasta ja ihon kunnosta. Vältän muovipakkauksia, suosin lasi- ja pahvipakkauksia, käytän ainoastaan luonnonmukaisia tuotteita ja suosin vegaanisia vaihtoehtoja. 

Pesen iltaisin mahdolliset meikit pois ja kosteutan ihoni öljyllä, aamulla en käytä pesuun muuta kuin vettä, enkä...

Share

Luonnonkosmetiikkaihastus: Olivia Klein

Ladataan...
byrachel BY RACHEL

Tänään haluan vinkata teillä uusimmasta kosmetiikkalöydöksestäni, mitä luonnonkosmeiikan saralla tulee. Oma kiinnostus puhtaaseen, mahdollisimman luonnolliseen elämään on viimeisten vuosien ajan laajentunut pikkuhiljaa ravinnosta kehoon ja mielestä ympäristöön. Koska me...

Share

Weledan kevään starttisetti ja liput Lapsimessuille (ARVONTA)

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Yhteistyössä: Weleda Finland

 

Kevät on vihdoin täällä!

Välikausivaatteiden ja aurinkolasien lisäksi lapsen kevätvarusteita on täydennettävä aurinkovoiteella, ja lisäksi oma iho vaatii herättelyä talven kerrosten alta. Keräsin Weledan tuotteista kevään starttisetin lämpenevään säähän, enkä unohtanut monipuolista luottotuotetta, joka hoitaa ja korjaa...

Share

Vaihdoin synteettiset tuoksut luonnollisiin: Less is More Organic Colognes

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

 

Vaihdettuani synteettiset hajuvedet luonnollisiin tuoksuihin, olen löytänyt kaksi upeaa merkkiä. Luonnollisesta parfyymistani, Abelin White Vetiveristä, jo kerroinkin aiemmin. Nyt esittelyvuorossa on hieman kevyempi, Less is More Organic Colognes tuoksukokoelma. 

Less is Moren...

Share

Ken on heistä kaikkein kaunein

Ladataan...
amandal Pikkuapa

Kaunis. Mitä on olla kaunis. Onko se lehtien antama kuva täydellisestä, hoikasta ja virheettömän ihon omaavasta naisesta? Vai onko se sittenkin se kurvikuningatar, persoonallisella ulkonäöllä ja täydellisellä tyylillä? Vai sittenkin se omaperäinen sekoitus kaikkea ja päättäväinen luonne?

Vai olisimmeko kaikki omalla...

Share

Vaihdoin synteettiset parfyymit luonnollisiin: Abel Vita Odor

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

 

Synteettiset parfyymini on kadotettu kaapistani (eli kierrätetty niitä käyttäville), ja tilalle on tullut luonnolliset parfyymit ja tuoksut. Uskomatonta, että vielä muutama vuosi sitten täysin luonnollisista ainesosista valmistettua parfyymia oli lähes mahdotonta löytää. Nyt minun oli vaikea valita Abelin viidestä...

Share

Perhe-elämää Kalliossa, osa 1: Kampaajalla

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Tällä viikolla olemme viettäneet kaksi mukavaa arki-iltaa lähialueen parhaimmissa paikoissa. Koska ne sopivat erinomaisesti myös lapsiperheille, ajattelin, että muutkin voivat hyötyä näistä vinkeistä ja samalla voin avata teille enemmän meidän perhe-elämää. Pieniä pysähdyksiä arjesta Kalliossa siis tulossa. 

 

Keskiviikko-illan ohjelmassa oli kampauksia ja kahvia. Tarkemmin sanottuna hiusten leikkausta ja virvokkeita....

Share

Mitä on kauneus?

Ladataan...

Oletko koskaan miettinyt mitä on kauneus? Miten se määritellään? Onko kauneus ulkoista vai sisäistä? Kumpi on tärkeämpää? Entä mitä on kauneus silloin, jos sitä ei voi nähdä? Olenko minä kaunis? 

 

 

 

 

Muutama vuosi sitten Buzzfeed julkaisi videon, jossa...

Share

Ihana Beam

Ladataan...
Milka Rantamo Olennaisuuksia

Mulla ja mun pikkusiskolla Maijulla on 10 vuotta ikäeroa, ja siksi mun on todella vaikea hyväksyä/ymmärtää, että hän on jo niin aikuinen. NIIN aikuinen, että hän perusti tuosta noin vaan valmistumisensa jälkeen oman yrityksen ystävänsä Cindyn kanssa. 

Beam on täyden palvelun kauneushoitola, jossa saat saman katon alta kaikki tarvitsemasi palvelut. Ripsienpidennykset (klassiset ja volyymit), Microblading-kulmat, kasvo-, käsi- ja jalka-hoidot (jalkahoidot myös kotikäynteinä sovittaessa...

Share

Pages