Täydellinen ajoitus

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

...kesälomalle. Vielä on kaksi viikkoa jäljellä ja säästin ne loppusyksyyn kuten viime vuonnakin. Viileähkön kesän ja alkusyksyn jälkeen tuntuu sanoinkuvaamattoman hyvältä matkata Välimeren lämpöön kahdeksi viikoksi.

Loppukesään ja alkusyksyyn kasaantui paljon kuormittavia ja stressaavia asioita sekä muutoksia, jotka voi nyt jättää taakse hetkeksi.

...

Share

Leikkipuistopäivä - Eli pitääkö lomalla tehdä jotain

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Olemme viettäneet kesälomaamme Helsingissä ilman sen kummempia suunnitelmia. Vaikka joitain toiveita on ollut, tarkoitus on ollut vain olla ja katsoa fiiliksen ja säiden mukaan, mitä tehdään.

Olen pohtinut samaa mitään tekemättömyyttä ja mitään suunnittelemattomuutta kuin Puutalobaby-...

Share

festarikesä

Ladataan...

Ciao!

Heinäkuu on jo yli puolenvälin, ja kesän parhaita viikonloppuja on vietetty niin Ruisrockissa kuin Ilosaarirockissakin. Ruisrock oli siis heinäkuun ekana viikonloppuna, ja Ilosaari seuraavalla. Voin tunnustaa, että maanantaina oli aika väsynyt olo, mutta onneksi kesälomalla voi nukkua niin myöhään kuin nukuttaa. 

Ruississa käynti oli minulle toinen, ja tää kerta...

Share

Ja niin loppuivat Lintsin ilmaiset ajelut

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Olemme saaneet nauttia Linnanmäen ilmaisista kyydeistä jo neljänä kesänä. Viides kesä näyttää nyt jäävän viimeiseksi siinä lajissa.

Ei hätää, ei Linnanmäki ole muuttamassa ilmaisia laitteita maksullisiksi, vaan 5-vuotias tyttömme alkaa vain olla niihin hieman liian iso.

...

Share

Ei voi kesäloma paremmin alkaa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Herään lauantaiaamuna lastenhuoneesta kantautuvaan pojan itkuun ja katson kelloa. Se on on 7:03, voihan *#%&*...

Poikanen on nukkunut viime viikkoina niin hyvin ja pitkään joka aamu, että on se aika ironista, että juuri ensimmäisenä loma-aamuna herätys tulee näin aikaisin.

Sitten kuulen tytön tiuskaisevan hyvin napakasti veljelleen: "Nyt hiljaa! Pitää nukkua vielä!"...

Share

Kesäloman toiveet

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

 

Kesäloma alkoi nyt. Tai siis virallisesti maanantaina, mutta kuitenkin. Tavoitteena on ottaa rennosti ja edetä lähes ilman mitään suunnitelmia. Mutta voihan sitä silti olla toiveita, mitä olisi kiva ehtiä tehdä, vaikka kaikkea ei olisikaan aikataulutettu kalenteriin.

Otimme valkoisen kartongin ja kolme eriväristä tussia ja sovimme, että kirjoitamme jokainen...

Share

5+1 kesän suunnitelmaa

Ladataan...

Eilen kirjoittelin, ettemme ole suunnitelleet kesää kovinkaan kummoisesti. Taisinpa vielä mainita, että reissuja ei buukata.

Noh, eihän se tietenkään ihan niin taida lopputulemana mennä. Tosin ahdistusta ja stressiä ei vieläkään oteta, eikä mitään varmaa ole, mutta ajatuksia kyllä sinkoilee verkkaiseen tahtiin ilmoille.

Kirjoittelin kesäkuun puolivälissä 10x kesän hommia. Aloitin melko...

Share

Kesä, eikä mitään tekemistä

Ladataan...

Ollaan tultu siihen aikaan vuodesta, että olen jälleen saanut lukea aika monesta eri lähteestä sillä tavalla ristiriitaista informaatiota, että yhtäaikaa kesä on ihmisen parasta aikaa, mutta kuitenkin se - etenkin loma - aiheuttaa stressiä, tuskaa ja ahdistusta.

Vähintäänkin melko rehellisesti voin sanoa, että olen törmännyt tähän ilmiöön ensimmäistä kertaa vasta ihan tässä muutaman vuoden sisään. Ja edelleen huomaan, miten se aiheuttaa minussa jonkinlaista hämmennystä - siis se...

Share

Pages