Läskiä biitsillä

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Postauksen kuvat random-lomamatkasnäppejä omalla ja mutsin kännykkäkameralla. Anteeksi huono laatu.

Lily lanseerasi jokin aika sitten #MuhkuraManifesti -kampanjan, jossa hyökätään nykyään vallitsevaa selluliittihäpeää vastaan. Tämä on luonnollinen jatkumo kehopositiivisuudelle; miksi me, etenkin naiset, tunnumme käyttävän suuren osan voimavaroistamme siihen, että huolehdimme siitä, miltä näytämme muiden silmissä?

...

Sattumanvaraisen oppimisen taidosta

Ladataan...
Koko H. Ruskeat Tytöt

Sellaiset tilanteet ja asiat, jotka ulkopuolisen silmin voivat näyttää tyhjän toimittamiselta, ei-minkään tekemiseltä, voivat olla toiselle ihmiselle mielettömiä oivalluksen hetkiä. Epäformaali tapa oppia sattumanvaraisilta näyttävissä tilanteissa on tärkeä taito, joillekin meistä jopa keino selviytyä.

 

Vanha, tuttu argumentti: ihminen, joka istuu bussissa yksin nenä kiinni älypuhelimen näytössä, ei välttämättä vain skrollaa loputonta tyhjänpäiväisyyksien feediä omassa...

Oodi kiloille

Ladataan...
minsu Mainostaulujen takana

Tuolla maailmalla huhutaan naisesta, joka ihastelee saunassa pyöreitä reisiään. Sen mielestä ne ovat ihanimmat, kauneimmat, herkullisimmat reidet, vaikka ne eivät olekaan sillä tavalla timmit ja hoikat kuin monet ihannoivat. Se ei välitä siitä, mitä muut niistä ajattelevat, sen mielestä ne ovat parhaat reidet, jotka mahdollistavat maailmassa kaiken, minkä hoikatkin reidet mahdollistavat.

Tuolla maailmalla kerrotaan naisesta, joka vuosien itsesyytösten, huonon omatunnon, jojoilun ja...

Puhtaalta pöydältä

Ladataan...

No niin, uusi vuosi on saatu käyntiin ja ainakin näennäisesti asioita voi taas aloittaa puhtaalta pöydältä. Viimeisimmän postauksen känni ja krapula ovat haihtuneet ja nyt lienee syytä hieman selventää mitä sanoin ja miksi sen sanoin. Humalassa tulee kaikenlaisia hulluja ajatuksia mieleen, mutta uskon että ne kertovat jotain todellisista tunteistamme joten niihin on toisinaan syytä paneutua tarkemmin. Tämän blogin tarkoitus on perehtyä omakuvaani, kauneusihanteisiin (omiini ja yhteiskunnassa...

Rouva rantakuntoon (jännittävä K-18 jatko-osa)

Ladataan...

Jännitys tiivistyy: kumpi voittaa kamppailun parhaan laihdutusruoan tittelistä? Vastakkain ovat siis uskollinen ystävämme Dr. Ö (neljällä juustolla) ja salaatti. Tällä hetkellä tilanne on täpärästi Dr. Ö:n eduksi 1-0, mutta kiilaako salaatti lehdet rapisten pakastepizzan edelle loppusuoralla? Se selviää tässä jaksossa.

Empiirisen tutkimuksemme toinen tutkimuskysymys kuuluu:

2. Laihdutuksen toiseksi tärkein tavoite on näyttää paremmalta. Miten salaatti ja pizza selviytyvät tästä...

Pages