Kesän meikkiuutuudet Artdecolta

Ladataan...

Olen alkanut tykkäämään aurinkopuuterista. Muutama vuosi sitten kyseistä tuotetta ei löytynyt omasta meikkipussistani ollenkaan. Poskipuna riitti silloin minulle, enkä kaivannut lisäsävyä iholleni. Töissä kyllä olen aina tykkännyt käyttää auringon hehkua iholle.  

Nykyään tykkään, että ihoni on meikattu melko luonnollisesti, mutta kasvot ovat kolmiulotteiset, iho heleä ja poskilla hento puna.

Sain testiin ...

"Töpsötin" eli maailman helpoin poskipuna

Ladataan...

Kun sain viime viikolla Bernerin bloggaajapäivien tuotekassissa tämän poskipunan, nappasin sen välittömästi omaan meikkipussiini. Rakastin tällaista vastaavaa tuotetta joskus muutama vuosi sitten, jolloin näitä oli parillakin eri sarjalla. Nyt tuote on tehnyt paluun ja sai minusta onnellisen käyttäjän. Olen nimennyt tuotteen tuttavallisesti töpsöttimeksi.

Clarins Skin Illusion Blush -...

Hehkuluomet

Ladataan...

Fiilistelen jo kesää.

Kesämeikissäni tärkeintä on helppous ja raikkaus. Haluan että pisamainen ihoni tulee esille, joten panostan ohueen meikkipohjaan ja poskipunaan. Luomille sipaisen vain aavistuksen helmiäisen hehkua ja silmät rajaan jos siltä tuntuu. Huulet saavat olla vaalean nudet tai voimakkaan punaiset, oranssit tai pinkit.

 

Sain testattavakseni...

Meikin kevätpäivitysvinkit by Riia Meikkipää

Ladataan...

Nyt viimeistään on aika siivota meikkipussi kevääseen ja kesään sopivaksi. Aurinko on vihdoin tullut esiin, on valoisaa ja siksi meikkiäkin on syytä keventää, ja vaihtaa tummat talvivärit raikkaisiin kesäsävyihin.

Tee näin:

- Siirrä peittävä meikkivoide sivuun ja hanki tilalle BB -tai CC-voide, tai värillinen kosteusvoide. Voit käyttää meikkivoidetta...