DIY-keinu puutarhamökin taaperolle

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Vaikka tavallaan jo hyväksyin, etten tee tänä kesänä puutarhamökillä juuri muuta kuin vahdin poikaa, voihan sitä vielä yrittää hieman uusin konstein.

Pienellä poikasella on siis niin kova meno päällä, että toinen vanhemmista joutuu käyttämään kaiken aikansa hänen vahtimiseensa. Hänen suustaan saa kaivella asioita ja häntä on vähän väliä siirrettävä pois jostain, mihin hänen ei...

Share

LILLAGUNGA TODDLER

Ladataan...
Myjuw MYJUW

Postaus toteutettu yhteistyössä Lillagungan kanssa.

Meillä on ollut vuoden päivät  Lillagunga-keinu olohuoneessamme. Keinu on osoittautunut ihan parhaaksi hankinnaksi. Poju tykkää keinua päivittäin ja keinusta on kiva katsella lastenohjelmia. 

...

Share

Nyt ulos!

Ladataan...
Valonjuuri Yksin

 

 

Eilisen supisteluyrityksen innoittamana päätin pysyä liikkeellä mahdollisimman paljon. Tukalan kuumasta kelistä huolimatta lähdimme H:n kanssa rannalle ja ulkoilemaan. Äitini ja tätini saapuivat luoksemme seuraksi ja "varmuuden vuoksi", joten yksin ei tarvinnut innokkaan pirpanan perässä pysytellä.

Upea rantalookki!...

Share

Vanha koti kullan kallis

Ladataan...
Kontio Kontion koti

 

Lupasin aloittaa parilla muistolla vanhasta kodista. Viihdyimme siellä pitkään, viisi vuotta, mutta sitten oli aika siirtyä eteenpäin. Omaa pihaa Pikku-Kontiolle siis etsimme. Ei kerrostalossa muuten vikaa ollut.

No, aika kultaa muistot - sanotaan. Mutta kyllä kun vanhoja kuvia vanhasta kodista katsoo, niin kyllä siellä on paljon ehtinyt tapahtua. Tosi paljon sellaisia asioita, jotka haluaa muistaa.

...

Share