Talviseksi tuunattu kesäkeitto (vegaani, gluteeniton) / Traditional Finnish summer soup goes winter (vegan, gluten-free)

Ladataan...

21.11.2016

In English below

 

Hola!

Tätä suomalaista perinneherkkua olen tarjoillut jo useampaan otteeseen vaihtokavereilleni ja hyvin on maittanut, vaikka maistelijoiden joukossa ei ole ollut koskaan yhtään vegaania tai kasvissyöjää.

 

...

Share

Sä tuoksut ihan kesälomalta

Ladataan...

Nyt se alkoi, mun kesäloma! Ja voi miten se alkoikaan, auringonpaisteella, ihanilla ihmisillä, järjettömän hyvällä ruoalla ja naurulla!

Ensin vähän näytti siltä että mähmään vaan kotona ekan viikonlopun ja loman alun, mutta sitten jotkut suuremmat voimat astuivat mukaan ja kyyti tuli hakemaan ensin extempore siskolle mustikkapiirakalle. Sunnuntaina päästiin nauttimaan kesän tekevää kesäkeittopäivää joka tuli Katrille yllätyksenä joka odotti pienen valheen takia grillailua ja...

Share

Neitsytmatka

Ladataan...
laurafree Laura loves

Apua, päivät juoksevat! Kohta on joulu ja päivitän jotain "heinäkuussa mie olin heinähommissa juu" -tyyppistä. Nyt ajan tasalle, muija!

Tulin puoli tuntia sitten juttukeikalta Helsingistä ja lösähdin suoraan sohvalle. Nyt paiskin vähän Lilyä kokoon ja sitten nukkumaan.

Viime viikonloppu oli ensimmäinen viikonloppu Peipposessa, omalla mökillä. Koska olen kova tyttö fiilistelemään, minua nyyhkitytti koko ajan. Eka huussireissu! Eka maasta poimittu käpy! Eka se-ja-se! Ja...

Share