1960-luvun kerrostalo ja asbesti

Ladataan...

Asbesti on mineraali, jota on käytetty teolllisuudessa lähes koko 1900-luvun. Se on mineraalikuitu, joka kestävyysominaisuuksiensa vuoksi oli aikanaan kovin suosittua. Vasta vuosisadan lopulla huomattiin, että vaikka se on ehjänä vaaraton, sen pöly, esimerkiksi talon rakenteita purkaessa, voi aiheuttaa syöpää. Tästä syystä asbesti kiellettiin Suomessa ja muissakin länsimaissa 1990-luvulla.

Kuten aiemmassa jutussa kerroin, ostimme hiljattain 1960-luvulla rakennetun kerrostalon...

Share

Keittiöremontti: näin se etenee

Ladataan...

Remontin alkamisesta tuli joulukuun alkupuolella kuluneeksi päivälleen kuusi kuukautta. Toissayönä sain keittiön välitilan juuri asennetut kaakelit saumattua, ja köökki on silikoneja vaille valmis. Otin kuvan jokaisesta työvaiheesta, jotta voisin itse ihastella etenemistä, ja koska minulla on tämä blogi, niin minullahan on suorastaan velvollisuus lesoilla sillä täälläkin. (En tosin koskaan ajatellut että saisin tehdä sen vasta kuusi kuukautta myöhemmin, mutta olkoon.)

Tältä keittiö...

Share

Suuri keittiöpostaus, osa 2

Ladataan...
Fisu Hurmaavan valkeaa

Nyt päästään kurkistamaan itse keittiöremontin työvaiheisiin :) Tästä pääset kurkkaamaan vielä postaussarjan ensimmäisen osion - ennen ja jälkeen kuvat. ...

Share

Suuri keittiöpostaus, osa 1

Ladataan...
Fisu Hurmaavan valkeaa

Tästä lähtee käyntiin kolmiosainen juttusarja pienestä keittiörempastamme. Kuvia löytyi runsaasti, joten ajattelin selkeyttämisen vuoksi tehdä useamman postauksen. Näin vältytään kauhealta kuvien sekamelskalta :) Ensimmäiseksi tietysti esittelyyn pääsevät - ennen ja jälkeen kuvat. 

Mistään suuren luokan keittiöremontista ei nyt ollut kyse...

Share

Keittiösuunnitelmaa (ja höpinää)

Ladataan...
Sonjamaria Vaiheessa

Huomenta!

Tänään mä jään kotiin, sillä meillä olis Harjavallassa joku terveystempaushomma, jossa lakkailtais yläastelaisten kynsiä, hierottais päitä ja tehtäis kampauksia... En tiedä, mitä sanon poissaolon syyksi, mutta ei vaan kiinnosta. Huomenna mulla onkin viimeinen päivä ja ensi viikko kokonaan lomaa ja sen jälkeen viisi viikkoa työharjoittelua. Tää "vapaapäivä" ja ensi viikon vapaa tulee todella tarpeeseen, maanantaina lähdettiin tahoillemme aamulla, kotona oltiin kello 18 ja...

Share

Keittiöremontti -- ei näin

Ladataan...
laurafree Laura loves

Olen ollut viimeisen kuukauden aikana kolmesti reissussa eli yli puolet kuukaudesta poissa. Matkalaukku on lötköttänyt kita avoinna lattialla, repusta tursuillut proteiinipatukoita, karttoja, käyntikortteja ja muistiinpanopapereita. Matkojen ja reippaan työlastin lisäksi olen koettanut sulatella sitä, että häihin on enää kolme kuukautta ja risat. (Jep -- wtf.)

Joku viisaampi voisi siis kertoa, miksi ajattelin, että tähän väliin sopisi hyvin keittiöremontti. Niinku...

Share

Viimeistelyä keittiössä

Ladataan...
HeidiNK Elämänmeno

                                           Yhteistyössä Viledan
Actifibre-liinan kanssa.

Meidän keittiö on ihan koht justiisa valmis. Joo, en mäkään usko ennen kuin näen, mutta kovasti noi remontista enemmän ymmärtävät näin väittävät. On aika tehdä kaikkea pikku viimeistelyä ja viilausta.

Eilen illalla Mies tokaisi väsyneesti ainii, sulle tuli jotain ihme postia. Kipinkapinkipinkapin. Viledalta. What? Jee! Jotain siivousjuttuja! <3 <3...

Share

Keittiö

Ladataan...
HeidiNK Elämänmeno

Keittiömme valmistuu. Hitaasti, mutta hitaasti. Nyt on kuitenkin jo jotain todistetta siitä, että meillä vielä joskus on oikea keittiö.

Olen ylittänyt itseni. (Muut ylittäkööt itsensä urheilun saralla, mä en vieläkään ehdi minnekään.) Kokosin noi kaikki yläkaapit ihan itse. Siis Ikean keittiökaappeja! Viimeiset meni jo ilman ohjetta. Ajattelin lisätä tämän...

Share

Pages