OMAN ELÄMÄNSÄ JOANNA GAINES

Ladataan...

Talon ostamisen ehdoksi asetin sen, että keittiö vähintäänkin olisi pakko remontoida. Rakastan kokkaamista, ja käytän suurimman osan päivästäni keittiössä, joten minulle on ehdottoman tärkeää, että se vastaa omia tarpeitani. Keittiön tulisi paitsi vastata omaan estetiikkaani, sen pitäisi myös olla tilava ja funktionaalinen kolmen lapsen kanssa. Keittiöremontti ei taloa...

1960-luvun kerrostalo ja asbesti

Ladataan...

Asbesti on mineraali, jota on käytetty teolllisuudessa lähes koko 1900-luvun. Se on mineraalikuitu, joka kestävyysominaisuuksiensa vuoksi oli aikanaan kovin suosittua. Vasta vuosisadan lopulla huomattiin, että vaikka se on ehjänä vaaraton, sen pöly, esimerkiksi talon rakenteita purkaessa, voi aiheuttaa syöpää. Tästä syystä asbesti kiellettiin Suomessa ja muissakin länsimaissa 1990-luvulla.

Kuten aiemmassa jutussa kerroin, ostimme hiljattain 1960-luvulla rakennetun kerrostalon...

Keittiöremontti: näin se etenee

Ladataan...

Remontin alkamisesta tuli joulukuun alkupuolella kuluneeksi päivälleen kuusi kuukautta. Toissayönä sain keittiön välitilan juuri asennetut kaakelit saumattua, ja köökki on silikoneja vaille valmis. Otin kuvan jokaisesta työvaiheesta, jotta voisin itse ihastella etenemistä, ja koska minulla on tämä blogi, niin minullahan on suorastaan velvollisuus lesoilla sillä täälläkin. (En tosin koskaan ajatellut että saisin tehdä sen vasta kuusi kuukautta myöhemmin, mutta olkoon.)

Tältä keittiö...

Keittiösuunnitelmaa (ja höpinää)

Ladataan...
Sonjamaria Vaiheessa

Huomenta!

Tänään mä jään kotiin, sillä meillä olis Harjavallassa joku terveystempaushomma, jossa lakkailtais yläastelaisten kynsiä, hierottais päitä ja tehtäis kampauksia... En tiedä, mitä sanon poissaolon syyksi, mutta ei vaan kiinnosta. Huomenna mulla onkin viimeinen päivä ja ensi viikko kokonaan lomaa ja sen jälkeen viisi viikkoa työharjoittelua. Tää "vapaapäivä" ja ensi viikon vapaa tulee todella tarpeeseen, maanantaina lähdettiin tahoillemme aamulla, kotona oltiin kello 18 ja...

Keittiöremontti -- ei näin

Ladataan...
laurafree Laura loves

Olen ollut viimeisen kuukauden aikana kolmesti reissussa eli yli puolet kuukaudesta poissa. Matkalaukku on lötköttänyt kita avoinna lattialla, repusta tursuillut proteiinipatukoita, karttoja, käyntikortteja ja muistiinpanopapereita. Matkojen ja reippaan työlastin lisäksi olen koettanut sulatella sitä, että häihin on enää kolme kuukautta ja risat. (Jep -- wtf.)

Joku viisaampi voisi siis kertoa, miksi ajattelin, että tähän väliin sopisi hyvin keittiöremontti. Niinku...

Pages