Laiskan kokin ruokakuvat viime viikolta

Ladataan...
Heini P. Hejni

Aloitetaan vaikka siitä, että ihan aikuisten oikeasti tykkään kokkaamisesta. Todetaan tämän jälkeen, että olen aivan tajuttoman laiska kokki. Keittiöni suurin tapahtuma on useimmiten, etenkin arkisin, aamukahvin valmistus. Se tapahtuu näin: heitän kahvikapselin koneeseen, kauramaidot vaahdotinpönikkään ja simsalabim, muutamassa minuutissa edessä on kotibaristamainen aamulatte.

Tämän jälkeen siirrynkin jo toisiin maisemiin. Tai no, jos oikein hyvin käy, olen edellisenä iltana...

Share

Keittiön Beach House -fiilikset

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Pinterestistä inspiraatiota hakiessani yleisesti ottaen kodin sisustuspuolelle, hakusanana on jo vaikka kuinkaan pitkään ollut "beach house". Tykkään Beach House -tyylin raikkaudesta, valoisuudesta, värimaailmasta ja ehkä eniten siitä kesän fiiliksestä. Tyyli ei ole liian huoliteltua, mutta todella viihtyisää, kaunista ja kodikasta.

Meidän keittiöönkin saatiin Beach House -fiilistä kun löysin sinne merihenkisen, sini-valko-raidallisen puuvillamaton. Keittiön maton...

Share

Oodi käsintiskaukselle

Ladataan...
Nea 414 414 km

Tykkään kaikesta kauniista, oli kyse sitten materiaaleista, kukista tai vaikkapa arkisista käyttöesineistä, niinkuin tässä tapauksessa. Ihanasta ...

Share

Törkykori tuli keittiöön

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

 

Meillä on oikeastaan aina ollut eteisessä jonkunlainen astia kaikelle irtosälälle. Sinne on heitetty kolikot, avaimet, heijastimet ym. roina, jota taskuissa ja laukuissa on pyörinyt. Olen tässä ajan myötä kehitellyt jonkinlaista ahdistusta kaikilla kodin pöydillä pyörivistä tavaroista, joita ei ikinä viedä paikoilleen vaan lasketaan käsistä...

Share

Keittiökaapit kuntoon!

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Minua on pitkään ahdistanut meidän yksi keittiön kaappi. Siellä on ollut yksi hyllylevy ja molemmat hyllyt täynnä uunivuokia, blendereitä, leivänpaahtimia, vauvaruokaa ym. Joka kerta kun kaapista ottaa jotain, kaikki siellä olevat tavarat räjähtävät ympäri keittiön lattiaa.

Viikonlopun Ikea-reissulla keittiöosastolla päätin, että nyt se kaappi muuten laitetaan kuntoon. Valittiin vedettävät, kiskoilla liikkuvat korit, joihin tavarat järjestellään siististi ja joista ne saa sitten...

Share

Kauniita kulhoja

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Mikä siinäkin mahtaa olla, että aina tekisi mieli ostaa kauniita asioita? Kaappiin ei mahdu, mutta ei voi mitään kun vastaan tulee jotain ihanaa. Viimeksi näin kävi Ikeassa kun matto-osastolta (?) löytyi nämä aivan ihanat vedenvihreät kupit. Ei näitä voinut jättää sinne mattojen keskelle odottamaan.

 

...

Share

Kevättä keittiössä

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Keittiö sai viikonloppuna kevättä osakseen kun Askon alesta kotiutui kelta-valkoraidallinen Ivana Helsingin matto. Melko riskialtista laittaa keittiöön valkoista mattoa, mutta katsotaan nyt miten sille käy ensimmäisessä pesussa. 

 

...

Share

Saarekkeen lamppu: Ikea Ranarp

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Jännä juttu kuinka sisustuksessa joku asia tuntuu heti siltä kuinka se olisi ollut siinä aina. Hyvänä esimerkkinä tämä keittiön saarekkeen lamppu. Ihan kuin se olisi ollut siinä aina.

 

...

Share

Saarekkeen baarijakkarat

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Löytyihän ne jakkarat eikä tarvinnut Ikeaa kauemmas mennä! Tai sen sivuja - Topi haki ne töistä tullessaan.

 

...

Share

Pages